2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de sizi oluyo cnm neden acaba

Pútúrlu kalka sutun yaradigini gosterirmis, mama yiosa ondan da olur, mama yerken benmki domates cekirdegi gibi yapiodu, yesilligi usutmeden olablir

benim de cok sizi oluyo ve bi sure sonra sut akmaya basliyo

kızlar yardım edin ne our oğlum kabız yavrum 4 5 gün sürüyo zeytin yağını hem içirdim hem sürdüm olmadı fitille yaptı
ne yapabilirim normale dönsün diye sadece anne sütü alıyo

kızlar yardım edin ne our oğlum kabız yavrum 4 5 gün sürüyo zeytin yağını hem içirdim hem sürdüm olmadı fitille yaptı
Canım sadecr anne sütü alan bebeklerin 10 güne kadar kaka yapmamasına normal bakılıyor yani kabı sayılmıyor tabi burda bebeğim huysuzluğıda önemli eğer zorlanmıyosa hızursuz değilse çok boşuna fitil yapma bence yazık

hepsini denedim arkadaşım.koliklik 6 dereceye ayrıldığını varsayarsak sizinki en üstderece dendi.çok zorlanıyorum çalışıyordum şimdi 24 saat hiçbirşey yapamadan sadece onla birlikteyim.bugün dışarı çıkalım azcık dedim eşim annem kardeşimi aldım(kendim çıkmaya cesaret edemiyorum)eve geldik biraz önce ama şuan stresten başım ağrıyor.hiç durmadı biara uyudu ama bizimki kuş uykusu olduğu için hemen uyandı.neyse rabbim eksikliğini vermesin sen dışarı falan çıkabiliyormusun.neler yapıyorsun 24saatinizi kısaca bi anlatsana.öyle sadece akşamları olan bişey değil bu.24saat huzursuz.

Allah kolaylık versin okuyunca üzüldüm gerçekten kıyamam ona ben yaaaa inş bir an önce düzelir

Bizim daha bugün kırkımiz çıktı havalar serin hiç dışarı çıkmadık benim kız akşam 10 gibi başlıyor gece 3 4 gibi sızıyor aglamaktan bitap düşüyor uyuya kalıyor arda emmeye kalkıyor gündüz uykusu yok kuş uykusu en ufak sese ağlayarak kalkıyor sonra kucakta hep yerinde asla durmuyor kucakta uyuyor yerine koyduğum an hemen başlıyor ağlamaya yemek iş yapamiyorum bunada şükür sizinki bizim gece olan nobetimiz her daim anlaşılan çok zor Allah yardımcın olsun. Bizimki şimdi babasının kucağında susmadan ağlıyor

sizinki daha çok küçük.bizimkinin 3.ayına girmesine 5gün var.

Benim sipa baş parmağını emiyor bende 6 yaşına kadar emmisim istemiyorum emmesini mideside bulanıyor ama emiyor nasıl engel olacağım. Eldiven varken eldivenle sokuyor zaman bulantı yok pis oluyor diye çıkardim şimdi çok komik hem bulanıyor bir süre sonra hem devam ediyor

Bende de sizi oluyo cnm neden acaba

benim de cok sizi oluyo ve bi sure sonra sut akmaya basliyo
Sütünüzün yettiğinin bir göstergesi arkadaşlar maşallah sütünüz bol demekki. Banada gittiğimiz prof. söylemişti emzirirken diğer memeden süt gelirse sütün yetiyor demektir mamaya gerek yok diye

Kızlar oyun halısı alan var mi almayı düşünüyorum ama ne alsam ki????
Ben aldım canım playgro mutlu orman bizimki biraz zaman geçiriyor içinde tabi buranın büyük çocuklarından 3 aylık oldu onunda etkisi vardır.

Benim kızım da kabiz gerci anne sütüyle beslenen bebekler kabiz olmaz diyolar ama 6 gun yapmadigi oldu sabun koyup yaptırdım bi iki kez şimdi komuyorum 1 kez de lavman yaptim simdi yine 3 gundur yok ve bugun yine karni taş gibi... hep mudahsle etmek istemiyorum bakalim kendisi yapsın diye beklicem bu kez cok aci veriyodur eminim büyükler bile dayanamio

Kızlar oyun halısı alan var mi almayı düşünüyorum ama ne alsam ki????
Ben aldim ama henüz yeni yeni oyuncaklara bakmaya başladı tiny love tekmele oyna aldim ben ama simdi alsam Fisher price in tuşlu var bi tane ondan alırdım. Bu cok büyük ve tekmele kismina sert vurmak gerekiyo bakalim zaman icinde sever belki

Bizde de ishal yapti... Ama iki gün sonra gecti.

Kızlar ası kartınıza bı bakarmısınız 3. Ay asımız varmı benım kartta yok hastnn verdıgınde ama saglk ocagı 9 kasımda cagırdı ne asısı war ya bide bnm kızımn ucuncu ayı 10kasımda oluyo bı gun once bısey farkeder mı

3. ayda aşı yok.bizimkini 4. ayda çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…