- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.401
ben hamilelikte kullandığım vitamin ve demire devam ediyorum doktor onları bitirince bırak dedikizlar dogumdan sonra doktoru kalsiyum ilaci yazan varmi?tum dislerim agriyo cok kotu. kalsiyum yada herhangi bi ilaca devam ediyomusunuz
O nasıl oldu nasıl şüphelendiler Allah korusun yoktur öyle bişey gözlerim doldu çok sulugöz oldum ben ya dualarım seninle bebişinle sonuçlar çıkınca hemen ya ne olur çok geçmiş olsunHerkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edin bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
Allah esirgesin cok kötü oldum yoktur öyle birşey inşallah..allahim korusun diyecek birşey bulamıyorum dualarim minik yavrun ve seninleHerkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edinme bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
tesekkurler cnm cevabin icinben hamilelikte kullandığım vitamin ve demire devam ediyorum doktor onları bitirince bırak dedi
Allahım korusun dualarımız sizinle bize de haber ver allahım kımseyı evladıyla sınamasınHerkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edin bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
O nasıl oldu nasıl şüphelendiler Allah korusun yoktur öyle bişey gözlerim doldu çok sulugöz oldum ben ya dualarım seninle bebişinle sonuçlar çıkınca hemen ya ne olur çok geçmiş olsun
All
Allah esirgesin cok kötü oldum yoktur öyle birşey inşallah..allahim korusun diyecek birşey bulamıyorum dualarim minik yavrun ve seninle
Allah razı olsun sizden inşaallah yanlış bakilmistir ne bileyim geçmiş düzelmiştir kuzum. Pazartesi yada sali alicaz sonucuAllahım korusun dualarımız sizinle bize de haber ver allahım kımseyı evladıyla sınamasın
Rabbim sifa versin. yanlıştır insallah icini ferah tut. bebegini sana bağışlasın MevlâmmmAllah razı olsun sizden inşaallah yanlış bakilmistir ne bileyim geçmiş düzelmiştir kuzum. Pazartesi yada sali alicaz sonucu
Kızlar 2. Ay aşısı olsn var mı aranızda nasıl gecti ates yaptı mı ates düşürücü ne kullandınız kaç saat arayla verdiniz
Benim bebeğim 1 ay erken doğduğundan geçen ay oldu 2. ay aşısını döndüğümüzde eve sanki etinden et koparıyorlarmış gibi saatlerce ağladı. Calpol verdim rahatladı. Meğersem aşıya gitmeden önce veriyormuş çoğu kişi ben bilmiyordum. 1 kere verdim ben uyuyup uyanınca rahatlamış kalktı bir daha da öyle ağlamadı. Umarım bebeğinde bu etkileri yapmaz. Çok canlarını acıtan bir aşı 2. ay aşıları. Rabbim yardımcınız olsun.[/QUOTE
Bizimde yarın bende yazarım ateş vs bısey olursaKızlar 2. Ay aşısı olsn var mı aranızda nasıl gecti ates yaptı mı ates düşürücü ne kullandınız kaç saat arayla verdiniz
Ben uzun zamandır ısıtıcı clstırıyorm henuz dogal gazımız yanmıyo ben usudugum ıcın oda usuyodr dıye dusunuyrm yakıyrm cnm ben sıcaga alıstrdım korkuyrm hasta olur dıye hep ısıtıcı aık odanın sıcaklıgını sabıt tutmaya calışıyorumkızlar bişey sorucam çocugu yıkarken yada gün içinde doğalgazı yakıyormusunuz.yada ısıtıcımı yakıyorsunuz.ya benmi abartıyorum mesela bugün hava iyiydi.yaktınızmı.bi arkadaş çok abartma diyor ısıtma meselesini
bana doktor 600 gramdan az almamasini soyledi yani 600 gram ve ustu normal dedi cok kilo almasina gerek yok dedi cnmHaftaya salı günü 2 aylık olacağız 1 kilo mu alması lazım illa ben tartirda önce kendimi sonra oglumla tarttiliyorum 5.9-6 kg (1.ayda 5040gr) oluyor tabiki bu tam kilo olmaz ama atıyorum 1 ayda 600-700gr almış olsa mama mı verir ? Süt yetmiyor mu demek ?
Haftaya salı günü 2 aylık olacağız 1 kilo mu alması lazım illa ben tartirda önce kendimi sonra oglumla tarttiliyorum 5.9-6 kg (1.ayda 5040gr) oluyor tabiki bu tam kilo olmaz ama atıyorum 1 ayda 600-700gr almış olsa mama mı verir ? Süt yetmiyor mu demek ?
Bence okadarı bıle cok ıyı masallh bebısıne mamaya baslatmaz sanmıyorum hem benım kızım gıbı mamayla fos cok kılo alcagına senn oglusun gıbı anne sutuyle okdr alması dha ıyıHaftaya salı günü 2 aylık olacağız 1 kilo mu alması lazım illa ben tartirda önce kendimi sonra oglumla tarttiliyorum 5.9-6 kg (1.ayda 5040gr) oluyor tabiki bu tam kilo olmaz ama atıyorum 1 ayda 600-700gr almış olsa mama mı verir ? Süt yetmiyor mu demek ?
Kızlar benım yawrumun kafasının arkası duzleştı yan yatırmaya basladım korkarak ama duzelır mı resmen uzadı kafası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?