- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.181
3. aydan sonra yawaş yawaş hareketlenir o topic te :)
bak bunda bile cahil kaldım
bana kalsa ufaktan alırım ama bi kalp atışlarının düzeldiğini duysaydım yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. aydan sonra yawaş yawaş hareketlenir o topic te :)
bak bunda bile cahil kaldım
bana kalsa ufaktan alırım ama bi kalp atışlarının düzeldiğini duysaydım yarın
hıh hadı bakıyım gusellık bu gorevde senın olsun 2014 agustas annelerının cıcılerı ve cıcı onerılerı dıe bı konu ac sen ol konu sahıbesı
bu müthiş görevi üstlenmeyi çok isterdim ama eylül balımız açmış
ben onun ayağını kaydırırm ama sen merak etme ecmelcim
ne cahilliği çılgın:) ilk kez tecrübe ediosun gayet normal :) biz accık bilmişlik yapalım şaka bi yana her yeni bebek yeni tecrübeler..ben de aynı sabırsızlığı gösteriyorum her konuda:)
ecmelcim topic açılmış zaten sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nnelerinin-bebeklerine-aldiklari-ciciler.html
ahahahaa çok alemsin
aman dilini ısır ne güzel işte bulantın yok inan çok kötü bişey
komik olabilir ama resmen önceden nasıl yemek yediğimi bile hatırlayamıyorum
sanki doğduğumdan beri böyleydim düşün yani ben önceden nasıldım hatırlayamıyorum diyorum bazen
eşim şok oluyor söylediklerimden
gormemıstım guselım kusura bakma ama yorum yaptım orayabu müthiş görevi üstlenmeyi çok isterdim ama eylül balımız açmış
gormemıstım guselım kusura bakma ama yorum yaptım oraya
biri beni gözetliyorhemen okudum takipçinim Eki Görüntüle 921001
merhama kızlar bende agustos annesi olucam inş.... :) :) :)
Aramıza hoş geldin tatlım
bu müthiş görevi üstlenmeyi çok isterdim ama eylül balımız açmış
Kızlar bıgün kalan testlerim yapıldı benim baktığım doktorun yorumlamadığı sonuçlara göre idrar yolu enfeksiyonum var ve araştırdım antibiyotikle geçiyormuş nasıl antibiyotik kullanıym ya bebişime zararı olursa
Kızlar bıgün kalan testlerim yapıldı benim baktığım doktorun yorumlamadığı sonuçlara göre idrar yolu enfeksiyonum var ve araştırdım antibiyotikle geçiyormuş nasıl antibiyotik kullanıym ya bebişime zararı olursa
hekese merabalaarr:) akşamdan beri ne çok konuşmuşsunuz alıntılı laf yetiştiriym dedim başedemedim:)) bebişinin pıtpıtlarını görenler duyanlar olmuş,gözleri aydın..darısı başımıza..ben de nefes darlığı çekiyorum ara ara..dün gece yattım bisüre nefes alamadım resmen uyuyamadım..sonaylarda olur tamam da daha göbük büyümeden neyin nesi anlayamadım..
alışweriş olayına gelince ecmel haklı kesinlikle sonaylara bırakmayın..cinsiyeti beli olur olmaz her çıkışınızda dışaşrı bikaç parça eşyasını alın..hem maddi olarak bianda külfet olmaz, hem de eksiğiniz kalmaz..ben 13. haftada cinsiyetini öğrenmiştim we başlamıştım alışwerişe:))