cnm benim oyle dusunmee
bebek kismetiyle gelir, allah yardim eder sen moralini bozmaa...suan senin moralini yuksek tutmaya ihtyacin var, hicbiseyin seni uzmesine ve bebegine zarar vermesine izin vermemelisin...pozitif dusunursen hersey daha iyi olacaktir..soyle dusun; bu bebek senin bebegin, baska kimsenin degil, bu yola kimseye guvenerek cikmamaliydin, once kendine guveneceksin, bu bebegin annesi sensin ve onun sana ihtyaci var, onun yaninda olmali, bu kararinin arkasinda durmalisin..sen anne olacaksin, anneler gucludur, guclu olmak zorundadir. Allah bize o gucu, o sabri ve evlat sevgisini vermis zaten merak etme o dogdugunda oyle guzel adapte olursun ki sen bile sasirirsin...Asla hicbirzaman pismanlik duyma, boyle guzel birseyi boyle kotu dusuncelerle kirletme, istemissin allah hemen vermis, nice arayipta bulamayan var, sukretmelisin bence...esinde destek verir sana, allahta yardim eder merak etme, bir bebek kismetiyle gelir ve dunyaya gelen bir sekilde bakilir buyur hic takma kafana, bazen birazda akisina birakmak lazim...bebegin ortada kalacak hali yok ya cnm, zaten torunlarinin yuzunu gorunce belki annen, kayinwaliden de dayanamaz, elbet bir yol bulunur, sen moralini yuksek tut, hersey olacagina varir...Allahin da vardir bir hesabi, sakın isyan edip, karamsarliga kapilma, bu dunya da tek degiliz, kimse yoksa Allah var... ve yaninda esin + karnindaki bebisin var..o senin koruyucu melegin olur zaten sen merak etme
[/QUOTE
angelface aslında kimseye güvenmedim biliyor musun?biliyordum böyle olacağını.aslında söyle bişey var.kayınvalidem alsancakta oturuyor.ben de daha kıyı bir semtte.burda kiralar daha makul ve benim şu an için alsancağa taşınma durumum yok.ama kayınvalidem gelebilir çünkü o da kiracı.ama kendi keyfini kaçırmamak için kıpırdamıyor. sonra da elalemin yanında konuşuyor benim gelin kedi köpek bakmaktan çocuk yapmaya fırsat bulamıyor diye.benim evimde kedilerim ve köpeğim var.ben de kırmıyayım diye sesimi çıkarmıyorum.aslında gerçekten ben bütün bunları aşarım biliyorum çünkü daha zorlarıyla baş ettim hayatta.benim için hiç bişey kolay olmadı.ama ben o kadar sıkıntı çekip uğraşıcam onlarda etrafa torunum diye caka satacaklar ya deli oluyorum.çok kızgınım ve farkındayım öfkemi bebeğimden çıkarıyorum.ben ciddi anlamda şanslıyım çünkü karar verdiğimin ilk ayında kavuştum ve şimdilik herşey normal gidiyor.iyiki buraya gelmişim.gerçekten bizi bizler anlıyoruz.iyi geliyor burası...çok teşekür eerim ayrıca moral verdiğin için. daha iyiyim gerçekten..