- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.441
Uyumuyor cildiricam sabah 6dan beri uyanik..sallamayi birakinca agliyor..gazi var desem cikartiyor ac desem mama yemiyor istemiyor..derdi ne anlamiyorum
Dusunmebenım gibi kafayı yersn snra cnm bnm bn hergn scmasapn seyler dsnuyrm barı sz bnm gbı olmyn onunla guzel zmn gcrmk vrkn bn hrgnu kndmıze ezyt hlne getrdmAguluyor gülücük atıyor ama sesli değil uyurken sesli gülüyor kurban olduğum..iki aylık olacaz göze tam bakmıyor bakıyor mu bakmıyor mu anlamadım ...geçen otistik filan konuşuluyordu böyle düşünmek istemiyorum...
Nasıl başa çıkıyorsunuz bebeğinizin uyku durumu nasıl?
ben hiç bilmiyorum benim 8 hafta hesaplamama göre pazartesi başlamalıyım ama hiç arayan soran olmadı müdüremi sormalıyım mem emi yoksa öylee kendi kendime çıkıp gitmelimiyimÖğretmen olan anneler doğum izinleri ne alemde goreve ne zaman başlanıyor rapor dusunen var mi heyet zor da normal rapor
benimkinin emme yeme olayı olunca dünya duruyor :) göz teması falan yok benim az sütlü memişlere yumuluyor ama belli saatlerde huzursuzluğu olmadığında koltukta bir yeri var orda konuşuyoruz biraz bir de yeni birşey yapacağı zamanlarda biraz daha az canlı hareketli oluyor sonrakı günlerde bir bakıyorum yeni bir şey öğrenmiş seninki de böyle olabilirmiben de bu göz teması olayına taktım bugün.gözüyle yattı yerden beni takip ediyor ama eğilip ona birşeyler söyleyince 1-2 saniye bakıp kafasını çeviriyor.önceden kucağımda beni dinler aval aval bir saat yüzüme bakardı.bugünlerde yüzüme birkaç saniye bakıp memeye doğru eğilip oraya bakıyor ve emicem hareketlerine başlıyor.6 ağustos doğumlu.sizlerde durum nasıl
benim doğum iznim 1 ekimde bitti.10 gün rapor aldım.+ 10 daha alıcam.müdürü aramıştım daha önce yıl içinde 5 gün rapor kullanmışsınız 35 gün daha alabilirsiniz demişti.10 gün de doğumcudan alıcam.30 ediyor ondan sonra zor olacak ama 1. dönemin sonuna kadar ücretsize ayrılacağım hayırlısıyla.müdürü arasan iyi olur canımben hiç bilmiyorum benim 8 hafta hesaplamama göre pazartesi başlamalıyım ama hiç arayan soran olmadı müdüremi sormalıyım mem emi yoksa öylee kendi kendime çıkıp gitmelimiyim
Olur mu hiç ah işitmek, hepimiz burda yeni doğmuş yavrular için ve kendimiz için konuşup bilgilenip stres atıyoruz, çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruzgündüzleri 2 saat uyuyor toplamda! bırakınca ağlıyor kucakta bir süre susuyor.sonra gezdir diye yine başlıyor babannesi alıştırdı gitmeden! gece yatmadan mama veriorum onunla 3-4 saat uyuyor sonra 1-2 saatte bir uyanıp emiyor.
ana kucağında durmayı seviyor allahtan.onda da ağlayınca bi yandan ayağımla sallayıp bi yandan yemek yapıyorum.emzik veriyorum onu da almadığı zaman çok çok az recele yada üzüm suyuna batırıyorum o da bi süre oyalıyor.napiim oğlumda da yapmıştım sonra bıraktık bişeylere batırmayı.
ama sallamaya alışır gecede isterse ayvayı yerim çünkü anne yanı yaptırmıştım sallanmıyor!
bu arada bir de oğlum var okula giden beslenmesi,formasının ütüsü,ödeviyle uğraşıyorum.Allahım ömür versin cümlemizin yavrusuna.
bir soru sordun bin ah işittin.neyse kendinizi yalnız hissetmeyin diye yazdım
Canım 2.aydan itibaren göz kurmaya başlarmis benim bebeğim 55 günlük acaba daha erken mi 2.aydan sonra zaman içinde mi olacak. Dün geceden beri içim sıkıldı..ben de bu göz teması olayına taktım bugün.gözüyle yattı yerden beni takip ediyor ama eğilip ona birşeyler söyleyince 1-2 saniye bakıp kafasını çeviriyor.önceden kucağımda beni dinler aval aval bir saat yüzüme bakardı.bugünlerde yüzüme birkaç saniye bakıp memeye doğru eğilip oraya bakıyor ve emicem hareketlerine başlıyor.6 ağustos doğumlu.sizlerde durum nasıl
bizim 63 günlük.benim de içimi sıkıntı kapladı.sabah keyfinin en yerinde olduğu dönem.emzirdikten sonra konuştum biraz bakıyor gözlerime gülümsüyor ama uzun süre değil.kafasını bir yerlere çevirip bakma derdinde sürekli.inşallah hepimizin herkesin yavrusu sağlıklıdır bir problem yoktur.Canım 2.aydan itibaren göz kurmaya başlarmis benim bebeğim 55 günlük acaba daha erken mi 2.aydan sonra zaman içinde mi olacak. Dün geceden beri içim sıkıldı..
Serum fizyolojik açmıyor mu ben genelde onu kullanıyorum diğerini bilmiyorum geçmiş olsun bu aradakızlar 2 aylık bebeğim soğuk almış neredeyse 1 aydır genız akıntısı var 2 kere dra goturduk serum fizyolojik verdi yolladı. 3 gundur de gunduzleri ii ama geceleri tıkanıyo uyumuyo mahvolduk o da bende uykusuzluktan bugun aile hekımımız pedıtus verdi kullansam mı acaba sizlerin basına geldi mi kullandınız mı bu surubu
Yavrum kıyamam ya çok geçmiş olsun ben ilaç kullanma taraftarı değilim kwndimde bile yatak döşek yatsam kullanmam okadar eğer soğuk algınlığı ilerlemiyorsa bence kullanma ama ilerliyorsa kullankızlar 2 aylık bebeğim soğuk almış neredeyse 1 aydır genız akıntısı var 2 kere dra goturduk serum fizyolojik verdi yolladı. 3 gundur de gunduzleri ii ama geceleri tıkanıyo uyumuyo mahvolduk o da bende uykusuzluktan bugun aile hekımımız pedıtus verdi kullansam mı acaba sizlerin basına geldi mi kullandınız mı bu surubu
Canım bir sıkıntı yok merak etme şu an etrafta onlar için bizden daha çok ilgi çekici şey var hem diyosun zaten bakıyor gülğmsüyor diye için rahat olsun benimkide perdelere ve lambalara takmjş durumda kafasını arkaya çevirip bile bakmaya çalışıyorbizim 63 günlük.benim de içimi sıkıntı kapladı.sabah keyfinin en yerinde olduğu dönem.emzirdikten sonra konuştum biraz bakıyor gözlerime gülümsüyor ama uzun süre değil.kafasını bir yerlere çevirip bakma derdinde sürekli.inşallah hepimizin herkesin yavrusu sağlıklıdır bir problem yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?