- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.361
Benimkide çok çıkartıyor çünkü doyduğunu bilmeden oyunla çok emiyor önemli olan fışkırarak ağız dolusu burnundan gelecek kadar kusmamaı gerisi normal çok streslwnme oyüzdenBenim cok sinirkerimi bozaya basladı sureklı çıkarıyo ben doktora sordum bebeğim down sendromlu mu dıye nette okdr sıtegezdım kafayı yıcem artk cocugu ınceliyrm sureklı
Onuda yapıyor persemde gunu karın ultrasnuda cekılcek benim sorunum o degıl sadece dıyorum ya acaba baska bı problem mı var yoksa down sendromlu mu kromozom testı yaptıralım dedım doktoruna bana hıc benzemıyo aklımdan bıle gecmıyo ğoyle bı bebek oşdugu dedı herkesın sıkıntısı sukurler olsun geçiyor ama ben kendıme yenı yenı sıkıntılar cıkarıyrm azcık içim rahatladı demek kı normal tek benım kızım yapmıyorBenimkide çok çıkartıyor çünkü doyduğunu bilmeden oyunla çok emiyor önemli olan fışkırarak ağız dolusu burnundan gelecek kadar kusmamaı gerisi normal çok streslwnme oyüzden
canım benim sana tavsiyem internette gezme hastalık araştırma.ben hastalık takıntısı tavan yapmış biri olarak bunun sebeblerinden birisini intenet araştırması olarak görüyorum.benim kız da dilini sürekli çıkarıyor bunda bir şey yok.hatta büyük kızım anne bu bana hep dil çıarıyor diye şikayet ediyor.şu anda tek algılama olayı dil.ben de kendime ilk ayı zehir ettim.gelen giden vay bu çok sessiz hareketsiz bilmem ne dedi.birşey var diye sütüm azaldı stresten doktor doktor gezdim.çok uyuyor hareketsiz sabit vs....şimdi uyusun diye uğraşıyorum deli gibi hareketlendi.otizm den tut da neler neler okudum internette.okudukça bulursun zaten bir sürü acaba davranışı.down diyorsun ya o zaten tipten anlaşılıyor.Allah korusun olanlara da yardım etsin ama öyle olsaydı doğar doğmaz derlerdi anlarlardı yaniOnuda yapıyor persemde gunu karın ultrasnuda cekılcek benim sorunum o degıl sadece dıyorum ya acaba baska bı problem mı var yoksa down sendromlu mu kromozom testı yaptıralım dedım doktoruna bana hıc benzemıyo aklımdan bıle gecmıyo ğoyle bı bebek oşdugu dedı herkesın sıkıntısı sukurler olsun geçiyor ama ben kendıme yenı yenı sıkıntılar cıkarıyrm azcık içim rahatladı demek kı normal tek benım kızım yapmıyor
Doktorda aynen senın soyledıklerını soyledı ıcım rahatlamadı bı turlu ellerıne bakıorm ayaklarına bebegımede ezıyt kendımede allak bullak oldum evet rbbım oyle olanarın hepsıne yardm etsın ben neden boyle oldum bılmıyorum ama atlatamazsam bu durumu destek alcam evde huzurumuz kalmadı eşimede hayatı zından etmeye basladımya allah razı olsun ıyıkı sız varsınız suraya gırıp yazmak onemsenıp cvp wermenız cok ıyı gelıyocanım benim sana tavsiyem internette gezme hastalık araştırma.ben hastalık takıntısı tavan yapmış biri olarak bunun sebeblerinden birisini intenet araştırması olarak görüyorum.benim kız da dilini sürekli çıkarıyor bunda bir şey yok.hatta büyük kızım anne bu bana hep dil çıarıyor diye şikayet ediyor.şu anda tek algılama olayı dil.ben de kendime ilk ayı zehir ettim.gelen giden vay bu çok sessiz hareketsiz bilmem ne dedi.birşey var diye sütüm azaldı stresten doktor doktor gezdim.çok uyuyor hareketsiz sabit vs....şimdi uyusun diye uğraşıyorum deli gibi hareketlendi.otizm den tut da neler neler okudum internette.okudukça bulursun zaten bir sürü acaba davranışı.down diyorsun ya o zaten tipten anlaşılıyor.Allah korusun olanlara da yardım etsin ama öyle olsaydı doğar doğmaz derlerdi anlarlardı yani
Tabiki normal Allah korusun öyle down sendromlu falan diye sakın düşünme öyle olsa çoktan anlaşılırdı hilayelerde dinleyip fazla nette de yazılar okumamak lazım insanın beynini onlarda allak bullak yapıyor hiç yoktan yere korkuyosun sonra şu an benim bebişime bakıyorum mesela durmadan dil çıkartıp durıyor annesine terbiyesiz bizim bu kızlar yawwwwOnuda yapıyor persemde gunu karın ultrasnuda cekılcek benim sorunum o degıl sadece dıyorum ya acaba baska bı problem mı var yoksa down sendromlu mu kromozom testı yaptıralım dedım doktoruna bana hıc benzemıyo aklımdan bıle gecmıyo ğoyle bı bebek oşdugu dedı herkesın sıkıntısı sukurler olsun geçiyor ama ben kendıme yenı yenı sıkıntılar cıkarıyrm azcık içim rahatladı demek kı normal tek benım kızım yapmıyor
emziği almıyor öğürüyor malesefNeden öyle emzik ver ağzına yani çeksen memeni ağlıyor mu?
2. bir çocuğu düşünemiyorum bile sen çok güçlüymüşsün umarım özür diler bir değeri olmasada yaptıklarından pişman olmasını çok isterimtatlım benim kıyamam üzmemeye çalış kendini çünkü 1-2 sene sonra kendiliğinden farkına varcak ve 1000 kere özür dilicek sizden.. bi kıymeti kalıyor mu hayır.. ama en azından diğer çocukta kedi oluyorlar.. ilk çocukta anne çok yıpranıyor hele benim gibi 18 indeyse :s
çok haklısın umarım benim sacmalamamdr elimden geldıgınce artık bakmıcm okumcm rabbım kımseye kaldıramıcagı dert sıkıntı vermesınTabiki normal Allah korusun öyle down sendromlu falan diye sakın düşünme öyle olsa çoktan anlaşılırdı hilayelerde dinleyip fazla nette de yazılar okumamak lazım insanın beynini onlarda allak bullak yapıyor hiç yoktan yere korkuyosun sonra şu an benim bebişime bakıyorum mesela durmadan dil çıkartıp durıyor annesine terbiyesiz bizim bu kızlar yawwww
çok haklısın umarım benim sacmalamamdelimden geldıgınce artık bakmıcm okumcm rabbım kımseye kaldıramıcagı dert sıkıntı vermesın
CNm Dr gittin mi fışkırarak kusmaCanım benim diğer mesajlarını okudum Kendine bunu yapma allaha Şükür bebegin iyidir merak etme. .
Biraz önce fışkırarak kustu ilk defa fışkırarak kusma neymiş gördüm. .çok uzukdu
Çok çok geçmiş olsun ben heralde kromozm testı yaptırana kdr rahtlmıcm ben dunde beri emzıremıyorum cıglık cıglığa aglıyo galıba emmıcek artık zaten emmyodu dgru durust neye uzulım bılemedım bnm kızımda ıkı kere fıskırarak kustu burnundanda geldı krın ultrsnu cekılcek alkahım yardımcımız olsunCanım benim diğer mesajlarını okudum Kendine bunu yapma allaha Şükür bebegin iyidir merak etme. .
Biraz önce fışkırarak kustu ilk defa fışkırarak kusma neymiş gördüm. .çok uzukdu
Benim oglusuma egzama dedi dr antibiyotik Verdi 1hafta oldu gecti masallah bide krem Verdiiyi bayramlar kizlar...oglumun yuzunde kizarikliklar var kulaklarinin arkasi falan morelim bozuluyo baktikca yavruma dr gtrdm egzama degil dedi bise vermed bazen cogaliyo bazen azaliyo kizlar basina gelen varmi boyle merak ettim ya deli olcam kendi kndime dyrm ben iyi anne degilim ...
Çok çok geçmiş olsun ben heralde kromozm testı yaptırana kdr rahtlmıcm ben dunde beri emzıremıyorum cıglık cıglığa aglıyo galıba emmıcek artık zaten emmyodu dgru durust neye uzulım bılemedım bnm kızımda ıkı kere fıskırarak kustu burnundanda geldı krın ultrsnu cekılcek alkahım yardımcımız olsun
Kızım 56 gunluk ve dogdugu gunden berı mama daha fazla olmk uzere emıyoduda ama sımdı cıldırms gıbı aglıyo agzına bıle aldıramıyorm esıme cok kızgınım aglıyo dıe bırak neden aglatıyosın dıyo hep boyle aptı aman aglamasın al ıste emmıyo artık ve gecıp karsıma her bebek emmek zorund mı dıyoCanım gazı vardır o yüzden ememiyordur..bazı bebeklerde 3.ayda reddetme dönemi oluyormuş memeyi ama yılmazda emzirmeye devam edersen geri emiyorlar..senin bebis 3aylik mi değilse bırakmaz biberon filan veriyor musun kimi bebisler rahat olani istiyorlar.
Canım aynısı bizdede var emiyor ağlıyor emiyor ağlıyor ayaklansa kaçacak o derece gazını alıyorum geri veriyorum sonra en sonunda emmeye başlıyor. ..önceden uyandırmak meseleydi ilk doğduğunda sonra kendi uyanmaya başladı bu seferde bu çıktı bir emzirme 2 saati buluyor.Kızım 56 gunluk ve dogdugu gunden berı mama daha fazla olmk uzere emıyoduda ama sımdı cıldırms gıbı aglıyo agzına bıle aldıramıyorm esıme cok kızgınım aglıyo dıe bırak neden aglatıyosın dıyo hep boyle aptı aman aglamasın al ıste emmıyo artık ve gecıp karsıma her bebek emmek zorund mı dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?