2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaptır bakalım inşallah bişey çıkmaz
Bende üzülüyorum tabi millet ayyy ne kadar küçük hiç 4 aylık gibi değil falan deyince ama napım elimden gelen bu
Yaptır bakalım inşallah bişey çıkmaz
Bende üzülüyorum tabi millet ayyy ne kadar küçük hiç 4 aylık gibi değil falan deyince ama napım elimden gelen bu
İnsallah canim evet biz sonucta elumizden geleni yapiyoruz

Biz varız 3 ağustos da 2700 kğ doğdu oğlum sarılık oldu 2400 e indi. oğlum 4,5 aylık olduk daha 5500kğ
Canim senin oglan tipki benim oglan gibi:KK50:4 aylik 5530 du kontrolde.ben de sinir oluyorum dogum kilosuna laf edenlere.hic tahammulum yok lafi carpip geciyorum.2240 dogmustu oglum.sutim azaldi mama veriyorum mecburen.emmiyo bu aralar.emdikce sut gelir diyolar yaa o bende olmadi sagarken daha cok geliyordu.aaaa mama mi veriyorsun diyenlere de ne oldu senin acindan sikinti mi yaratiyo diyorum yooo merak ettim deyip susuyolar.ben keyfimden veriyorum mamayi.sutum sapir sapir akiyoda ben laf olsun diye mama veriyorum.:KK14:

Bizimde bu ara emmde sorun var. Bazen guzel emiyo bazen hi emmek istemiyo. Sabah 6 da emmisti arada bikac dakika emip emip birakti agliyoda devamli emmiyo ama. Simdi sac kurutma mak. Actim hem uykuya daldi hem emiyo. Bu ara cok huysuz zaten hep kucakta hep gezmek istiyo yatirinca kiyamet kopuyo
bizimde sorun var ne emiyo ne biberon aliyo uyku arasinda veriyorum bende

bi de sebze yedirdiğim gün meyve yok, meyve verirsem aynı gün sebze yok.ağır helir dedi dr.yoğurt ve muhallebiyi de ayrı günlerde verdim.aynı gün içinde hiç vermedim.
icok tesekkur ederim canim ben de 5. Ayda ek gidaya baslayacam. Yavs yavas yogurt verecem bakalim insallah ek gidada sikinti yapmaz afiyetle yer oglum

Canim senin oglan tipki benim oglan gibi:KK50:4 aylik 5530 du kontrolde.ben de sinir oluyorum dogum kilosuna laf edenlere.hic tahammulum yok lafi carpip geciyorum.2240 dogmustu oglum.sutim azaldi mama veriyorum mecburen.emmiyo bu aralar.emdikce sut gelir diyolar yaa o bende olmadi sagarken daha cok geliyordu.aaaa mama mi veriyorsun diyenlere de ne oldu senin acindan sikinti mi yaratiyo diyorum yooo merak ettim deyip susuyolar.ben keyfimden veriyorum mamayi.sutum sapir sapir akiyoda ben laf olsun diye mama veriyorum.:KK14:
Bunada şukur canım napalım bi hastalığı sıkıntısı yokta bianne başka daha ne ister.hstanelerde neler neler var cidden önceden çok uzuluyordum aştım artık.sende uzulme sonuçta her anne bebeğine anne suyu vermek ister , keyfinden mama vermiyorsun ama mamayla buyuyen tek bebek bizlerinki değil ya mamada faydalı sonuçta .
Saçma sapan laf edenleride anlamıyorum sizde anne oldunuz neden şu kadını uzersinki .gul geç lafını ver ohhh:)

Bunada şukur canım napalım bi hastalığı sıkıntısı yokta bianne başka daha ne ister.hstanelerde neler neler var cidden önceden çok uzuluyordum aştım artık.sende uzulme sonuçta her anne bebeğine anne suyu vermek ister , keyfinden mama vermiyorsun ama mamayla buyuyen tek bebek bizlerinki değil ya mamada faydalı sonuçta .
Saçma sapan laf edenleride anlamıyorum sizde anne oldunuz neden şu kadını uzersinki .gul geç lafını ver ohhh:)

Zate o cevredekiler yorum yapmasalar catlarlar. bende ssglikli olsun diyorum iyi olsn yeter ama ben dr umuzada sinir oluyorum az kilosu cok az diyip duruyor mamaya yoneltiyor hemn saglik ocagi ile ozel dr farkli soyluyor zaten saglij ocaginda iyi diyolar mama sisiriyor verme diyorlaar ikiside dr ama farkli konusuyorlr

serifesonmest: 38404968 .!.:
Zate o cevredekiler yorum yapmasalar catlarlar. bende ssglikli olsun diyorum iyi olsn yeter ama ben dr umuzada sinir oluyorum az kilosu cok az diyip duruyor mamaya yoneltiyor hemn saglik ocagi ile ozel dr farkli soyluyor zaten saglij ocaginda iyi diyolar mama sisiriyor verme diyorlaar ikiside dr ama farkli konusuyorlr
Sutun yetiyorsa hic mama verme canim.benim ki az ben mecburen veriyorum.ayda 600 900 arası iyi.herkesin kafadan bi ses ciktigi gibi her doktorun kafasindan da bi ses cikiyo.bana gebeligmde nelet neler dediler.

Aynen canim allah saglik sihhat versin. Ben kendimde ebeyim hastanede neler gorurdum.dedigin gibi onemli olan saglik.buyuyecekler allahin izniyle.

Banada ozeldeki doktorumuz minyon tipli bebek mamaya gerek yok diyo devamli. Ama dun saglik ocagindaki hemsire az dedi ben kendi cocuklarimi da devlete gotyruyorum dedi bakalum bende goturcem. Dun saglik ocaginda bi kadin bebegi bir aylik kilosu 4400 cikti bana diyo seninki kucuk kalmis benimki iyi kilo almis aglicaktim orda nerdeyse. Cevredekiler cok konusnayi seviyo gecen gun k.validem arsdi mama ver diyo bende emiyo devamli dedim sonra esimi aramus mama verin cocuga diye o da kizmis doktorun verne dedigi seyi kafamiza gore nasil vetelim demis. Sonucta cocuk ac kslmiyo ac kalsa veririm , bezini devamli dolduruyo cisi kakasi gayet iyi hem doymasa gece uyurmu acikinca kiyameti kopariyo ama gelde anlat iste insanlara

Merhaba arkadaslar, firsat buldukca burayi takip ediyorum ama yazma firsati pek bulamadim. Bende agustos annesiyim 20 agustosta dogdu kizim. Dogum kilosu 2600 du, ilk ay sonunda 3800 olmustu ama sonra kilo alimi yavasladi. Su an 4 aylik olcak ve sadece 5200 kg sadece anne sutu aliyo dogdugundan beri. Sutum fazla bile var devamli emiyor doktorumuz mamaya gerek yok ek gidaya basla dedi. Dun saglik ocagindaki hemsirede az buldu kilosunu 5500 olsaydi iyiydi ama 5200 az dedi. Randevu aldim p.tesi gunu devlet hastanedine goturucez boyle bi durum yasayan var mi bi fikir verirseniz sevinirim.uzun oldu kusura bakmayin.
Biseyi yoktur insallah canim icini ferah tut.benimki de zayıf dört aylik.saglikli olsunlarda

Banada ozeldeki doktorumuz minyon tipli bebek mamaya gerek yok diyo devamli. Ama dun saglik ocagindaki hemsire az dedi ben kendi cocuklarimi da devlete gotyruyorum dedi bakalum bende goturcem. Dun saglik ocaginda bi kadin bebegi bir aylik kilosu 4400 cikti bana diyo seninki kucuk kalmis benimki iyi kilo almis aglicaktim orda nerdeyse. Cevredekiler cok konusnayi seviyo gecen gun k.validem arsdi mama ver diyo bende emiyo devamli dedim sonra esimi aramus mama verin cocuga diye o da kizmis doktorun verne dedigi seyi kafamiza gore nasil vetelim demis. Sonucta cocuk ac kslmiyo ac kalsa veririm , bezini devamli dolduruyo cisi kakasi gayet iyi hem doymasa gece uyurmu acikinca kiyameti kopariyo ama gelde anlat iste insanlara
Ovunuyo iste kendisiyle tatmin ediyo.oyle insanlar dolu ben okkalica lafını veriyorum en azindan icimde kalmiyo.herkesin bebegi bir degil bunu anlayamiyolar.ac bu cocuk ac sut mu az niye az mamami veriyorsun ne kadar kucuk laflarina sinir olurdum bi ara.sindi cevabi verince sinir olmamaya başladım:KK70:

Ovunuyo iste kendisiyle tatmin ediyo.oyle insanlar dolu ben okkalica lafını veriyorum en azindan icimde kalmiyo.herkesin bebegi bir degil bunu anlayamiyolar.ac bu cocuk ac sut mu az niye az mamami veriyorsun ne kadar kucuk laflarina sinir olurdum bi ara.sindi cevabi verince sinir olmamaya başladım:KK70:
Aynen canim cevap vermek istemiyorum ama bundan sonra vericem bende. Kafaya tak tak sutum kesilcek mama vercem.herkes rahatliycak bu sefer

Ben vetiorum mama gunde iki kez aslinda sutum var yani tasmiyor ama var yinede sutum . Aslinda hic istemeyerek veriorum ama birde mamayla destekleylim fark olacakmi dedik iyi olsun bebislerimizde zayif olsunlar

X