• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edin bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın

Herkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edin bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
O nasıl oldu nasıl şüphelendiler Allah korusun yoktur öyle bişey gözlerim doldu çok sulugöz oldum ben ya dualarım seninle bebişinle sonuçlar çıkınca hemen ya ne olur çok geçmiş olsun :(

All
Herkese merhaba süttü emmeydi gazdı uyumaydı derken zorda olsa geçiyor zaman ve büyüyor miniklerimiz. Benim oğlumda kanser şüphesi var bir aydır ömrümden ömür gidiyor yinede çok düşünmemeye çalışıyorum kimseyle konuşmuyorum bunu eşimle bile hep yok öyle birşey iyi olucak diyorum. cuma günü gidip kan vereceğiz. İnşallah iyi çıkar bu sefer sonucu yavrumun. Sizlerden isteğim dua edinme bize lütfen. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
Allah esirgesin cok kötü oldum yoktur öyle birşey inşallah..allahim korusun diyecek birşey bulamıyorum dualarim minik yavrun ve seninle

Haftaya salı günü 2 aylık olacağız 1 kilo mu alması lazım illa ben tartirda önce kendimi sonra oglumla tarttiliyorum 5.9-6 kg (1.ayda 5040gr) oluyor tabiki bu tam kilo olmaz ama atıyorum 1 ayda 600-700gr almış olsa mama mı verir ? Süt yetmiyor mu demek ?

Kızlar 2. Ay aşısı olsn var mı aranızda nasıl gecti ates yaptı mı ates düşürücü ne kullandınız kaç saat arayla verdiniz

Allahım korusun dualarımız sizinle bize de haber ver allahım kımseyı evladıyla sınamasın

O nasıl oldu nasıl şüphelendiler Allah korusun yoktur öyle bişey gözlerim doldu çok sulugöz oldum ben ya dualarım seninle bebişinle sonuçlar çıkınca hemen ya ne olur çok geçmiş olsun :KK43:

All

Allah esirgesin cok kötü oldum yoktur öyle birşey inşallah..allahim korusun diyecek birşey bulamıyorum dualarim minik yavrun ve seninle

Allahım korusun dualarımız sizinle bize de haber ver allahım kımseyı evladıyla sınamasın
Allah razı olsun sizden inşaallah yanlış bakilmistir ne bileyim geçmiş düzelmiştir kuzum. Pazartesi yada sali alicaz sonucu

Kızlar 2. Ay aşısı olsn var mı aranızda nasıl gecti ates yaptı mı ates düşürücü ne kullandınız kaç saat arayla verdiniz

Benim bebeğim 1 ay erken doğduğundan geçen ay oldu 2. ay aşısını döndüğümüzde eve sanki etinden et koparıyorlarmış gibi saatlerce ağladı. Calpol verdim rahatladı. Meğersem aşıya gitmeden önce veriyormuş çoğu kişi ben bilmiyordum. 1 kere verdim ben uyuyup uyanınca rahatlamış kalktı bir daha da öyle ağlamadı. Umarım bebeğinde bu etkileri yapmaz. Çok canlarını acıtan bir aşı 2. ay aşıları. Rabbim yardımcınız olsun.

Sali günü olacak asimiz çok korkuyorum öyle ağlamasından insan kiyamiyor..söylediğin iyi oldu gitmeden içireyim teşekkürler..1cay kaşığı mı?
Benim bebeğim 1 ay erken doğduğundan geçen ay oldu 2. ay aşısını döndüğümüzde eve sanki etinden et koparıyorlarmış gibi saatlerce ağladı. Calpol verdim rahatladı. Meğersem aşıya gitmeden önce veriyormuş çoğu kişi ben bilmiyordum. 1 kere verdim ben uyuyup uyanınca rahatlamış kalktı bir daha da öyle ağlamadı. Umarım bebeğinde bu etkileri yapmaz. Çok canlarını acıtan bir aşı 2. ay aşıları. Rabbim yardımcınız olsun.[/QUOTE

kızlar bişey sorucam çocugu yıkarken yada gün içinde doğalgazı yakıyormusunuz.yada ısıtıcımı yakıyorsunuz.ya benmi abartıyorum mesela bugün hava iyiydi.yaktınızmı.bi arkadaş çok abartma diyor ısıtma meselesini
Ben uzun zamandır ısıtıcı clstırıyorm henuz dogal gazımız yanmıyo ben usudugum ıcın oda usuyodr dıye dusunuyrm yakıyrm cnm ben sıcaga alıstrdım korkuyrm hasta olur dıye hep ısıtıcı aık odanın sıcaklıgını sabıt tutmaya calışıyorum

Haftaya salı günü 2 aylık olacağız 1 kilo mu alması lazım illa ben tartirda önce kendimi sonra oglumla tarttiliyorum 5.9-6 kg (1.ayda 5040gr) oluyor tabiki bu tam kilo olmaz ama atıyorum 1 ayda 600-700gr almış olsa mama mı verir ? Süt yetmiyor mu demek ?
bana doktor 600 gramdan az almamasini soyledi yani 600 gram ve ustu normal dedi cok kilo almasina gerek yok dedi cnm

Kızlar benım yawrumun kafasının arkası duzleştı yan yatırmaya basladım korkarak ama duzelır mı resmen uzadı kafası ya

Bence okadarı bıle cok ıyı masallh bebısıne mamaya baslatmaz sanmıyorum hem benım kızım gıbı mamayla fos cok kılo alcagına senn oglusun gıbı anne sutuyle okdr alması dha ıyı

Benim kuzuda doğduğundan beri yan yatıyor kustugu için her uyanmada bjr sağ bir sol yapıyorum ama benimkide sivri arkaya yatsa belkii düzelir yan yatış yastığı var onla yatıyor donemiyor bile. ..
Kızlar benım yawrumun kafasının arkası duzleştı yan yatırmaya basladım korkarak ama duzelır mı resmen uzadı kafası ya

Back