- 8 Aralık 2013
- 426
- 55
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.541
canım ben de senin kadar biliyorum 20 hafta olayı yalan oldu yalnız sezeryanda artı 2 hafta oluyo heralde evet çoğu gidiyo ama ben raporla ilk dönemi kapatıcam 2. dönem de şubattan hazirana kadar 4 ay ücretsiz izin sonrasını da yine raporla kapatmayı düşünüyorum bebeğimi bıraktığımda 1 yaşını doldurmuş olsun istiyorum sen nasıl yapacaksın?ben de eve gelip hemen devriliyorum canım okul çok yormazdı beni ama dersler 6.50'de başlayınca bu yıl hele de bebişten sonra en çok yataktan sökülmesi zor geliyor bana eve gelip bir şeyler atıştırıp uyuyorum uyumasına da ama bu da çok kilo yapacak gibi.. pıffff... bu arada yandı doğum iznimizin çoğu galiba tam emin değilim ama okuduklarım hep o yönde.. senin bilgilerin neler canım bu konuda?? var mı bir umut?? hoş sağlıcakla gelsin bebişler de gerisi teeferruat.
valla durum bende de aynı istifra etmekten yoruldum artık 2 gündür raporluyum bende hep öyle diyorum en azından o aylarda sadece sabah bulantıları kalır günün diğer zamanını rahat geçiririz inşallah
inşallah canım bi de ben okul önceciyim usta öğretici ya da yardımcı abla falan da yok dolayısıyla çocukların herşeyi bende kahvaltı yapıyolar tiksiniyorum tuvalete gidiyolar tiksiniyorum sarılıyorlar tiksiniyorum halbuki hiç böyle huylarım yoktu asla çocuklarımdan tiksinmezdim