- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.421
canım ne sıklıkta kusuyo. .. ve nasıl kusuyor birde süt mu yoksa sindiriyor mu?Benim kuzuda doğduğundan beri yan yatıyor kustugu için her uyanmada bjr sağ bir sol yapıyorum ama benimkide sivri arkaya yatsa belkii düzelir yan yatış yastığı var onla yatıyor donemiyor bile. ..
canım ne sıklıkta kusuyo. .. ve nasıl kusuyor birde süt mu yoksa sindiriyor mu?
benim paşam günde 1 ya da 2 kaz fiskirarak kusuyor. yan yatiriyorum ama başında olunca duz yatiriyorum kafası düzeldi. kilo alimi ilk ay iyiydi 2. aya var daha kilo alımı iyi ise sorun yok defi doktor ve en az 600 gr alırsa iyi dedi bana
canım ne sıklıkta kusuyo. .. ve nasıl kusuyor birde süt mu yoksa sindiriyor mu?
benim paşam günde 1 ya da 2 kaz fiskirarak kusuyor. yan yatiriyorum ama başında olunca duz yatiriyorum kafası düzeldi. kilo alimi ilk ay iyiydi 2. aya var daha kilo alımı iyi ise sorun yok defi doktor ve en az 600 gr alırsa iyi dedi bana
Benim dogm iznim 29ekimde bitiyor.39ggunluk rapor hakkimi kullanicam.sonra heyet sonra da 2015 rapor hakkimi kullanicam.kucuk bi ilce burasi herkees boyle yapti.bende aksilik olursa da ucretsiz izuin alicam.Öğretmenkullanicmeler doğum izinleri ne alemde goreve ne zaman başlanıyor rapor dusunen var mi heyet zor da normal rapor
Allah yardim etsin.evlerden irak.insallah suphe yanilgi olur canim.Herkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edin bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
Canim biz de bugun cektirdik, bi ay sonra yine istedi, iki bez bagla dedi, duzeliormus ama ,sana ne demsdiBende dua ıstıyrm kızıma yrın ultrsn cekılcek hem kalça hem karın dua edın lutfen kalçası duzelmş olsun
Aynen oyle dedı ama ben hala duzelmedıgını dusunuyorum yarın gorcez rbbm sfa versın ınsallhCanim biz de bugun cektirdik, bi ay sonra yine istedi, iki bez bagla dedi, duzeliormus ama ,sana ne demsdi
Allah yardimciniz olsun. Benim kızıma yarın kalça usg cekilecek. Sormak istedigim eger bir sıkıntı varsa bu dışarıdan belli oluyormu yani siz farkettiniz mi bir terslik olduğunu.Bende dua ıstıyrm kızıma yrın ultrsn cekılcek hem kalça hem karın dua edın lutfen kalçası duzelmş olsun
Evet canım ben dogdugunda farketmstm yan duruyodu belınden asagısı duzeltıyodum (yanlış bi hareketmiş) bıde hanı bacak bogumları varya onlar sımetrık degıldı bırında fazlaydı bı bogum oyle anladım nıtekım gerılıkte cıktı yanılmadım malesefAllah yardimciniz olsun. Benim kızıma yarın kalça usg cekilecek. Sormak istedigim eger bir sıkıntı varsa bu dışarıdan belli oluyormu yani siz farkettiniz mi bir terslik olduğunu.
Ya bugun cok sordumda bebıslerınız donmeye basladı mı hareketlerı ne alemde
Öylemi benim minigim uyuyor şimdi uyaninca bende bir kontrol edeyim daha önce bir terslik farketmedim ama yoktur inşallah. Allah sifa versin sizede inşallah duzelmistir.Evet canım ben dogdugunda farketmstm yan duruyodu belınden asagısı duzeltıyodum (yanlış bi hareketmiş) bıde hanı bacak bogumları varya onlar sımetrık degıldı bırında fazlaydı bı bogum oyle anladım nıtekım gerılıkte cıktı yanılmadım malesef
Amınnnn cnm bnm bırbırıyle aynı mı dıe bak anlarsın zatnÖylemi benim minigim uyuyor şimdi uyaninca bende bir kontrol edeyim daha önce bir terslik farketmedim ama yoktur inşallah. Allah sifa versin sizede inşallah duzelmistir.
Merhaba bu calpol ilacını doktormu verdi bu durumlar icin. Benim doktor ateş düşürücü icin fitil vermişti baska birsey kullanmıyorum. Yarin ikinci ay aşısı için gideceğiz sağlık ocağına.Benim bebeğim 1 ay erken doğduğundan geçen ay oldu 2. ay aşısını döndüğümüzde eve sanki etinden et koparıyorlarmış gibi saatlerce ağladı. Calpol verdim rahatladı. Meğersem aşıya gitmeden önce veriyormuş çoğu kişi ben bilmiyordum. 1 kere verdim ben uyuyup uyanınca rahatlamış kalktı bir daha da öyle ağlamadı. Umarım bebeğinde bu etkileri yapmaz. Çok canlarını acıtan bir aşı 2. ay aşıları. Rabbim yardımcınız olsun.
Kızlar bebeklere tek mi bakıyorsunuz esinizle ozelliklev gece nöbetleşe bakıyor musunuz?
Ya bugun cok sordumda bebıslerınız donmeye basladı mı hareketlerı ne alemde
Nasıl başa çıkıyorsunuz bebeğinizin uyku durumu nasıl?yok canım tekk.biz de bu memeler oldukça kaybetmeye mahkumuz ne nöbeti!
Bnim ywrmda guluckler agular masallah hepsıne jette okudumda ıkı aylıkken yavastn donmeye baslar dıye ben belırgın bısey gormuorm bazn kaydırıo kendıne okdrckbenimki aguluyor.guğuldamaya başladı derler bizde.
bu ara çok ağlıyor bide kucakta kucak! çok arsız benim kızım
Kızlar bebeklere tek mi bakıyorsunuz esinizle ozelliklev gece nöbetleşe bakıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?