2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cok sinirkerimi bozaya basladı sureklı çıkarıyo ben doktora sordum bebeğim down sendromlu mu dıye nette okdr sıtegezdım kafayı yıcem artk cocugu ınceliyrm sureklı
Benimkide çok çıkartıyor çünkü doyduğunu bilmeden oyunla çok emiyor önemli olan fışkırarak ağız dolusu burnundan gelecek kadar kusmamaı gerisi normal çok streslwnme oyüzden

Benimkide çok çıkartıyor çünkü doyduğunu bilmeden oyunla çok emiyor önemli olan fışkırarak ağız dolusu burnundan gelecek kadar kusmamaı gerisi normal çok streslwnme oyüzden
Onuda yapıyor persemde gunu karın ultrasnuda cekılcek benim sorunum o degıl sadece dıyorum ya acaba baska bı problem mı var yoksa down sendromlu mu kromozom testı yaptıralım dedım doktoruna bana hıc benzemıyo aklımdan bıle gecmıyo ğoyle bı bebek oşdugu dedı herkesın sıkıntısı sukurler olsun geçiyor ama ben kendıme yenı yenı sıkıntılar cıkarıyrm azcık içim rahatladı demek kı normal tek benım kızım yapmıyor

canım benim sana tavsiyem internette gezme hastalık araştırma.ben hastalık takıntısı tavan yapmış biri olarak bunun sebeblerinden birisini intenet araştırması olarak görüyorum.benim kız da dilini sürekli çıkarıyor bunda bir şey yok.hatta büyük kızım anne bu bana hep dil çıarıyor diye şikayet ediyor.şu anda tek algılama olayı dil.ben de kendime ilk ayı zehir ettim.gelen giden vay bu çok sessiz hareketsiz bilmem ne dedi.birşey var diye sütüm azaldı stresten doktor doktor gezdim.çok uyuyor hareketsiz sabit vs....şimdi uyusun diye uğraşıyorum deli gibi hareketlendi.otizm den tut da neler neler okudum internette.okudukça bulursun zaten bir sürü acaba davranışı.down diyorsun ya o zaten tipten anlaşılıyor.Allah korusun olanlara da yardım etsin ama öyle olsaydı doğar doğmaz derlerdi anlarlardı yani

Doktorda aynen senın soyledıklerını soyledı ıcım rahatlamadı bı turlu ellerıne bakıorm ayaklarına bebegımede ezıyt kendımede allak bullak oldum evet rbbım oyle olanarın hepsıne yardm etsın ben neden boyle oldum bılmıyorum ama atlatamazsam bu durumu destek alcam evde huzurumuz kalmadı eşimede hayatı zından etmeye basladımya allah razı olsun ıyıkı sız varsınız suraya gırıp yazmak onemsenıp cvp wermenız cok ıyı gelıyo

Tabiki normal Allah korusun öyle down sendromlu falan diye sakın düşünme öyle olsa çoktan anlaşılırdı hilayelerde dinleyip fazla nette de yazılar okumamak lazım insanın beynini onlarda allak bullak yapıyor hiç yoktan yere korkuyosun sonra şu an benim bebişime bakıyorum mesela durmadan dil çıkartıp durıyor annesine terbiyesiz bizim bu kızlar yawwww

2. bir çocuğu düşünemiyorum bile sen çok güçlüymüşsün umarım özür diler bir değeri olmasada yaptıklarından pişman olmasını çok isterim

çok haklısın umarım benim sacmalamamdr elimden geldıgınce artık bakmıcm okumcm rabbım kımseye kaldıramıcagı dert sıkıntı vermesın

Canım benim diğer mesajlarını okudum Kendine bunu yapma allaha Şükür bebegin iyidir merak etme. .
Biraz önce fışkırarak kustu ilk defa fışkırarak kusma neymiş gördüm. .çok uzukdu
çok haklısın umarım benim sacmalamamdelimden geldıgınce artık bakmıcm okumcm rabbım kımseye kaldıramıcagı dert sıkıntı vermesın

Biraz önce oldu ilk defa kusmasi var zaten bugün biraz gezdik dışarı çıktik mi deli gibi emiyor,eve geldik yine çok emdi karnı gazdan sanirim şişti önce gaz alırken süt kesigi gibi çıkardı. .ama ağlıyordu hep yatırdim ağladı emzik vermeye çalışırken kustu işte.

Bir kereden fazla fışkırarak kusmasi reflü demişti doktor. Başka doktor reflü demişti ilacını kullaniyoruz eğer devam ederse bakacam

Canım benim diğer mesajlarını okudum Kendine bunu yapma allaha Şükür bebegin iyidir merak etme. .
Biraz önce fışkırarak kustu ilk defa fışkırarak kusma neymiş gördüm. .çok uzukdu
Çok çok geçmiş olsun ben heralde kromozm testı yaptırana kdr rahtlmıcm ben dunde beri emzıremıyorum cıglık cıglığa aglıyo galıba emmıcek artık zaten emmyodu dgru durust neye uzulım bılemedım bnm kızımda ıkı kere fıskırarak kustu burnundanda geldı krın ultrsnu cekılcek alkahım yardımcımız olsun

Benim oglusuma egzama dedi dr antibiyotik Verdi 1hafta oldu gecti masallah bide krem Verdi

Canım gazı vardır o yüzden ememiyordur..bazı bebeklerde 3.ayda reddetme dönemi oluyormuş memeyi ama yılmazda emzirmeye devam edersen geri emiyorlar..senin bebis 3aylik mi değilse bırakmaz biberon filan veriyor musun kimi bebisler rahat olani istiyorlar.

Arkadaşlar bayram iyi geçiyo çok şükür eşim evde olunca zorlanmıyorum.bi tek kızımın kakasını yaparken ıkınmasından dolayı sesi kısıldı.çok zorluyo gırtlağını..
bebişlerin olası hastalıklarını araştırmak iyi bir şey ama takıntı haline getirmemek lazım.bebeğiniz göz teması kuruyorsa otistik değildir.otizmliler gözlere bakmaz.bu arada emzirirken,yahut mama verirken yavrularımızla göz teması kurmak hatta yumuşak sözler veya şarkı söylemek psikolojilerine birebir.
spora gelince ise benim dr 40 günden sonra yapabilirsin hamama gidebilirsin dedi.ben başladım jimnastiğe evde ama vakit buldukça yapabiliyorum.6 ayı beklemeyin bence.

Kızım 56 gunluk ve dogdugu gunden berı mama daha fazla olmk uzere emıyoduda ama sımdı cıldırms gıbı aglıyo agzına bıle aldıramıyorm esıme cok kızgınım aglıyo dıe bırak neden aglatıyosın dıyo hep boyle aptı aman aglamasın al ıste emmıyo artık ve gecıp karsıma her bebek emmek zorund mı dıyo

Canım aynısı bizdede var emiyor ağlıyor emiyor ağlıyor ayaklansa kaçacak o derece gazını alıyorum geri veriyorum sonra en sonunda emmeye başlıyor. ..önceden uyandırmak meseleydi ilk doğduğunda sonra kendi uyanmaya başladı bu seferde bu çıktı bir emzirme 2 saati buluyor.

Dışarda nasıl emziriyorsunuz ben emzirme örtüsü aldım ama yapmak zor avmler dışında saolsunlar restaurantlar vs yerler buna hiç önem vermiyorlar ido feribota bindim onda bile yok kıyameti kopardım ama banamasın demiyolar tabi ne yapmak lazım ?

Kizlar iyi bayramlar,
benim bebisim sol gogsumu emmiyor, sol gogsum tikandi ve antibiyotik tedavisi gordum ve tikanikligin gecmesi icin bebisin emmesi gerekiyor malumunuz. Sol tarafa bebisimi yatirir yatirmaz basiyor cigligi sanki canindan can kopuyor. Ebemiz dogumum cok hizli gerceklestigi icin bebegimizin omuriliginde yahutta baska bir yerinde zedelenme olabileceginden kesinlikte bebegimi bir osteopata göstermem gerektigini bir yada iki seansta neresinde zedelenme varsa tedavi edilebilecegini söyledi. CArsamba gunu icin randevu aldim, gelismeleri burdan paylasiirim.
Basina böyle birsey gelen birisi varmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…