2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bu kadar sıkıntılı mı oluyor demek.bizim haftaya.ebeyi arayıp bir sor normal mi diye bence.değil derse doktora götür

canım gün gün o kadar değişiyor ki bebek.dün ve evvelsi gün göz teması olayına takmıştım.dün ikindi den beri konuşuyorum gözüme baka baka dinliyor gülümsüyor.erken doğumdu zaten bizimki.çok telaşlanıp yok temas yok çapak inceleme.kendimizi yıpratıyoruz böyle.Allah bırak herşeyin bir zamanı var .Allahın izniyle bebeğinin birşeyi yok.inanıyorum.sen de benim gibi çok pimpiriklisin galiba

Kizlar birsey sorucam lutfen cevap verin..bebegim uykuya zor daliyor ama uyuyunca uyuyor gece uykumuz fena degil.ama gündüz sallamadan hic durmuyor..yani koltuga birakip 2 dk gidemiyorum biryere.sizin bebekleriniz nasil.kendi kendilerine duruyorlarmi?uyanicak diye korkuyorum cocuk cok huysuz ya

Kizlar bebeginde ikinma yasayan var mi artik fenalik gelmeye basladi surekli ikinma sesleri cikariyor kaka yapmasinda da sorun yok her bezinde kaka oluyyor ama ozellikle gece sabaha karsi ikinmaya basliyo derin uyuyamiyorda en fazla 10 15 dk oda ayakta sallayinca. Bi de bebeginde balgami olan var mi burnuna serum sıkıyor um aspirator le cekiyorumaa hic bisey gelmiyor sadece balgam oluyor ve bunu temizleyemiyo. Boyle olunca da emerken surekli tikanip nefessiz kaliyor . Korkuyla emziriyorum. Bi ben miyim bunlari yasayan acaba

Teşekkür ederim mümkün olduğunca dik tutmaya çalışıyorum insan korkuyor bir de bizimki damağını da kitleyiveriyor allahım hepimizin evladını korusun

bizimki de aynen gece uykusuna çok zor dalıyor.akşamdan sonra gece 12ye kadar dediğin gibi hiç durmuyor.gündüz iyi öğlene kadar emip uyuyor.öğleden sonra emiyor bakınıyor.yarım saat araya aynı kısır döngü.ama sallamıyorum denedim sallayınca huysuzlanıyor bırakıyorum koltğa etrafa bakınıyor.perdeler lamba çerçeveler.uykusu gelince ya memede uyumak istiyor yada kucakta gezerek

Bizim bebekte aynı sürekli ıkınıyor sanırsın kabız ama değil gece gündüz böyle, kıpkırmızı kesiliyor, kv artık kakası koyulaşmaya başlıyor o yuzden vücudunu alıştırıyor diyor, bir de güzel haber böyle bebekler çabuk alışıyormuş tuvalet eğitimine

günaydın kızlar.bir saattir uyku uyanık bırakınca uyanıyor ensar.ev darmadağın kahvalti ortada çamaşır yıkanacak yemek yapılacak iş çok zaman yok.kilo muhabbeti konusulmus 68 kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim şimdi 76 yim ilk hafta gitti on kilo. daha da gitmiyor canım sürekli tatlıistiyor kasık kaşık cikolata yiyorum.hiç bir kıyafetim olmuyor :-(

Selam arkadaslar uyumayan bebeklere tavsiyem disari cikarmaniz ben her gūn 5. gününden itibaren 1, 1.5 saat cikariyorum böylece daha iyi uyuyor temiz hava alinca cikarmadigim gün gündüz hic uyumuyor gündüz iyi uyuyamayinca gece de uyuyamiyor. Uyku uykuyu getirir derler dogru. Alisti da benim cimcime disari cikmaxinca cok husursuz oto koltuguna oturunca anliyor cikacagimizi susup etrafa bakmaya basliyor bayiliyorum o hallerine :)

Valla artık ikinma sesindenn fenalik geldi. Cok rahatsiz oluyor kendisi de surekli uykuda ikiniyo sonra aglayarak uyaniyor ayagimda sallayinca uyuyor biraz. Bi de ben yalnizim artik tahammulum kalmadi ne zaman duzelir acaba

Kilo konusuna gelince ben 60 dan 96 ciktim malesef simdi 76 yim diyet falan yapamiyorum süt icin spor da normal oldugu icin yapamiyorum suan ebem henüz vaktimin oldugunu söyledi kilodan dolayi ayaklarim büyümüstü simdi. Hala büyük 38 olan ayaklarim 39 olarak kaldi o kadar ayakkabiya üzülüyorum sizce düzelir mi kilo verince ?

Valla artık ikinma sesindenn fenalik geldi. Cok rahatsiz oluyor kendisi de surekli uykuda ikiniyo sonra aglayarak uyaniyor ayagimda sallayinca uyuyor biraz. Bi de ben yalnizim artik tahammulum kalmadi ne zaman duzelir acaba
Biximkide surekli ikiniyor.bogazi acimiyormu bilmem benzetmek gibi olmasin atlar ses cikarirya aynen oyle..surekli bir ikinma..birde 2 gunde birkez kaka yapiyor.kakasi kati degil neden yapamiyor anlamiyorum sizinkiler hergun kaka yapiyormu

Teşekkür ederim mümkün olduğunca dik tutmaya çalışıyorum insan korkuyor bir de bizimki damağını da kitleyiveriyor allahım hepimizin evladını korusun
Burnu mu tikali acaba benim de basima her emzirmede geliyor neredeyse artik korkulu ruyam oldu . Balgami oldugunda cok tikaniyor yutkunamiyor cunku hatta bi defasinda 2 dakika falan surdu omrumden omur gitti sonra kusarak acildi allah yasatmasin kimseye

Canim sen mama veriyordun degilmi..bebeginin kaka durumu nasil hergun yapiyormu?

Biximkide surekli ikiniyor.bogazi acimiyormu bilmem benzetmek gibi olmasin atlar ses cikarirya aynen oyle..surekli bir ikinma..birde 2 gunde birkez kaka yapiyor.kakasi kati degil neden yapamiyor anlamiyorum sizinkiler hergun kaka yapiyormu
Beninki de hergun 4 5 kez kaka yapiyor ama ciş cok az oluyor hatta bazen bez kuru oluyor sadece kaka yapiyo acaba doymuyor mu

Beninki de hergun 4 5 kez kaka yapiyor ama ciş cok az oluyor hatta bazen bez kuru oluyor sadece kaka yapiyo acaba doymuyor mu
Benimkide. Tam tersi 4-5tane cisli bez.. 2 gunde 1 kaka ama tasarcasina birden 2 bez batiriyor..simdi yapti mesela..doyuyormu bende bilmiyorum cunku gazi oldugindada ellerini emiyor aciktigindada.cok zormus annelik..keyfine nezaman varicaz acaba..3-4 aydan once kendi kendine oyalanmaz gibime geliyor..yorgunum uykusuzum..canlari sagolsun napalim..

Ay benimkide bugünlerde doymuyor sanki ellerini yiyor resmen ama Tombak oldu yaa...
Kızlar ev bakıyoruz ankarada, bir ev var 3. Kat ve son kat mutfağı amerikan tipi ,annem mutfak öyle olmasın dedi bwnde istemiyorum ama 15inden sonra artik taşınmamiz lazım sizce bu ev olur mu?annem bebel büyür mutfak tehlike diyor. .ev bu http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=182203884

Geçmişi okudum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Benim bebeğim de çok huysuz.. Bazen o kadar ağlıyorki Allah korusun bi problemi var da biz mi anlamıyoruz diyorum.. Bu ağlama yüzünden aylık kontrol dışında da doktora gittik ama gaz sancısı çıktı.. Bi de böbrekler de büyüme takip edilecek inşallah geçer.. Rabbim hangimizin ne sıkıntısı varsa gidersin bizimkini de inşallah.. Benim bebeğim de sadece sallanarak uyuyor ve gündüzün sadece ayakta sallanmak istiyor gece bazen beşikte bazen ayakta ve ne yazıkkibazen battaniyede sallanarak uyuyor alıştırdın diyorlar ama çocuk ağlamaktan patlama noktasına geliyor ben de sussun diye bu metotlara başvuruyorum
Allah hepimize yardım etsin bebeklerimiznin de biz annelerinin de ne sıkıntısı varsa geçsin gitsin inşallah

Benim bebeğimde bazen öyle iştahlı emiyorki elini hem çok tatlı :) hem de üzülüyorum aç mı diye ama Bebişler bi emmeyi biliyor her emdiğinde elini aç değildir herhalde:)
Buarada ev güzele benziyor ama annem haklı bence de mutfağın kapısı olsaymış iyiymiş.. Hem bebek için hem de kokular için:) inşallah gönlüne göre bi ev bulup kolayca taşınırsın canım:)

Canım pmpirik de laf mı benim ki artık hastalık boyutunda mesela butun kontrllerı dun özl hastnde ypıldı ama ıçım rhtlamadı pzrtsı de unıversıte hstnesıne gıdıcem beegımle ılgılı suphelerımı soylcm krmzm testı ıstcm ben hp pinpirklydm ama kızımdan sonra takıntılı oldum
suphelrmı erıtemıyrm bobregınde genısleme vardı hamıleyken dogdu haka dzelmemıs ve bu belırtı hamılelıkte down sendromylaılışkılı testlerm de sıkıntı yoktu fkt dogumdn snra bebegnn down sendromlu oldugunu ogrenen dunya kadar ınsan var anlıcagnz kızım buyuyo ama ben yaslanmıyrm resmen cokuyrm bıle bıle kendımı ıcıne gomuyrm kurtulamyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…