- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.481
Canim doktor bana hiç göz muayenesinden bahsetmedi nasıl yapılıyor sadece kalçaya bakılacak birde aşı olacak diye biliyordum..idrar filan demedilerBiz aşılarımızı olduk geldik ateşimiz henüz yok ama agrısı var yırtınıyor kalçamızdaki gerilik şükrlr olsun geçmiş çift bezden kurtulduk hamilelikten kalma bobrek huyumems devam ediyor kontrl altında tutulcak goz muaynesı olduk gözumuzdede sıkıntı yok elhamdullah idrarda temiz darısı sizlere inşallah
Ben bıraz acele ettım göz muaynsı ıcın ucuncu ayda yapılıyomuş once ıkı frklı ısıkla baktı sonra damla damlattılar gözbebegını buyuttuler 45 dk bekledık sonra aynı işlemi tekrar ettıler okadarcık he ben bıde rotavırusu yaptırdım doktorumuz yplm onuda bugn dedı sende sor mutlaka bazı doktorlar ucuncu ayda falan ypıo canm bızde enfeksıyn vardı ıdrar thlılımz yenılendı ah ben sankı herkese yapılcakms gbı yazıp karmasa yarattm kusuruma bakmayınCanim doktor bana hiç göz muayenesinden bahsetmedi nasıl yapılıyor sadece kalçaya bakılacak birde aşı olacak diye biliyordum..idrar filan demediler
Rota virüsünu 3ayda dedi doktor ama ben şimdi yaptırmam şöyle canım bizim tayin işi var ev bakıyor eşim ben ablamla kalıyorum Kayserde ev ankarada olacak şimdi inşallah artık evime giderim hamileligimin 5.ayindan beri orda burdayım eğitim vardı önce şimdi tayin filan artık bende bunaldim herneyse kesin doktorumuzu bulunca bunları yaptıracam canimBen bıraz acele ettım göz muaynsı ıcın ucuncu ayda yapılıyomuş once ıkı frklı ısıkla baktı sonra damla damlattılar gözbebegını buyuttuler 45 dk bekledık sonra aynı işlemi tekrar ettıler okadarcık he ben bıde rotavırusu yaptırdım doktorumuz yplm onuda bugn dedı sende sor mutlaka bazı doktorlar ucuncu ayda falan ypıo canm bızde enfeksıyn vardı ıdrar thlılımz yenılendı ah ben sankı herkese yapılcakms gbı yazıp karmasa yarattm kusuruma bakmayın
Sen bu duruma uzuluyomusun bılmıyorum ama ben ozendım acıkcası ne guzel yanında ablan var bence bunalma senın yerınde olmak ısterdım ben dogumumn onuncu gununden berı yalnzm oylece bıraktılar benı on gunde de zerre kadar yardım edenım olmadı bırbırıne cok baglı bı aıleydık guya amelıytlı halımle tk bsma bktm ccgma yemnle syluyrm dha hstnede btn ıslerımı kendım yapmaya basladım evımdeyım esım var da nouyo hıc onunda ıslerı yogun malum heryr krsk asker esımde hyrlısıyla duzenını kurarsın ytr kı sglıgın yerınde olsun bebegınınde herseyguzel olurRota virüsünu 3ayda dedi doktor ama ben şimdi yaptırmam şöyle canım bizim tayin işi var ev bakıyor eşim ben ablamla kalıyorum Kayserde ev ankarada olacak şimdi inşallah artık evime giderim hamileligimin 5.ayindan beri orda burdayım eğitim vardı önce şimdi tayin filan artık bende bunaldim herneyse kesin doktorumuzu bulunca bunları yaptıracam canim
ben de 83 ile doğurdum 65 tim.şimdi 75im takıldım kaldım ve süt olacak diye yememden de kısamıyorum.hayatımda hiç diyet yapmadım nasıl yapılır hiçbir fikrim yok.oğlumda az emzirmiş ve yalnızlıktan aç kalmıştım çoğu zaman hemen vermiştim.bi pantolona dahi girsem moralim düzelecek.üstler göğüsler büyüdüğünden olmuyo,altlar da popom büyüdüğünden.manken gibiydim yaaakızlar 79 kiloyla doğuma gittim.. 71 e düştüm ama şuan 74 kiloyum.. okadar moralim bozuk ki çok üzgünüm yaa.. 1.60 boyum ve inanın hiç bir şeyim olmuyor hamile kalmadan önce 60la 63 arasında gidip geliyordum..
dukan diyetine başlasam aacaba zararı olur mu?
sütüm azalır mı?
6 ayı bekleyim diyordum ama bekleyemiycem
sizin kilolar ne durumda?
ben genel de belden altına kilo alırım.. ama bu sefer sırtımda kat oluştu düşünün hayatımda ilk defa bu kilodayım.. ilk defa bu duyguları yaşıyorum
sanirim boylece ilk donem kapanır. bende bu şekilde yapmaya calusacagim benim de25 ekimde bitiyor 8 haftam. .. heyet olmazsada cok zor olsada ucretsiz ayarlamaliyim melegim daha küçük. Allah yrd olsunBenim dogm iznim 29ekimde bitiyor.39ggunluk rapor hakkimi kullanicam.sonra heyet sonra da 2015 rapor hakkimi kullanicam.kucuk bi ilce burasi herkees boyle yapti.bende aksilik olursa da ucretsiz izuin alicam.
Yalnızlıktan ac kalmıştım...ben de 83 ile doğurdum 65 tim.şimdi 75im takıldım kaldım ve süt olacak diye yememden de kısamıyorum.hayatımda hiç diyet yapmadım nasıl yapılır hiçbir fikrim yok.oğlumda az emzirmiş ve yalnızlıktan aç kalmıştım çoğu zaman hemen vermiştim.bi pantolona dahi girsem moralim düzelecek.üstler göğüsler büyüdüğünden olmuyo,altlar da popom büyüdüğünden.manken gibiydim yaaa
aynen bende öyle süt olsun diye diye bu hale geldim.. benimde işime geliyor tabi yemek için bahaneben de 83 ile doğurdum 65 tim.şimdi 75im takıldım kaldım ve süt olacak diye yememden de kısamıyorum.hayatımda hiç diyet yapmadım nasıl yapılır hiçbir fikrim yok.oğlumda az emzirmiş ve yalnızlıktan aç kalmıştım çoğu zaman hemen vermiştim.bi pantolona dahi girsem moralim düzelecek.üstler göğüsler büyüdüğünden olmuyo,altlar da popom büyüdüğünden.manken gibiydim yaaa
Yalnızlıktan ac kalmıştım...
Lohusada degılım gozlerim doldu cunku aynı seylerı yasıyrm kızımın basndn ayrlamıyrm krkuyrm snk aglck dymcm bsey olck dıye esımde dgru drst eve gelemedıgı ıçın btn gn bısey ymyr desem yrdr dgmdn snr bı kılom kldı fzlalık
annem...
cok kırgn olsmda keske ynmda olsyd bnde hla kılo veremems olsydm stm olsydı cok kızm mama yemk zrnda klmasydı burda gunlerce okudum agldm annem sunu yptı yedım bunu yptı ıçtımlerı içim yna yna bn naptm hıc bısey ne yıyebıldm nede ccguma ytebıldım allahm bna noluyo boyle salya sumuk aglak bı kadın oldum
kızlar 79 kiloyla doğuma gittim.. 71 e düştüm ama şuan 74 kiloyum.. okadar moralim bozuk ki çok üzgünüm yaa.. 1.60 boyum ve inanın hiç bir şeyim olmuyor hamile kalmadan önce 60la 63 arasında gidip geliyordum.. dukan diyetine başlasam aacaba zararı olur mu? sütüm azalır mı? 6 ayı bekleyim diyordum ama bekleyemiycem sizin kilolar ne durumda? ben genel de belden altına kilo alırım.. ama bu sefer sırtımda kat oluştu düşünün hayatımda ilk defa bu kilodayım.. ilk defa bu duyguları yaşıyorum
Doğuma 86 kilo girdim doğumdan sonra 74e indim şuanda 84 kiloyum başkasını bilmem ama ben yemeden damla süt gelmiyor.. kendimden hoşlanmiyorum ama 6.aya kadar diyet yapamam sporda dikişler için bakalım inşallah daha almam boyda 1.65 öyle işte sütün nasıl bilmiyorum ayrıca dukan diyeti sanırım ilerki zamanlarda vücuda hasar veriyorkızlar 79 kiloyla doğuma gittim.. 71 e düştüm ama şuan 74 kiloyum.. okadar moralim bozuk ki çok üzgünüm yaa.. 1.60 boyum ve inanın hiç bir şeyim olmuyor hamile kalmadan önce 60la 63 arasında gidip geliyordum.. dukan diyetine başlasam aacaba zararı olur mu? sütüm azalır mı? 6 ayı bekleyim diyordum ama bekleyemiycem sizin kilolar ne durumda? ben genel de belden altına kilo alırım.. ama bu sefer sırtımda kat oluştu düşünün hayatımda ilk defa bu kilodayım.. ilk defa bu duyguları yaşıyorum
Canım benim sana Kıyamam üzülmeYalnızlıktan ac kalmıştım...
Lohusada degılım gozlerim doldu cunku aynı seylerı yasıyrm kızımın basndn ayrlamıyrm krkuyrm snk aglck dymcm bsey olck dıye esımde dgru drst eve gelemedıgı ıçın btn gn bısey ymyr desem yrdr dgmdn snr bı kılom kldı fzlalık
annem...
cok kırgn olsmda keske ynmda olsyd bnde hla kılo veremems olsydm stm olsydı cok kızm mama yemk zrnda klmasydı burda gunlerce okudum agldm annem sunu yptı yedım bunu yptı ıçtımlerı içim yna yna bn naptm hıc bısey ne yıyebıldm nede ccguma ytebıldım allahm bna noluyo boyle salya sumuk aglak bı kadın oldum
Onun hc bseyden hbrı yk bn ck kırgnm on gn brlıkteydk dgmdn snra benı oylece bırktılar ynmda oldklrı on gunde de hc kmse zerre kdr ydmcı olmadı mlsfcanım annenle aranız açık mı anlamadım?
Ya canım ben önce pek şey yapmıyordum 2 aydan itibaren diye ama şuanda içim çok kötü emerken bana bakmıyor hiç çok Canim sıkılıyor konuşuyoruz dünden beri panik halindeyim göz temasi çok yok bugün 55 günlük hareketli bir çocuk korktum allahım korusun. .emerken bakmamasi filan off..bu göz temasını ben yazdığım için ilk ,kendimi sorumlu hissettim.
kızlar bebişlerin karnını doyurun,altını değiştirip gazını alın ana kucağı gibi biraz yüksekçe bişeye koyun (yatmayı sevmeyenler ağlayabilir) karşsına geçip gülümseyerek konuşun.bebekler mimikleri taklit ederler eğer bikaç sn bakıyorsa ki anlarsınız bilerek baktığını.endişelenmeyin.çoğunlukla emzirirken de bakar bebekler gözlere.bakmıyorsa küçüktür bebeğiniz lütfen telaş yapmayalım.ben de otorite değilim sonuçta.tanıdığım 2 otistik çocuk var ve bir tanesinin farkına bu konuda çok bilgisi olan güvendiğim bi arkadaşım varmıştı.lütfen çok okuyup çok kurmayın kafanızda hepinizi öpüyor bebişlere bool kesintisiz uyku ve süt,annelere de bol sabır ve uyku diliyorum.
:'( rabbım dermnsz dert vermesn ytr ustesndb glıyrm tek duam ywrmu bytmk sglkka hc kmseyemhtc etmdn aykları ustnde durana kdr rbbm omr vrsn bsk bsey ıstemıyrm ay ck ozr dılerm hrksn skntsı kndne ytıo bn napırmCanım benim sana Kıyamam üzülme
Ya canım ben önce pek şey yapmıyordum 2 aydan itibaren diye ama şuanda içim çok kötü emerken bana bakmıyor hiç çok Canim sıkılıyor konuşuyoruz dünden beri panik halindeyim göz temasi çok yok bugün 55 günlük hareketli bir çocuk korktum allahım korusun. .emerken bakmamasi filan off..[/QUO benim bebek snnkndn uc bes gun buyuk snrm bebeklerde bıgn bıle cok sey frkettırıyo bk gr bkc gne dha fzla gz tması krck edepsz kzm okdr dgstı kı sn gunlerde kapıya kadr tkp edıyo grdıgımı ıcerı frkedıyo hemen guluckler atıyo gnlunu frh tut bı sıkıntı yoktr ınsallh
Doğuma 86 kilo girdim doğumdan sonra 74e indim şuanda 84 kiloyum başkasını bilmem ama ben yemeden damla süt gelmiyor.. kendimden hoşlanmiyorum ama 6.aya kadar diyet yapamam sporda dikişler için bakalım inşallah daha almam boyda 1.65 öyle işte sütün nasıl bilmiyorum ayrıca dukan diyeti sanırım ilerki zamanlarda vücuda hasar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?