• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar dogumdan sonra doktoru kalsiyum ilaci yazan varmi?tum dislerim agriyo cok kotu. kalsiyum yada herhangi bi ilaca devam ediyomusunuz

kizlar dogumdan sonra doktoru kalsiyum ilaci yazan varmi?tum dislerim agriyo cok kotu. kalsiyum yada herhangi bi ilaca devam ediyomusunuz
Bana doktotum demire devam etmemi söyledi ama bende hamilelilte basır olmuştu ve doğumdan sonra geçmişti demiri almaya başlayonca tekrarladı oyüzden bıraktım kan değerlerimde normal çıktı şu an hiçbişey kullanmıyorum

Bana doktotum demire devam etmemi söyledi ama bende hamilelilte basır olmuştu ve doğumdan sonra geçmişti demiri almaya başlayonca tekrarladı oyüzden bıraktım kan değerlerimde normal çıktı şu an hiçbişey kullanmıyorum
bana da sadece demir ilaci yazdi 6 ay kullancaksin dedi

Kızım 56 gunluk ve dogdugu gunden berı mama daha fazla olmk uzere emıyoduda ama sımdı cıldırms gıbı aglaglaya bıle aldıramıyorm esıme cok kızgınım aglıyo dıe bırak neden aglatıyosın dıyo hep boyle aptı aman aglamasın al ıste emmıyo artık ve gecıp karsıma her bebek emmek zorund mı dıyo
Canim ben de sag memeye cok zor alistirdim.aynen dedigin gibi agliyordu.sagip veriyordum.derken hafif ac oldugu dutumlarda kademeli gectim.israr etmedim.benim esim de aglatma yazik derdi.onlar memenin onemini bilmiyo.ins tutar canim.bilirim cok stresli anlar.

Ben kalsiyum ve magnezyum aliyorum demirin yani sira.dogum sonrasi bacak kramplarim gecmedi.dr kullanmaya devam ettirdi.arada kesiyorum magnezyumu gece kramp giriyo.kalsiyum ise sut icin verildi.[/QUOTE
teskkur ederm cevap verdign icin :) bana demir ilaci verdi sadece ama dis agrisindan duramiyorm tum dislerm agriyo

Kizlar iyi bayramlar,
benim bebisim sol gogsumu emmiyor, sol gogsum tikandi ve antibiyotik tedavisi gordum ve tikanikligin gecmesi icin bebisin emmesi gerekiyor malumunuz. Sol tarafa bebisimi yatirir yatirmaz basiyor cigligi sanki canindan can kopuyor. Ebemiz dogumum cok hizli gerceklestigi icin bebegimizin omuriliginde yahutta baska bir yerinde zedelenme olabileceginden kesinlikte bebegimi bir osteopata göstermem gerektigini bir yada iki seansta neresinde zedelenme varsa tedavi edilebilecegini söyledi. CArsamba gunu icin randevu aldim, gelismeleri burdan paylasiirim.
Basina böyle birsey gelen birisi varmi acaba?
Canim sag memeni nasil emziriyorsan oyle tut..bebegin bacaklarini sol koltuk altina al.altina yastik koy destek icin.yani bebegin vucudu sol koltuk altina giricek

Bu arada ben dogum kontrol yöntemlerini evlendigimde doktoruma sormustum ne tavsiye eder diye cünkü vücuduma bilinmedik hormonlari sokmak istemiyorum demistim, o da bana en az hormon etkisi halkada var demisti. Ama cogu kadin kullanmasi zor oldugundan tercih etmiyor demisti.

Merak edenler icin: http://www.jinekolognet.com/nuvaring.asp

Ama biz prezervatiften sasmadik. :)
Sanırım bizde prez. kalıyoruz spiraldende hamile kalanlar oluyomuş :/ ben bir kişiden duydum fitiller varmış onlarda koruyormuş…

Kizlar iyi bayramlar,
benim bebisim sol gogsumu emmiyor, sol gogsum tikandi ve antibiyotik tedavisi gordum ve tikanikligin gecmesi icin bebisin emmesi gerekiyor malumunuz. Sol tarafa bebisimi yatirir yatirmaz basiyor cigligi sanki canindan can kopuyor. Ebemiz dogumum cok hizli gerceklestigi icin bebegimizin omuriliginde yahutta baska bir yerinde zedelenme olabileceginden kesinlikte bebegimi bir osteopata göstermem gerektigini bir yada iki seansta neresinde zedelenme varsa tedavi edilebilecegini söyledi. CArsamba gunu icin randevu aldim, gelismeleri burdan paylasiirim.
Basina böyle birsey gelen birisi varmi acaba?
benim doğum esnasında çıkarken omuzunda kırık oluşmuş tu

kızlar bişey sorucam çocugu yıkarken yada gün içinde doğalgazı yakıyormusunuz.yada ısıtıcımı yakıyorsunuz.ya benmi abartıyorum mesela bugün hava iyiydi.yaktınızmı.bi arkadaş çok abartma diyor ısıtma meselesini

kızlar bişey sorucam çocugu yıkarken yada gün içinde doğalgazı yakıyormusunuz.yada ısıtıcımı yakıyorsunuz.ya benmi abartıyorum mesela bugün hava iyiydi.yaktınızmı.bi arkadaş çok abartma diyor ısıtma meselesini
Ben daha hiç yakmadım bişey sadece banyodan çıktıktan sonra uzktan saç kurutma makinası tutuyorum beş dk falan okadar çok ısıya alışmasını istemiyorum

Ben daha hiç yakmadım bişey sadece banyodan çıktıktan sonra uzktan saç kurutma makinası tutuyorum beş dk falan okadar çok ısıya alışmasını istemiyorum
ben abartıyormuyum acaba.üşür gibi geliyor bana ama arkadaş bence yakmana lüzum yok deyince aklıma takıldı

Kizlar iyi geceler bebegil buvgunn cayir cayir kusuyor simdi uyutdum yaglrin dr a gidicez noldu annnlammmiyorum bu sabaha kadar iyiydi tum gun kusdu cok kotuyum nolur dua edin iyi. olsunn:(

Kizlar iyi geceler bebegil buvgunn cayir cayir kusuyor simdi uyutdum yaglrin dr a gidicez noldu annnlammmiyorum bu sabaha kadar iyiydi tum gun kusdu cok kotuyum nolur dua edin iyi. olsunn:KK43:
Benimkide arife aksami cok kustu acile gittik hic bisey yok dedi tahlilleri temiz cikti.kakasi nasil rengi yesil gibiyse usutmus olabilir benim bebegimin oyleydi çünkü. Bide nane limon iyi geliyo denedim ben

Ben yakiyorum dogalgazi bizim ev pek gunes almiyo soguk oluyo ben bile usuyorum

gündüzleri bişey yakıyormusun peki
hayir guzelim hic birsey yakmiyorum, hatta ben Almanyada yasiyorum su siralar hava yagmurlu 12-15 derece arasi.
Cift havlu kullaniyorum, bir havluya sarip banyodan cikiyoruz sonra kuru havluya aliyorum ve fön esliginde giydiriyorum, bebisim 6 haftalik hic hasta olmadi

Back