- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #4.401
kızlar bu cumartesi 5+3 ken ilk kontrole gittik. şükür keseyi gördük. bebek henüz görünmedi. ama doktorumu hiç sevmedim bana ne vitamin verdi ne bişey. gerek yok 5. aya kadar dedi. size vitamin verdiler mi?
canım öncelikle allah sabır versin..
ben kimyasal gebelik yaşadım hiç korunmaya gerek yok dediler.
ama eğer sen ileri aşamada kaybettiysen örneğin 7-8 hafta ve üzeri genelde 1-2 ay korun diyorlar.
önlem açısından ilk düşüğe pek bir araştırma yapılmaz ama istersen genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırabilirsin. ben yaptırmadım doktor bu da düşerse yaptır dedi
adet döngün değişecektir. yumurtlama dönemin de değişecektir bunlar normal.
genelde kürtaj sonrası çabuk gebe kalınıyor içersi temizlendiği için.
canım folik asit de mi kullanmıyorsun?.. ilk 3-4 ay başka ilaç vermiyor doktorlar ama folik asit kullanmalısın..
amiinn kimseler yaşamasın canım, az su içiyordum ama doktorda bunun önemini vurguladı. kimse ihmal etmesin benim gibi
torbalıya mı aşerttim sizi :))) ayyyama sanırım ben gercekten orayı aserdım sıddetle gıtmek ıstedım...
yaa guselım oylede yınede cok zor olacak bıze orda yaşam maddı darlıgımız cok olcak ben yanlız kalcam calısabılsem ok eyvallah ama cocuklara bakacak kımse olmayınca....evet dıyemıyorum olmuyo
ama torbalı yaaa ben aylarca karşıyakadan kendı arabamla gıttım geldım baktım bas edemeyecem mazot parasına dedım ev tutayım en ıyısııyıkıde tutmusum omrumun en gusel 2 senesıydı oturdugum yerı cıkardın belkıde dırek evın adresını verdım yahu tabı ya olurda oraya yerlesırsem mutlaka beklerım dogal ortamda cocuklar buyur kresler var hersey belejjj
denız burnunun dıbı ahahah aşkım depreştıı
selam güzel annişler ,ben bugün çok iyiyim ,2 gündür karın ağrım vardı ,bugün hiçbişeyim yok çok şükür .
herkes iyidir umarım ..
Biraz olsun icimi rahatlattın ayça cok teşekkür ederim bende korkuyordum cook bir tek bende böyleymiş gibi geliyordu
Sen nasılsın biraz daha iyisin sanırım bebegini görmüşsün ne güzel gözün aydın canım ne zaman gittin doktora gördün
Testlerini falan yaptımı doktor
Darısı bize olsun inşallah
herkese hayırlı günler olsun kızlar
sabah doktora gitmeden hepinizin dualarını ve iyi dileklerini okudum ama heyecandan yazamadım
hepinizin bebeğini Rabbim korusun, hukukçu arkadaşıma da üzüntüsünü unutturacak evladı hemen versin inşallah
lekelenmem için iğne vurdular, Crınone progesteron jel verdi her gün kullanmamı istedi doktor
bebeğin kalp atışları düzelmiş gördüğünü söyledi ama 4 kez denemesine rağmen sesini duyuramadı
daha küçük duymakta güçlük çekiyoruz, ama görüyoruz sorun yok dedi.
haftasıyla uyumlu çıktı, hatta sat hesabına göre tam 7 hafta, ama ultraona göre 7+3 çıktı.
12. haftaya kadar düşük herkeste beklenir o yüzden her şeye hazırlıklı olmak lazım dedi.
biraz olsun rahatladım, inanın doktordan önce sizin yorumlarınızla rahatladım
herkesi çok sevom Eki Görüntüle 922519
saol canım.. benim 9+2de bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.. peki sen kaç ay sonra kaldın hamile?.. bana doktor 3 ay korunun dedi.. zaten demese de psikoojik olarak biraz beklemem lazım..
kızlar bu cumartesi 5+3 ken ilk kontrole gittik. şükür keseyi gördük. bebek henüz görünmedi. ama doktorumu hiç sevmedim bana ne vitamin verdi ne bişey. gerek yok 5. aya kadar dedi. size vitamin verdiler mi?
kızlar ben oğluma hamileyken hep ferah ferah bişeyler içmek isterdim su içemiyordum sadece ama...
ama şimdi ne su, ne meyve suyu,ne maden suyu hiç birşey içemiyorum hemen midem bozuluyor
sizde de öylemi?
portakal, mandalin, elma en favori yiyeceklerim benim
sen zaten burda çalışıyo gibisin maaş versek reddetme yaniahahah aynen ya wallaa bende öleyimmm canım zaten aşağıda açık duruyor işlerime bakıyorum sora okuyorum fırsat buldukça , yazıorm bol bolll falannn
amiin kimselere yaşatmasın, herkesin dacısıyım kızlar, beni merak etmeniz bile ilaç gibi geldi gönlümeÇok geçmiş olsun canım. Bundan sonra dilkatli olacaksın. Yok oyle uzanmalar anı hareketler. Allah bidaha yaşatmasın inşallah. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi..
kurban olduğumun yarattığı iç iç valla bak ben pişmanım geç bile kaldım, benim midem küçüktür lık lık sürekli ses gelir yarım bardakta, ama bi yolunu bul canım, ya da sıvı miktarı çok olan meyveler tüket.Canım ben suyu az içiyorum, su içince midem bulanıyor hemen. neredeyse 2 bardak zor içiyorum, ama işte meyve, ayran, süt, soda, yogurt falan yiyorum.
sağol ayçamcanıımm çok sevindim senin adına ALLAH daha iyi etsin bacımm kendine dikkat et
kızlar ben oğluma hamileyken hep ferah ferah bişeyler içmek isterdim su içemiyordum sadece ama...
ama şimdi ne su, ne meyve suyu,ne maden suyu hiç birşey içemiyorum hemen midem bozuluyor
sizde de öylemi?
ona da gerek yok dedi aptal adam.
ama canım al deseydi de alamazdım ben zaten folik asit alamıyorum mide hastasıyım 5 ay kullandım mahvetti hayatımı zehretti folik asit. doğal yollardan alıyorum. folik asit gebelik öncesi kullanımda daha yararlıymış..gebelik oluştuktan sonra etkisi çok azmış. çünkü nöral tüp defekti denen bi durum için kullanılıyor. omurilik açılması gibi bi durum oluyormuş allah korusun. o zaten ilk ay şekilleniyormuş. korkulcak bir şey değil folik asit almamak. ben başka vitaminleri mrk ediyorum. multi vitaminler vs.
tamam canım çok sağolun endişe etmeyim o halde.Sadece folik asit kullanılıyor ilk zamanlar canım, vitamine daha sonra başlanılıyor. Folik asit al yeter :)
ben yeme içmede pek sorun yaşamadım ama yedikten sonra içim kalkıyor öğürüyorum. mandalina benim de favorim. bulantımı hemen kesiyor.kızlar ben oğluma hamileyken hep ferah ferah bişeyler içmek isterdim su içemiyordum sadece ama...
sizde de öylemi?
bende hamilelik öncesi emzirdiğim için folik asit kullanıyordum zaten içinde kalsiyumda olduğundan şimdi doktorum 2 ayın sonuna kadar kullan kantahlillerine ve bebeğin gelişimine göre vitamin kan hapı vs başlıyacağız dedi belki sende gereksinim görmemişte olabilir yada doğaldan yana doktorlardandır belkide bilemedim ya her doktor farklı oluyor nedense
Ayçacım şimdi ben aynen öyleyim, su dışında ferah ne var içmeye hazırım, içiyorum ama su beni mahvediyor...
sen zaten burda çalışıyo gibisin maaş versek reddetme yani
amiin kimselere yaşatmasın, herkesin dacısıyım kızlar, beni merak etmeniz bile ilaç gibi geldi gönlüme
kesseler kolumu kaldırmam artıkın
kurban olduğumun yarattığı iç iç valla bak ben pişmanım geç bile kaldım, benim midem küçüktür lık lık sürekli ses gelir yarım bardakta, ama bi yolunu bul canım, ya da sıvı miktarı çok olan meyveler tüket.
sağol ayçamgörüşemiyoruz, sıkıntılı geçiyomuş biraz senin. ama özlettin diğer topikte de sorup duruyo kızlar
kurban olduğumun yarattığı iç iç valla bak ben pişmanım geç bile kaldım, benim midem küçüktür lık lık sürekli ses gelir yarım bardakta, ama bi yolunu bul canım, ya da sıvı miktarı çok olan meyveler tüket.
sen zaten burda çalışıyo gibisin maaş versek reddetme yani
amiin kimselere yaşatmasın, herkesin dacısıyım kızlar, beni merak etmeniz bile ilaç gibi geldi gönlüme
kesseler kolumu kaldırmam artıkın
sağol ayçamgörüşemiyoruz, sıkıntılı geçiyomuş biraz senin. ama özlettin diğer topikte de sorup duruyo kızlar
canım çok teşekkür ederim cevabın için folikasitimi düzenli içiyorum onda sorun yok ama yaklaşık 1 haftadır falan kuruyemiş yiyemiyorum cuma kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diycek inşallah bebeğim iyidir :44:
canım günaydınnnn :)
yaa çok fena o işte benim eşimin kuzenine de olmuştu hemde 6 aya kadar ama bol bol çorba içmeye çalış içine ne bulursan at ve ez ordan vitamini alırsın.. tarhana mesela yap, mercimek falan... bnmde midem bulanıyor dün öğlen tek çorba içebildim zorla
aslında önemli olan ilk 3 aydan sora canım ama vitaminini içmeye çalış eğer beslenemiyorsan vitamin tamamlıyor. Bebek her türlü senden alıyor yararlı vitamini ama yenilenmesi için gerekiyor tabikide.. çok ta zorlayıp iyice tiksindirme kendini yemeklere karşıinşallah en yakın zamanda geçer bulantılarında bişiler yiyebilirsin
kızlaarr henüz çok erken biliyorum ama düşünmeden edemiyorum küçük meleklerinize isim düşündünüz mü :) hani kız olursa şu, erkek olursa bu falan
Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim çok sancılarım olduğu için. Bebeğimin kalbinin attığını gördüm. Ancak doktor çok iyi dinlenmem gerektiğini ve düşük önleyici ilaç verdi sancılarımdan dolayıBen ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemedim
merhaba arkadaslar,
benim de son bir kac gündür mide bulantilarim arti, cikarmiyorum cok sükür ama gün boyu devam eden bi bulanti var. herseyden tiksinir oldum, hangi yemek aklima gelse midem bulaniyor. Sizde de öylemi acaba?
bir de ben progestan aliyorum, aranizda progestan kullanan arkadaslar kacinci haftaya kadar kullandiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?