- 13 Ekim 2010
- 293
- 17
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #4.161
ay şansa bakk bebeim yaaa olsun amaa bi şekilde kombinlemeye çalışırsın yaza daha var hamile pantolonu çok rahatmışş. ben biraz daha sabredicem bakalım kilom ne olucak ona göre karnım şişmeye başlayınca alıyım dedim..
hımm anladım tabi souk olunca insan donar öle elbiseyle ama son aylarda o sıcaklarda böle karnımız büyüyünce hayal ettim kendimi çiçekli elbiselerin içindee ya tabi şuan hayal ettiğim şuanki kilomla sadece karnım büyümüşş ama gel görki nası olcaz bilmem ahahahahaha
ecmel tam tersine benimde ilkindeki hamile pantolonum şimdiden dar gelmeye başladı o zaman 54 kiloyla hamile kalmıştım toplamda 10 kilo almıştım şimdi 63 kiloyum
alt ust olarak fazla kullanılmıyo derlı toplu tulumları sevıyorum ben 7-8 takım alıp koydun mu yelek ıclıkpıjama ıc zıbın bunlar lazım patık :))) bıberon emzık nazal burun aspiratoru hımm aklıma gelmıyo fazla 2 hastane cıkısı bır polar battanıye bır pelus battanıye kafı gelıyo ılk zamanlara
bende tulum seviyorum beli bıkını açılmıyor ama genelde gördüğüm çoğu tulum sevmiyor.çok tulum giydiren görmedim çevremde heralde altını değiştirirken biraz zor oluyor diye tercih etmiyorlar ama ben çok kullandım ilkinde