2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu akşam misafirler vardi bebekleri oldu yeni saglik ocagina goturmusler devit vermis herzamanki gibi ama eczane vermemis ilaci yasaklandı artik vermiyoruz demis haber vereyim dedim kizlar bugunlerde kontrolu olan arkadaslar doktora yada saglik ocagina bi soruverin bakalim asli astari varmiymis
canım ben anlayamadım ilacı kullanmak mı yasaklanmış yoksa sağlık ocağı mı vermicek artık ?

Merhaba arkadaslar, firsat buldukca burayi takip ediyorum ama yazma firsati pek bulamadim. Bende agustos annesiyim 20 agustosta dogdu kizim. Dogum kilosu 2600 du, ilk ay sonunda 3800 olmustu ama sonra kilo alimi yavasladi. Su an 4 aylik olcak ve sadece 5200 kg sadece anne sutu aliyo dogdugundan beri. Sutum fazla bile var devamli emiyor doktorumuz mamaya gerek yok ek gidaya basla dedi. Dun saglik ocagindaki hemsirede az buldu kilosunu 5500 olsaydi iyiydi ama 5200 az dedi. Randevu aldim p.tesi gunu devlet hastanedine goturucez boyle bi durum yasayan var mi bi fikir verirseniz sevinirim.uzun oldu kusura bakmayin.

Merhaba arkadaslar, firsat buldukca burayi takip ediyorum ama yazma firsati pek bulamadim. Bende agustos annesiyim 20 agustosta dogdu kizim. Dogum kilosu 2600 du, ilk ay sonunda 3800 olmustu ama sonra kilo alimi yavasladi. Su an 4 aylik olcak ve sadece 5200 kg sadece anne sutu aliyo dogdugundan beri. Sutum fazla bile var devamli emiyor doktorumuz mamaya gerek yok ek gidaya basla dedi. Dun saglik ocagindaki hemsirede az buldu kilosunu 5500 olsaydi iyiydi ama 5200 az dedi. Randevu aldim p.tesi gunu devlet hastanedine goturucez boyle bi durum yasayan var mi bi fikir verirseniz sevinirim.uzun oldu kusura bakmayin.
Canim bebekler ilk 5 6 ayda dogum kılolarının ıkı katına ulaşmalıymış. Kılosu konusunda bazı bebekler mınyon olabılır. Bazı bebeklerde ınek sutu alerjısı yuzunden çok kılo alamayabılıyor. Doktorun muhtemelen arastırır cnm. Eger bısey solemesse sensor alerjıyı...

Canim bebekler ilk 5 6 ayda dogum kılolarının ıkı katına ulaşmalıymış. Kılosu konusunda bazı bebekler mınyon olabılır. Bazı bebeklerde ınek sutu alerjısı yuzunden çok kılo alamayabılıyor. Doktorun muhtemelen arastırır cnm. Eger bısey solemesse sensor alerjıyı...
Alerjiyi burda bikac arkadas yazmisti onlarin yazdiklari bwlirtilerin hicbiri yok ama tabiki tahlil yapilmadan anlasilmaz . sagol canim dedgin gibi ben sorayim doktora. Evet dogum kilosunu ikiye katladi su an ama insallah biseyi yokturda yapisi boyledir doktor arastirip boyle soylesehic uzulmiycem. Ama insan kafasina takiyo iste.

[QUOTE="cindiena, post: 38400664, member: 48]Merhaba arkadaslar, firsat buldukca burayi takip ediyorum ama yazma firsati pek bulamadim. Bende agustos annesiyim 20 agustosta dogdu kizim. Dogum kilosu 2600 du, ilk ay sonunda 3800 olmustu ama sonra kilo alimi yavasladi. Su an 4 aylik olcak ve sadece 5200 kg sadece anne sutu aliyo dogdugundan beri. Sutum fazla bile var devamli emiyor doktorumuz mamaya gerek yok ek gidaya basla dedi. Dun saglik ocagindaki hemsirede az buldu kilosunu 5500 olsaydi iyiydi ama 5200 az dedi. Randevu aldim p.tesi gunu devlet hastanedine goturucez boyle bi durum yasayan var mi bi fikir verirseniz sevinirim.uzun oldu kusura bakmayin.[/QUOTE]
Ben varim benim kizim hic bir kilo almadi hep 500 700gr atasinda aldi benimde sutum var sık da emzirmeye cslisiyorum sma slmio kilo biz ucuncu ay kontrolunde 4800duk dr kilisunu az buluyor zaten mama takviyesi verdi ama yinede cok almiyor kilo biz 26agustos dogumluyz daha dort ay kontrolune gitmedk

[QUOTE="cindiena, post: 38400664, member: 48]Merhaba arkadaslar, firsat buldukca burayi takip ediyorum ama yazma firsati pek bulamadim. Bende agustos annesiyim 20 agustosta dogdu kizim. Dogum kilosu 2600 du, ilk ay sonunda 3800 olmustu ama sonra kilo alimi yavasladi. Su an 4 aylik olcak ve sadece 5200 kg sadece anne sutu aliyo dogdugundan beri. Sutum fazla bile var devamli emiyor doktorumuz mamaya gerek yok ek gidaya basla dedi. Dun saglik ocagindaki hemsirede az buldu kilosunu 5500 olsaydi iyiydi ama 5200 az dedi. Randevu aldim p.tesi gunu devlet hastanedine goturucez boyle bi durum yasayan var mi bi fikir verirseniz sevinirim.uzun oldu kusura bakmayin.
Ben varim benim kizim hic bir kilo almadi hep 500 700gr atasinda aldi benimde sutum var sık da emzirmeye cslisiyorum sma slmio kilo biz ucuncu ay kontrolunde 4800duk dr kilisunu az buluyor zaten mama takviyesi verdi ama yinede cok almiyor kilo biz 26agustos dogumluyz daha dort ay kontrolune gitmedk[/QUOTE]
Benimki 3. Ayda 5000 di 15 gun sonra kontrole gittik 20 gram almisti sadece 4. Ay kontrolu dundu 5200 olmus. Bir ayda 200 gram aldi yani her ay 600 gram falan aliyodu bu ay cok az aldi. Bide bazi zaman cok emmek istiyo bazi zamanfa hic emmek istemiyo anlamadim gitti

Biz varız 3 ağustos da 2700 kğ doğdu oğlum sarılık oldu 2400 e indi. oğlum 4,5 aylık olduk daha 5500kğ

Peki doktora goturdunuzmu neden az kilo aldigini arastirmak icin. Ben randevu aldim pazartesi gunu goturucem.
Kan idrar testi idrar kulturu falan yaptırdım temiz çıktı çok şukur.benim yapım ufak ve minyonum 150cm 43 kğ yum.
Doktor yapısal olabilir dedi, zaten emmede sıkıntı yaşıyoruz obur bi bebek değil açlıktan hiç ağlamıyor vermesen.her emzirme denememizde kızılca kıyamet kopuyor.duruma göre sağıp biberonla verdiğim zamanlar oluyor.
İşede başlıcam az bi zamanım kaldı , önceden acayip kafama takıyordum kilosunu şimdi okadar değilim, ne hastalıklar dertler var sağlıklı olsunda zayıf olsun napayım

Kan idrar testi idrar kulturu falan yaptırdım temiz çıktı çok şukur.benim yapım ufak ve minyonum 150cm 43 kğ yum.
Doktor yapısal olabilir dedi, zaten emmede sıkıntı yaşıyoruz obur bi bebek değil açlıktan hiç ağlamıyor vermesen.her emzirme denememizde kızılca kıyamet kopuyor.duruma göre sağıp biberonla verdiğim zamanlar oluyor.
İşede başlıcam az bi zamanım kaldı , önceden acayip kafama takıyordum kilosunu şimdi okadar değilim, ne hastalıklar dertler var sağlıklı olsunda zayıf olsun napayım
Cok sukur bi saglik dorunu olmadigini biliyosun en axindan bende doktora onun icin goturucem eger derseki bu bebegin yapisi boyle takmiycam kafama. Ama yinede cevredeki insanlar yakinlarim bile kucuk kalmis dedikce uzuluyorum.

Bizimde bu ara emmde sorun var. Bazen guzel emiyo bazen hi emmek istemiyo. Sabah 6 da emmisti arada bikac dakika emip emip birakti agliyoda devamli emmiyo ama. Simdi sac kurutma mak. Actim hem uykuya daldi hem emiyo. Bu ara cok huysuz zaten hep kucakta hep gezmek istiyo yatirinca kiyamet kopuyo

Cok sukur bi saglik dorunu olmadigini biliyosun en axindan bende doktora onun icin goturucem eger derseki bu bebegin yapisi boyle takmiycam kafama. Ama yinede cevredeki insanlar yakinlarim bile kucuk kalmis dedikce uzuluyorum.
Yaptır bakalım inşallah bişey çıkmaz
Bende üzülüyorum tabi millet ayyy ne kadar küçük hiç 4 aylık gibi değil falan deyince ama napım elimden gelen bu

X