- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.841
5 kiloyu az bulmaktan ziyade son 15 günde günlük 14 gr almış. daha önce 38 gr alıyordu.. günlük en az 20 gr almalıymış...
Canım benim onceden 5-6 saat uyuyordu 4-5 gün oldu 7 ye çıktı ilk uyandırdim..Sonra sgalik ocagindaki doktor uyandırma kendi ayarlar dedi ama ben yinede 7 saat olunca eliyle yüzüyle oynuyorum ışığı açınca uyanıyor. .aci evet birşey yapıyor ama ne bilmiyorum ben karabiber bile yemiyorum uzun zaman oldu çok severim Oysaki tursuda severim yavaş yavaş başlamayi düşünüyorum ama bence senin bebiste gaz var... bi ara böyle oldu çıkmasada gaz vardır
Biberon akışı artık hoşuna gitmiyor olabilir, ya da farklı bir biberon deneyebilirsinizmerhbalar bebegım önceden bıberonu alırken sımdı almıor zorladığımda cıglık cıglıga ağlıyor,goreve baslıcam sutumu sağıp bırakıcam bakıcıya,benım bebegım sımdı nasıl beslenecek,ne yapmalıyım sasırdım,cocugu ben gelene kadr ac mı kalacak,bıberonu nasıl tutturabılırım,fıkırlerınıze ıhtıyacım var
benimki de aynı durumda.biberona alışıverir derken veremez olduk.uykuda ver dediler o da olmadı napacağım bilmiyorum.çözüm bulursanız lütfen haber verin ben de bulursam veririmmerhbalar bebegım önceden bıberonu alırken sımdı almıor zorladığımda cıglık cıglıga ağlıyor,goreve baslıcam sutumu sağıp bırakıcam bakıcıya,benım bebegım sımdı nasıl beslenecek,ne yapmalıyım sasırdım,cocugu ben gelene kadr ac mı kalacak,bıberonu nasıl tutturabılırım,fıkırlerınıze ıhtıyacım var
bizimki hic cikaramiyo dilini ben sans eseri kendi doktoruma gidemedim malesef burda yoktuOy kuzum benim ağrı kanama filan olmuyormus doktor bakti mi çekişine..ben tip Fakültesinde yaptım doğumu dr.um orada hoca. Ama yeni doğan bebeklerin popo deliklerine kadar bakıyorlar bi kiz çocuğunun vajina deliği açık değilmiş onu bile dediler tedavi filan için. .dili minicik sipamin çıkmıyor azıcık çıkıyor cok tatli
Benim kanamam yok ama böyle damla damla nadiren kahverengi akıntı geliyo bugün 48 gün oldu tamamen bitmesi lazım değilmiydiki artıkKızlar doğumdan sonra kanamaniz kac gün sürdü?
Kizlar kusuyordu. Bugün cok daha saskinim, saat 18.30da 110 anne sütü icti, bir saat sonra aglamaya basladi, ben de 60 aptamil verdim, hala agliyor. Bir daha 60 aptamil verdim, hala agliyor, bir daha verdim ancak sustu. Yani 110 anne sütünün üzerine bir saat sonra 180 aptamil icti ya... Kafam karisti. Cok mu verdim birden? Yoksa o ne kadar iciyorsa vermeli miyim? Sonra karni agriyacak diye de korkuyorum.
Bu arada aptamil pre kullaniyordum. 2 aylik olduk acaba Aptamil 1 e mi gecmem lazim? Bilgisi olan var mi?
doktorda hep aynı saatlerde huzursuzlaşıyorsa gaz sancısıdır dedi.. dediğin gibi galibaCanım benim onceden 5-6 saat uyuyordu 4-5 gün oldu 7 ye çıktı ilk uyandırdim..Sonra sgalik ocagindaki doktor uyandırma kendi ayarlar dedi ama ben yinede 7 saat olunca eliyle yüzüyle oynuyorum ışığı açınca uyanıyor. .aci evet birşey yapıyor ama ne bilmiyorum ben karabiber bile yemiyorum uzun zaman oldu çok severim Oysaki tursuda severim yavaş yavaş başlamayi düşünüyorum ama bence senin bebiste gaz var... bi ara böyle oldu çıkmasada gaz vardır
yaptığın hesap doğru. istersen bunu kontroller arasında da yapabilirsin. bi kontrolden öbürüne ne kadar almış günlük onu anlarsınYa ben günlük bilmiyorum ama geçen bir arkadas demişti simdi ki şimdiki kilo eksi doğum kilosu bölü gün sayısı günlük kilo alımı diye
canım benim 43-45 gün sürdü .. tam bitti derken adet olmaya başladım şimdide... kan kaybından ölücem... :)Kızlar doğumdan sonra kanamaniz kac gün sürdü?
Tambur canım iki haftada alır merak etme oo 500gr şimdiyse iki haftada o kadar alsa 1 kilo.hatirlarsan kontrolüme iki hafta vardı demiştim sanada tarttim 5700 dü. Dijital tartıda.alir sen endişe etme amaç 5 kilo üstü olmasi değil 1 kiloya yakın alması. .600+ alması
canım total kiloya bakma günlük alınan kiloyu hesapla. doğru yöntem o. bebek memeyi istedikçe vermek lazım. 3 saat geçsin diye beklemek bana doğru gelmiyor. bu arada kalça sorunu bizdede vardı. çift bez bağladım 1 ay. kalçalarından biri 58di. 2 gün önce tekrar ultrasona gittik. düzelmişti. için rahat olsun o ciddi bir sorun değil.. sizinkinin değeri kaç?
ben SM mama veriyorum en yakın anne sütünümerhaba kizlar biz 61gunluk olduk mama hero baby kullandik sizler aptamil kullaniypnuz bendemi onu kullansam acaba hangisini kullansam bilgisi olan arkadaslar yardim bekliyorum.allahtan kk var yoksa neyapardk bilmm
ben SM marka mama kullanıyorum anne sütünü en yakınmış birde kızlar milupayı Gdo lu diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bilginize...merhaba kizlar biz 61gunluk olduk mama hero baby kullandik sizler aptamil kullaniypnuz bendemi onu kullansam acaba hangisini kullansam bilgisi olan arkadaslar yardim bekliyorum.allahtan kk var yoksa neyapardk bilmm
Canim benimki 66 gunlukken 5270 gr di. 3030 gr dogmustu dr gayet iyi dedi bence seninki de iyi. Ama tabi dogum kilosuna gore degisir heralde. Neden almiyo acaba memeyi? Benim ilk bebek zaten bunda da oyle bisey yasamadim bilemedim ki simdiselam kızlar bende nu konuyu yazmak için foruma girdim. sizdede aynı durum varmış.. benim bebeğimde 23 gibi uyuyor 4e 5e kadar uyanmıyor.. doktorum çok fazla dedi. uyandırmamı söyledi.. birde bebeklerinizin kilosu nasıl doktor bizimkini az buldu.. 60 günlük 5.050 gr.. 2-3 gündür bebeğim memeye gelince ağlamaya başlıyor çok zor emziriyorum, o emmeyince sütümde ciddi anlamda azalmaya başladı.. ne önerirsiniz ??? böyle bir durum yaşayan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?