- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.621
kızlar günaydın
mide bulantılarına çare bulan varmı limon yemekten mahvoldum yaaaiştahta yok zaten bebeğim gelişmicek yaa zaten gelişimide şuan için geriden geliyor
canım muhtemelen cihazdan kaynaklıdır, gönlünü ferah tut. Özeldeki kontrolüne devam etmeyecek misin?[/
inş.cihazdandır canım ya benim sigortada problem var affı bekliyorum oyüzden özel biraz tuzlu olyordu ,bu seferde devlet hast. gidiyim dedim ama özelle arasında dağlar var ilgi alaka bakımından.benim özelde gittiğim doktor doğumumuda yaptırmak istediğim çok iyi bir doktor,sigorta işi çözülsün kendi doktorumdan vazgeçmem....tabi inş. o zamanada kdar heşey yolunda gider ...
Gunaydiinnnn annislerr ve karinlarindaki tatli bebislerr
hepinizi kokulu kokulu opuyorummm
bugun nasilsiniz bakalimmm..? evrene pozitif enerjii gondermeye devammmm..moral bozmak yookkk, pozitif dusunceee varrr
Kızlar bişey sorucam kalp atışını görenlee tam olarak ne zaman gördünüz hafta ve gün oalrak yazarmısınız..
Cuma günü doktorum çağırdı benım,bide pıhtılaşma testimi yaptırdım dün onuda götürücem cuma çıkıyor sonucları..
Daha öncedende 2 kaybım var zaten,çok tedirginim..
Cuma günü sankı gelmiyor,bi yandan sankıde günler yaklaşıyor stresim artıyo..
Doktorum sadece keseyi gördü cuma günü ve çok güzel gözüküyor kese dedi..
Off bu tedirginlik 99 ay boyunca bitmicek herhalde..
Rabbim meleğimi korusun inşş,bu sefer hayırsıyla nasip etsin..
merhaba güzel anne adayları, bizde cok şükür 8+1 deyiz bugün, dün kalbi duyduk rabbim herkesin evladını korusun :)
kızlarrr kocam öglen yemegine geliyor az sonra yaklaşık 45 dk yokum çok konuşmayın yaaa takıp edemiyorum sonraa
kızlar kocayı gönderdim ve geldim eee ne yapıyorsunuz bakalım bu gün için farklı planları olanlar varmı
aaa bende bugün 8+1 deyim hayırlı olsun 8. haftamızın ilk günü
Ay şu gün içinde de eşini görenlere nasıl hevesleniyorum bazen, ne güzel...
Canım ben kalp atışını 6. haftada gördüm ve inanılmaz bişeydi.monitörde minicik bi kıpırtı.tüylerim diken diken olmuştu.doktor 1 ay sonra gel dedi bana bu ayın 20 sine doğru gideceğim.inşallah bu defa kalp atışını duyacağım. bence stres yapma.ilk kontrolde bana da zaman geçmek bilmemişti.bak görceksin herşey yolunda olacak..
Ay şu gün içinde de eşini görenlere nasıl hevesleniyorum bazen, ne güzel...
Ben agustos annesi degililm artik kalbimiz atmadi bugün birazdan onu benden alacaklar.... ; (
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişiiin
süpersinnn.... hooooppp aldım ben pozitif enerjimi..pozitif olalım da bebişler doğduğunda bizi çok zorlamasın hem dimi :))
Ben agustos annesi degililm artik kalbimiz atmadi bugün birazdan onu benden alacaklar.... ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?