- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.681
Eki Görüntüle 923803 Eki Görüntüle 923805
kırmızı beyaz olanın patiği de var, iki cinsiyete de giydiririm ben bunları ya :)
ayy bayıldım yağğğ keşke bende örebilsem
ama kesme artırma bi beceremedim gitti
güzel günlerde giysin beybinn
kızlar bişey sorcam
hamile kıyafetleri edinen var mı?
belki erken gibi ama benim pantolonlarım şişkinlikten dolayı çok sıkıyo
bide ben internetten almak zorundayım, ama bedenlerini anlayamadım nasıl oluyo kü
Eki Görüntüle 923803 Eki Görüntüle 923805
kırmızı beyaz olanın patiği de var, iki cinsiyete de giydiririm ben bunları ya :)
kızlar bişey sorcam
bide ben internetten almak zorundayım, ama bedenlerini anlayamadım nasıl oluyo kü
Valla herşey zayıflara göre anambenim normal bedenim hamile kıyafetlerinin en büyük bedeni sinir oluyorum şişmanlar hamile kalamaz mı yani
kızlar bişey sorcam
canım benimmm yok mu tanıdık terzi falann kendine göre rahat rahat güzel elbiseler diktir mesela yaza doğruuu
ben çok seviyorum böle hamilelerde elbiseeeyi :) bizim yenge var ona diktiricem bende mayıs haziran gibi elbiseeler böle karın üzerinden bollaşan :)
biraz araştır bulabilirsin o şekilde kıyafet satan yerler var bebeim aslında...
ay yerim seni
Valla herşey zayıflara göre anambenim normal bedenim hamile kıyafetlerinin en büyük bedeni sinir oluyorum şişmanlar hamile kalamaz mı yani
aynen bnmde pantolonlar elbiseler hepsi sıkıooo wallaa geçen giyinirken düşündümmm napıcamm diee
walla kaç kilosun boyun kaç canımm? ben 1.68 ve 65 kg'yim genelde medium alırım ama hamilelikte large almayı düşünüorm hani bol bol rahat olsun dieee.. ilerde karnım büyüyünce çok kilo alırsammm eğer ozaman bilmiorm artık
çevremde ören olsa bende alırdım, ama sen çok iyi yapmışsın alarak canımbenim de elim hiç yatkın değil, bir türlü beceremiyorum örgü işini. Neyse ören bir sürü kişi var, onlar da kazansın dimi
Amin inşallah canım, sağlıkla giysin inşallah
Ben sanırım bu ay sonunda almak zorunda kalcam bir iki pantolon, çünkü benimkiler de sıkmaya başladı. Düşük bel veya taytla idare ediyorum şimdilik. Genelde düğmelerim açık geziyorum
Annem var ama o da Bursa'daartık yapıcaz bişeyler bakalım ama ne kadar kötü yani şişman hamile kalamaz mı insan bizi neden düşünmüyolar
ayy bayıldım yağğğ keşke bende örebilsem
ama kesme artırma bi beceremedim gitti
güzel günlerde giysin beybinn
kızlarr bebişimin ilk alışverişini yaptım. Şirkette ihtiyaç sahibi biri bebek yelekleri örmüş, hem ona yardım olsun hem de benim işim görülsün diye bir tane aldım :) Bir tane de bir arkadaşım alıp bana hediye etti :) 2 tane yeleğimiz oldu :)
Ben sanırım bu ay sonunda almak zorunda kalcam bir iki pantolon, çünkü benimkiler de sıkmaya başladı. Düşük bel veya taytla idare ediyorum şimdilik. Genelde düğmelerim açık geziyorum
ayy kıyamam üzülmeeevet ama araştıralım belkide öyle büyük beden satan mağazalar vardır tatlım...
sonuçta hamilelik büyük beden bir olay dimi? :)
ay yerim senişişman deme kendine artık iki canlısın sen vardır mutlaka satan bi yerler
ben 34-36 beden giyiyorum canım, tahminim sadece karnım çıkacak :44:
şimdi internetten baktımda 2\40-42 felan gibi gidiyo ölçüler bilemedim bende :44:
çevremde ören olsa bende alırdım, ama sen çok iyi yapmışsın alarak canım
napalım anneanneye babanneye güveniyorum boş çıkmaz inşallah
çevremde ören olsa bende alırdım, ama sen çok iyi yapmışsın alarak canım
napalım anneanneye babanneye güveniyorum boş çıkmaz inşallah
ahaha çok hoş, bende düğme açık geziyorum, gören sapık sancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?