2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:'( rabbım dermnsz dert vermesn ytr ustesndb glıyrm tek duam ywrmu bytmk sglkka hc kmseyemhtc etmdn aykları ustnde durana kdr rbbm omr vrsn bsk bsey ıstemıyrm ay ck ozr dılerm hrksn skntsı kndne ytıo bn napırm

herkesin sıkıntısı kendine yetıyoo diye bişey yok.. üzüntülerimizi de, sevinçlerimizi de paylaşşcaz burada..
birbirimize destek olcaz.. sen de fazla kafaya takma ve annene söyle üzgün olduğunu bence sana iyi gelir bu..

herkesin sıkıntısı kendine yetıyoo diye bişey yok.. üzüntülerimizi de, sevinçlerimizi de paylaşşcaz burada..
birbirimize destek olcaz.. sen de fazla kafaya takma ve annene söyle üzgün olduğunu bence sana iyi gelir bu..
İncitirim diye korkuyrm

Kilolardan bahsedilmiş benim dogumdan onceki kiloma 3 kilo kaldı fakat 6 aylık hamile gibiyim zaten hamileligimde toplam 12 kilo almistim hepsi gobek kalca popo kisminda toplanmis:( bir ogun az yedim diye sut azaliverdi hemen öğün atlasam bebek sütü azalacak :((

Yalnızlıktan ac kalmıştım...
Lohusada degılım gozlerim doldu cunku aynı seylerı yasıyrm kızımın basndn ayrlamıyrm krkuyrm snk aglck dymcm bsey olck dıye esımde dgru drst eve gelemedıgı ıçın btn gn bısey ymyr desem yrdr dgmdn snr bı kılom kldı fzlalık
annem...
cok kırgn olsmda keske ynmda olsyd bnde hla kılo veremems olsydm stm olsydı cok kızm mama yemk zrnda klmasydı burda gunlerce okudum agldm annem sunu yptı yedım bunu yptı ıçtımlerı içim yna yna bn naptm hıc bısey ne yıyebıldm nede ccguma ytebıldım allahm bna noluyo boyle salya sumuk aglak bı kadın oldum

komşum vardı Allah bin kere razzı olsun hamileyken (oğluma) tanışmamıza rağmen tek yardımcımdı.
annem benim sadece 3 gün kaldı.sonra herkes arazi.. eşimin de hakkını ödeyemem hep ağlayan bi kadın olup çıkmıştım.çok anlayışlıydı.bu sefer eşimin ısrarı ve emri vakileriyle 15 gün kaldı.ben hiç söyleyemedim.bilmiyorum zaten kabul etmiyo hiçbişeyi.
komşum bi gün tost ve çay getirmiş tepside.ağlaya ağlaya yemiştim halen burnumun direği sızlar...
benim oğlum mamayla büyüdü.çok şükür çok az hastalandı şu an altı yaşında takma mama almasını.
şu hayatta güçlü olmaya çalışmak en zor şeylerden biri.lütfen.. boşver.geçecek hem de çabuk çok çabuk

komşum vardı Allah bin kere razzı olsun hamileyken (oğluma) tanışmamıza rağmen tek yardımcımdı.
annem benim sadece 3 gün kaldı.sonra herkes arazi.. eşimin de hakkını ödeyemem hep ağlayan bi kadın olup çıkmıştım.çok anlayışlıydı.bu sefer eşimin ısrarı ve emri vakileriyle 15 gün kaldı.ben hiç söyleyemedim.bilmiyorum zaten kabul etmiyo hiçbişeyi.
komşum bi gün tost ve çay getirmiş tepside.ağlaya ağlaya yemiştim halen burnumun direği sızlar...
benim oğlum mamayla büyüdü.çok şükür çok az hastalandı şu an altı yaşında takma mama almasını.
şu hayatta güçlü olmaya çalışmak en zor şeylerden biri.lütfen.. boşver.geçecek hem de çabuk çok çabuk
Bnm komşum bıle yok hiç bierde uzun sure klmdgmzdn kpımızı cln da cok olmuyo evet gecıcek bılıyrm kızım buyuck bız hep birlikte olcaz hersyın ustesınden gelcez walla su forumdakı arkdslklr cok bska ben burda knsnca ınanlmz ıyıoluyrm hersey dzlr gecer yetr ki alh sglk sıhht versn cok yıprndım içimde derin bosluklar var artık ama bı gulusuyle herseyı unttrn ywrm var rbbm herkese nsp etsn inşallah

canlar zinco aldırdım eşime yeni.ne kadar veriyoruz günde yazabilir misiniz?
Cnm bn zınco kullandm hc yramadı kızıma agulıne verdı doktr bnım gzını ckrmaa bıle ıhtycı klmadı desem yrıdr bı hftdr flnd hıc bısey vermıyorm akısına brktk

Kızlar bebeklerınızn gozlerınde bu cpk olan yerde seffaf derı wr mıbenım kızımın gznde va dktr bgn bsey demedı bnm ztn sphlrm vr yazmstm dha once acb bnm bebege ozl bı drm mu hdr bebekte oluyo mu epikantus denıyms o derıye gebercem merktn ywrmu ınceleye ınceleye bı hl ettm

Kızlar bebeklerınızn gozlerınde bu cpk olan yerde seffaf derı wr mıbenım kızımın gznde va dktr bgn bsey demedı bnm ztn sphlrm vr yazmstm dha once acb bnm bebege ozl bı drm mu hdr bebekte oluyo mu epikantus denıyms o derıye gebercem merktn ywrmu ınceleye ınceleye bı hl ettm
Kiz gözünü Sevim su bebeği rahat bırak yaa...birşeyi yok ya sen benden daha betermissin

Bu arada sen hareket edince bakıyor dedin ya bende ayağa kalkınca ya da yatarken başının o tarafa geçince gözüyle takip ediyor baş ucuna oturunca gözleri dikiyor bunlar sayılıyor mu göze bakarkende uzun süre bakmıyor..ama.emerken memeye bakıyor

Kiz gözünü Sevim su bebeği rahat bırak yaa...birşeyi yok ya sen benden daha betermissin

Bu arada sen hareket edince bakıyor dedin ya bende ayağa kalkınca ya da yatarken başının o tarafa geçince gözüyle takip ediyor baş ucuna oturunca gözleri dikiyor bunlar sayılıyor mu göze bakarkende uzun süre bakmıyor..ama.emerken memeye bakıyor
Emerken ewet bnada bkmıyo ama ztı sfa nıytne emıo ck klmıyo memede onunla ılgılı ck yrm ypmcm bn ustne egıınce hep bkıo bna ama cvrsnda dkktnı ckn bska bsy yksa hep bna bkıyo tlvzynu frkederse bnı hc umrsamıyo

Değerli anneler bana bır yardım edemısınız.
Bugun ıkı aylık asıları olduk eve geldık calpol verdım bır cay kasıgı ardından 6 saat so ra atesı 38.3 şerı gordu tekrar calğol verdık , aksam olunca ates terar yukselince yarim fitil verfim fakat saglik ocagindan beri kizim iki kere cok fazla yesmyesil sulu kaka hatta resmen su gibi kaka yapiyor neden olabilir? Of delircem

Kilolardan bahsedilmiş benim dogumdan onceki kiloma 3 kilo kaldı fakat 6 aylık hamile gibiyim zaten hamileligimde toplam 12 kilo almistim hepsi gobek kalca popo kisminda toplanmis:KK43: bir ogun az yedim diye sut azaliverdi hemen öğün atlasam bebek sütü azalacak :KK43:(

ben işte bu yüzden dukan diyeti yapmak istiyorum..
serbest olan besinlerden doyuncaya kadar yeme hakkı, ayrıca gündüz gece ayrımı yok istenilen satte yenıyor..

Kızlar bebeğim süt emerken boğazına kaçıyor tıkanıp nefes alamıyor bugün iki farklı emzirmemde de oldu:( kucagımda başını eğimli de tutuyorum emerken ne tavsiye edersiniz korkuyorum bir şey olacak diye

serbest olan besinlerden doyuncaya kadar yeme hakkı, ayrıca gündüz gece ayrımı yok istenilen satte yenıyor..
Canim protein ağırlıklı olduğundan karaciğeri yordugunu biliyorum birde kk da konu açılmışti vücutta Para büyüklüğünde ağrısız morluklar oluyormuş tek yönlü beslenme olduğundan bence zararlı ama yinede sen kendin araştır belki yanlış biliyorum.

canım gelinimiz dukan diyeti yaptı.80 küsur kilolardan 60 kiloya indi.sonra koruma diyeti denen kısmı da yaptı.o esnada birkaç kg aldı.inanılmaz değişmişti.şimdi o verdiği kiloları normal hayatına dönünce geri aldı.vücudunu bu kadar sarsacaksın ama 1 yıl içinde geri dönecek.bence değmez.sağlık herşeyden önemli.

Kızlar bebeğim süt emerken boğazına kaçıyor tıkanıp nefes alamıyor bugün iki farklı emzirmemde de oldu:KK43: kucagımda başını eğimli de tutuyorum emerken ne tavsiye edersiniz korkuyorum bir şey olacak diye
maşallah sütün bol bol geliyor demekki.benim de nadir de olsa bol olduğu günlerde başıma geldi.kafası bize bakar şekilde değil de daha dik tutarsan iyi olur.bu mama yada anne sütü herzaman geçerli.ilk kızımda kulak iltihabı olmuştu bebekken.doktor söylemişti.daha kulak geniz arasındaki yol yataymış.direk kulağa kaçıyormuş.dike yakın vermekte fayda var

Back