- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.221
randevum öğleden sonraya idi hemen öğleden önceye aldım. tutunma lekesi olur mu ki ben hiç duymadımCanım benim uykuda tutmaz seni bu gece şimdi benim bebegimin kalbi durdugunda hic lekelenme olmadı bende sadece hisslerim ve rüyamda gördüm öyle anlamıştım kaybettigimi lekelenme olunca ilk aklıma gelen acaba tutunmayamı çalıyor halla bilemiyorumki
Kuzenimin eşininde oldu ilk ay ertesi günü doktora gitti igne vuruldu gecmişti bebege bişe olmamıştı şuan 6 aylık oldu onunki belki bile yoktur cok stres yapma zararı olur allah korusun ayaklarının altına yastık koy uzan bir süre dinlen yanınada su al dua et ellini koy karnına dualarım seninle canım allahdan yarın gidiceksin inşallah güzel haberle gelirsin :26:
inşallah öyle bişeydir mehtabım, kalbi yavaş atıyo deyince progestan vermeliydi dedi bi kaç arkadaş, o zamandan beri doktor ihmalmi etti acaba diye içim içimi yiyodu zaten
çok sağolun hepiniz canım, valla elim ayağım buz, vücudum ateş..Canım sen hemen yat dinlen dedikleri gibi ayağını uzat. Minik fasülyen iyidir sen hiç merak etme. Hepimiz burada birşeyler okuyup çıkarımlar yapıyoruz sen hiçbir şey düşünme şimdi sadece fasülyenin kalbinin gümbür gümbür attığına odaklan. Senin için dua edicem ben kendim eminim ki buradaki herkes dua edecek senin için. Sen moralini yüksek tut.
ama kafamdan bu hissi çıkarmaya çalışıcam, duaların için Allah razı olsun, herkesin evladına sağlıklı ömür versin
ne kötü bi duyguymuş, minicikte olsa acısı büyük sanırım şimdi anlayabiliyorum o korkuyu