2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aslında 2.aydan itibaren demek hemen başlayacak demek değil. .bir sitede gördüm birisi yazmış iki aylık bebeği göz teması kurmadigini ,doktor 2 aylık bebek göz teması kurmasi zordur 4.aya kadar bekleyin demiş. ..benim bebeğim 3 günlüktu kafasıni tutmaya çalışıyordu artık baya uzun tutuyor..o zaman gaz çıkarırken kafasını tutarken yüzüne bakıyordu öne gelip şimdi yok ama agu seslerini bir hafta oldu çıkardı önce vardı ama böyle değildi yalnız babası gitti seslerde azalma oldu. .Yani ordada 1.ayda agular diyor ama 1 ay bitmeye yakın oldu. .basi 2.ayda tutar diyor benimki önce tuttu yani her çocuğun zamanı var sanırım ..dur bakalım kendimizi üzmeyelim ..Şimdi 1 gün bile fark eder. .

Hatırlamaz olurmuyuz hiç defnemizi o bizim ilk gözağrımız prensesimiz maşallah iyi olmanıza çok sevindim Allah daha çok güzel günlerini göstersin Canım bu arada artık teldeki uygulamadan girilmiyo boşuna indirme

Oy yesinler onu. ..evlat çok farklı birşeymis inşallah allah herkesin kalbini evladını korur kimseden geri koymaz.

Benimkide arife aksami cok kustu acile gittik hic bisey yok dedi tahlilleri temiz cikti.kakasi nasil rengi yesil gibiyse usutmus olabilir benim bebegimin oyleydi çünkü. Bide nane limon iyi geliyo denedim ben
Bizde gitdik dun kakasina bakti kakasi yapiskan gibi oldugu icin ilac yazdi..ben su ma birde kendi sudumu bundan baska hic birsey vermiyorumki bebegike.mesela cogu kisi cay ver diyor ben vermiyorum sizler baska seyler veriyormusuz bebeklerinize kizlar?

Ge

Geçmiş olsun canım doktor tahlil yapmadanmı ilaç yazdı

Kizlar gecmisden 1 sayfa okudum asminn44 arkadasimiz birsey yazmis Allah korusun.noldu acaba siz biliyormusunuz vermismi kan testi insallah tertemiz sonuclar cikmmisdir

canım Allah yardımcınız olsun.evladını size bağışlasın.temiz çıkar inşallah herşey.kan testi dediğine göre lösemi den mi şüpheleniyorlar.Allah korusun evladını,hepimizinkini

Bu arada benimde bizimde bir sorunumuz cikti kalpte acik kalan bir yer qaliba turkcesi ufurum diyorsuz hani 6 aylik olana kadar kapaniyor ya ondan simdi dualar ediyorum kapansin diye((

Bu arada benimde bizimde bir sorunumuz cikti kalpte acik kalan bir yer qaliba turkcesi ufurum diyorsuz hani 6 aylik olana kadar kapaniyor ya ondan simdi dualar ediyorum kapansin diye((
Canım bizdede var 1-2derece kapanır büyük ihtimalle inşallah. .

Serum fizy

Serum fizyolojik açmıyor mu ben genelde onu kullanıyorum diğerini bilmiyorum geçmiş olsun bu arada

Yavrum kıyamam ya çok geçmiş olsun ben ilaç kullanma taraftarı değilim kwndimde bile yatak döşek yatsam kullanmam okadar eğer soğuk algınlığı ilerlemiyorsa bence kullanma ama ilerliyorsa kullan

saolun kızlar usumesın dıye gıydırıdım bu sefer de terledı o yüzden hasta olsu aman sız dıkkat edınn 1 aydır gecmedı ıns duzelır rabbım başka dert vermesın

kapanır inşallah canım.çok kişden duydum doğduğunda vardı diye demekki sonradan kapanıyor

Evet tahlil yapmadi 5 gunluk bir ilac yazdi.iste qarib ellerde oak boyle birsey bu rus doktorlari beni basdarinnanmi saliyor nedir anlamiyorum
Tahlil yapmadan kafasına göre nasıl ilaç yaZıyorki saçma bebek bu ya Allah yardımcın olsun o gurbet ellerde internet iyice araştır bence ilacı benim bildiğim bide yeşil kaka fazla doyduğu anlamına sü müksü olmasıda anne sütünden

Biz aşılarımızı olduk geldik ateşimiz henüz yok ama agrısı var yırtınıyor kalçamızdaki gerilik şükrlr olsun geçmiş çift bezden kurtulduk hamilelikten kalma bobrek huyumems devam ediyor kontrl altında tutulcak goz muaynesı olduk gözumuzdede sıkıntı yok elhamdullah idrarda temiz darısı sizlere inşallah

Canim biz de bugun cektirdik, bi ay sonra yine istedi, iki bez bagla dedi, duzeliormus ama ,sana ne demsdi
Canım bızım bebsn kalcası duzelmıs sukur hbr verım ıcın rhtlasn dedım yanlız sana bısey tawsıye edıcem alttan baglama bezı mumkun oldugunca yukardan bagla bacaklarını bırlestrme ayrık tut kundak kesınlıkle yok kucagına alırkende elının bırını bacak arasına koy kı ayrk dursn allahm bıan evvel sıfa versın ywrumun bacakları kızarmst artk rhtladı darısı sıze inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…