- 26 Temmuz 2013
- 149
- 7
- 36
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.601
kızlar ben az sonra doktora gidicem nolur dua edin bana lütfen bebişimi sağlıklı göreyim....yoksa uyuyamıcam....dualarınızı eksik etmeyin lütfen....RABBİM HEPİMİZİN BEBEKLERİNİ BİZLERE BAĞIŞLASIN....lütfen dua edin size güzel haberlerle geliyim....
canım bıraz geç oldu ama umarım hayırlı haberlerle gelmışşındır evine
kızlaaarr mrb ne kadar ilerlemiş sayfalar dünden beri hızınıza yetişemiyorum valla :) istifra etmekten boğazım tahriş oldu gece bogaz ağrısından uyuyamadım sabah zar zor okula gittim hooopppp müfettiş geliyomuş rahatsızlığım bi yandan telaş bi yandan neyse çok şükür ki atlattım eve gelip hemen uyudum anca kendime gelebildim :) bunların hepsi geçicek ne kaldı ki şunun şurasında 3. 4. aya dimi ama :) miniklerimiz iyi olsun da....
canım geçmiş olsun zor valla ben daha hıç istifra etmedim allah da ettirmesin nefret ediyorum yaaa bende dün çok kötüydüm valla bugun iyiyim allahtan
Kızlar ömrü hayatımda bu kadar su içmemişimdir bugün sabahtan beri 2 litre su içtim belki 30 kerede tuvalete gittim Allahım anne olmak zormuş vallahi ilaç niyetine içiyorum suyu bulanmayan midem bile bulantı
canım çok iyi bişi su içmek bebegin içinde oldugu sıvı bile tazeleniyormuş bol bol içmeye devam çok zorlanıyorsan surahine 1 limonu bölüp koy taze nane yaprakları koy istersen elma dilimleri koyabilirsin su içemeyen birçok arkadaşım bu şekilde içmeyi sevdiler tavsiye ederim
hatunlar merhaba herkese.. iyi akşamlarr.. ilk başlarda ne sıklıkla ultrasona girdiniz acaba? ben cuma gördüm ilk kez karnımda ki müthiş varlığı, henüz kesecik olsa da. ama dayanamıyorum ya görürsem diye yarın da baktırmak istiyorum.. kan sonuçlarım çıkıcak yarın. o nedenle zaten randevum var doktordan ama bilemedim. bugün çok yoğun stres altındaydım bir de. sonlara doğru karnıma bir ağrı girdi. korkudan kısa kestim sunumu. bunun için de yarın bir baksa mı ki doktorum acaba? tabi doktorumun da buna bir yorumu vardır illa ki ama sizden de fikir alayım dedim... hepimiiizzz annneeeeeee olalaımmm sağ salimmmmmmmm =))
canım ben ilk keseyi gördüm 15 i falandı galiba aralıgın bu ayın 2 sinde çagırdı kalp atışı için evet çok zor beklemek ama bir süre geçipte gördügünde ne kdr büyüdügünü de görmek mutlu ediyor o yüzden az sabır cnm bende 20 sinde gidecegim sanırım ondan 1 hafta sonrada ilk tarama testıne girecegim
Kızlar ya benim doktor randevum 3 Şubat'ta. Ondan önce gelmeyeyim mi diye sordum ne işin var bekle bakalım biraz dedi. Şimdi buradakileri okudukça içim içimi yiyor. Başka doktora gitsem bende kilo olduğu için transvajinal bakmak istiyorlar. Kendi doktoruma zor alıştım başka doktora gidemem. Ne yapsam ne etsem bilemedim. Birde bende pek belirti yok (annemde böyleymiş) sadece yorgunluk, uyku, bel bel ağrısı, göğüslerde dolgunluk var. Çok kararsız kaldım ne yapsam acaba?
canım benimde annem çok uyuyordu kardeşimde bende onun gibi çok uyuyorum inşallah sadece bu belirtisi gecer bana yoksa annem 1 lokma bişi yiyemezdi hep çıkartırdı inşallah bende öyle olmam bu arada bende kiloluyum bence doktorunu degiştir gören dörüyor karından ben çok net gördüm bence asagıdan baktırmak iyi bişiymiş gibi gelmıyor bana
kızlar ben geldim allahım hepinizden razı olsun dualarınız bana güç verdi .....allahıma binlerce kez şükür olsun bebişim çok iyi hatta 10+4 olmuş hareket bile ediyodu çok şükür ya rabbimmm......allahım herkeze nasip etsinnn......sizi çok seviyorum iyi akşamlarrr.....
ben cvp yazana kadr gelmişsin bile kızzz çok sayfa olunca okumazı çok zor oluyor yaaa hayırlı olsun allah bizlere de nasıp etsin