- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.881
Bende de sizi oluyo cnm neden acabaKızlar sizinde emzirirken atıyorum sag memeyi verirken sol memeniz sizliyor mu sanki aşağıya doğru birşey oluyor. ..
Nette rota virüsü hakkında birçok şey var eski yazılar deneme yapildigi filan. ..bazi hemşireler kendi çocuklarına yaptırmamis vs vs.doktorumuz %95 koruduğunu söyledi tam koruma yok filan dedi ama yine de büyük oranla koruyucu..
Bakalim önümüzde 1ay var.iyice öğrenip bakariz
Pútúrlu kalka sutun yaradigini gosterirmis, mama yiosa ondan da olur, mama yerken benmki domates cekirdegi gibi yapiodu, yesilligi usutmeden olablirKizlar yazmıyorum ama yakindan takip ediyorum benim bebiste ay şöyle oldu böyle oldu niye oldu diye panik yaparken burayi okuyorum sizinkilerde de ayni şeylerin oldugunu görünce rahatliyorum.uyurken sicramaya basladi benimkide.bide 2 gecedir 5 saat uyuyo buda normalmis sizden ogrendigim kadarıyla. Ama bi kac gündür kakasi yesil gibi icinde küçük küçük parcaciklar var buda normalmi acaba buyukler üşütmüşssün ondandir diyo ama neresinden usuyo bu cocuk anlamadım gitti
benim de cok sizi oluyo ve bi sure sonra sut akmaya basliyoKızlar sizinde emzirirken atıyorum sag memeyi verirken sol memeniz sizliyor mu sanki aşağıya doğru birşey oluyor. ..
Nette rota virüsü hakkında birçok şey var eski yazılar deneme yapildigi filan. ..bazi hemşireler kendi çocuklarına yaptırmamis vs vs.doktorumuz %95 koruduğunu söyledi tam koruma yok filan dedi ama yine de büyük oranla koruyucu..
Bakalim önümüzde 1ay var.iyice öğrenip bakariz
Rezene icir, bebek icin caylar da var, ben rezene icirdim, bi saat sonra yapti, hafif sicaga yakin olsn,kızlar yardım edin ne our oğlum kabız yavrum 4 5 gün sürüyo zeytin yağını hem içirdim hem sürdüm olmadı fitille yaptı
ne yapabilirim normale dönsün diye sadece anne sütü alıyo
Canım sadecr anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamasına normal bakılıyor yani kabı sayılmıyor tabi burda bebeğim huysuzluğıda önemli eğer zorlanmıyosa hızursuz değilse çok boşuna fitil yapma bence yazıkkızlar yardım edin ne our oğlum kabız yavrum 4 5 gün sürüyo zeytin yağını hem içirdim hem sürdüm olmadı fitille yaptı
hepsini denedim arkadaşım.koliklik 6 dereceye ayrıldığını varsayarsak sizinki en üstderece dendi.çok zorlanıyorum çalışıyordum şimdi 24 saat hiçbirşey yapamadan sadece onla birlikteyim.bugün dışarı çıkalım azcık dedim eşim annem kardeşimi aldım(kendim çıkmaya cesaret edemiyorum)eve geldik biraz önce ama şuan stresten başım ağrıyor.hiç durmadı biara uyudu ama bizimki kuş uykusu olduğu için hemen uyandı.neyse rabbim eksikliğini vermesin sen dışarı falan çıkabiliyormusun.neler yapıyorsun 24saatinizi kısaca bi anlatsana.öyle sadece akşamları olan bişey değil bu.24saat huzursuz.Ben eylül annesiyim benimde kızım kolik internette youtube da kolik bebekler için sesler var sac kurutma makinası sesi kizima iyi geldi istersen bir dene çok zor sabır ve sinirleri zorlayan bir durum Allah yardımcın olsun bebisinede acil şifalar
Allah kolaylık versin okuyunca üzüldüm gerçekten kıyamam ona ben yaaaahepsini denedim arkadaşım.koliklik 6 dereceye ayrıldığını varsayarsak sizinki en üstderece dendi.çok zorlanıyorum çalışıyordum şimdi 24 saat hiçbirşey yapamadan sadece onla birlikteyim.bugün dışarı çıkalım azcık dedim eşim annem kardeşimi aldım(kendim çıkmaya cesaret edemiyorum)eve geldik biraz önce ama şuan stresten başım ağrıyor.hiç durmadı biara uyudu ama bizimki kuş uykusu olduğu için hemen uyandı.neyse rabbim eksikliğini vermesin sen dışarı falan çıkabiliyormusun.neler yapıyorsun 24saatinizi kısaca bi anlatsana.öyle sadece akşamları olan bişey değil bu.24saat huzursuz.
Bizim daha bugün kırkımiz çıktı havalar serin hiç dışarı çıkmadık benim kız akşam 10 gibi başlıyor gece 3 4 gibi sızıyor aglamaktan bitap düşüyor uyuya kalıyor arda emmeye kalkıyor gündüz uykusu yok kuş uykusu en ufak sese ağlayarak kalkıyor sonra kucakta hep yerinde asla durmuyor kucakta uyuyor yerine koyduğum an hemen başlıyor ağlamaya yemek iş yapamiyorum bunada şükür sizinki bizim gece olan nobetimiz her daim anlaşılan çok zor Allah yardımcın olsun. Bizimki şimdi babasının kucağında susmadan ağlıyorhepsini denedim arkadaşım.koliklik 6 dereceye ayrıldığını varsayarsak sizinki en üstderece dendi.çok zorlanıyorum çalışıyordum şimdi 24 saat hiçbirşey yapamadan sadece onla birlikteyim.bugün dışarı çıkalım azcık dedim eşim annem kardeşimi aldım(kendim çıkmaya cesaret edemiyorum)eve geldik biraz önce ama şuan stresten başım ağrıyor.hiç durmadı biara uyudu ama bizimki kuş uykusu olduğu için hemen uyandı.neyse rabbim eksikliğini vermesin sen dışarı falan çıkabiliyormusun.neler yapıyorsun 24saatinizi kısaca bi anlatsana.öyle sadece akşamları olan bişey değil bu.24saat huzursuz.
sağol canım ya dua edin inşAllah kolaylık versin okuyunca üzüldüm gerçekten kıyamam ona ben yaaaainş bir an önce düzelir
sizinki daha çok küçük.bizimkinin 3.ayına girmesine 5gün var.Bizim daha bugün kırkımiz çıktı havalar serin hiç dışarı çıkmadık benim kız akşam 10 gibi başlıyor gece 3 4 gibi sızıyor aglamaktan bitap düşüyor uyuya kalıyor arda emmeye kalkıyor gündüz uykusu yok kuş uykusu en ufak sese ağlayarak kalkıyor sonra kucakta hep yerinde asla durmuyor kucakta uyuyor yerine koyduğum an hemen başlıyor ağlamaya yemek iş yapamiyorum bunada şükür sizinki bizim gece olan nobetimiz her daim anlaşılan çok zor Allah yardımcın olsun. Bizimki şimdi babasının kucağında susmadan ağlıyor
Bende de sizi oluyo cnm neden acaba
Sütünüzün yettiğinin bir göstergesi arkadaşlar maşallah sütünüz bol demekki. Banada gittiğimiz prof. söylemişti emzirirken diğer memeden süt gelirse sütün yetiyor demektir mamaya gerek yok diyebenim de cok sizi oluyo ve bi sure sonra sut akmaya basliyo
Ben aldım canım playgro mutlu orman bizimki biraz zaman geçiriyor içinde tabi buranın büyük çocuklarından 3 aylık oldu onunda etkisi vardır.Kızlar oyun halısı alan var mi almayı düşünüyorum ama ne alsam ki????
Benim kızım da kabiz gerci anne sütüyle beslenen bebekler kabiz olmaz diyolar ama 6 gun yapmadigi oldu sabun koyup yaptırdım bi iki kez şimdi komuyorum 1 kez de lavman yaptimkızlar yardım edin ne our oğlum kabız yavrum 4 5 gün sürüyo zeytin yağını hem içirdim hem sürdüm olmadı fitille yaptı
Ben aldim ama henüz yeni yeni oyuncaklara bakmaya başladı tiny love tekmele oyna aldim ben ama simdi alsam Fisher price in tuşlu var bi tane ondan alırdım. Bu cok büyük ve tekmele kismina sert vurmak gerekiyo bakalim zaman icinde sever belkiKızlar oyun halısı alan var mi almayı düşünüyorum ama ne alsam ki????
Arkadaşlar bugün haberlerde rota virüsü hakkinda bilgi verdiler ishal ve böbrek yetmezliğine yol açıyormuş. Doktor bana iki doz halinde yapiliyor ilki üçüncü aya diğeri beşinci ayda. Sizin bir bilginiz varmı
Benim sipa baş parmağını emiyor bende 6 yaşına kadar emmisim istemiyorum emmesini mideside bulanıyor ama emiyor nasıl engel olacağım. Eldiven varken eldivenle sokuyor zaman bulantı yok pis oluyor diye çıkardim şimdi çok komik hem bulanıyor bir süre sonra hem devam ediyor[/QUOTEBen yalancı emzik verdim:)))
3. ayda aşı yok.bizimkini 4. ayda çağırdıKızlar ası kartınıza bı bakarmısınız 3. Ay asımız varmı benım kartta yok hastnn verdıgınde ama saglk ocagı 9 kasımda cagırdı ne asısı war ya bide bnm kızımn ucuncu ayı 10kasımda oluyo bı gun once bısey farkeder mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?