- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 34
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #37.081
Dr iki ay bekleyin dedi ne kadar oldu doğum yapalı sizinCanım benimki de yapıştırma hatta doğum sırasında yanik kokusu aldım deriyi oyle yapıştırıyorlar dikis oluyor mu bilmiyorum. ..inşallah birşey yoktur bende korkuyorum bu kesiden, henüz doktora gitmedim ama eşim birliktelik istiyor bekliyorum ama brn bu kesiden korkuyorum birşey olursa diye. .
iki gogusten cikan yetiyo cok sukyr de biri cokken biri cok azBol su,uyku,stressiz ol birde sağabiliyorsan sağ.geceleri emzir
Ozaman dütün artar
kızlar bugün çok kötü bir gün geçirdim.oğlum sabahtan beri uyumadi öyle ki saat beşe geliyordu kahvalti bulaşıklari mutfaktaydı.üstelik salı misafir gelecek her yer berbat. aglamasina o kadar bunaldım ki bebeği eşime bırakıp süpürgeyi çalıştırdım başladım ağlamaya ama öyle sesli ağlayıp konuşuyormusum ki farkında değilim.eşimde o halimi kameraya çekip bana izltecekmis onu görünce resmen sinir krizi geçirdim başladım çığlık atmaya ama kendimi kaybettim.beni öyle görünce eşimde sinirlenip süpürge borularıni kırdı.ben senden yemek mi temizlik mi istedim diye.ne o beni o şekilde görmüştür iki bucuk yıldır ne ben onu.bir saat sonra sarılıp barisik ama çok üzüldüm aglamaktan gözlerim bulanik görüyor şimdi :-(
Bu sozlerin benim gibilere umut oldu..benim en yakin hedefim 3 ay :) 3aylik olsun biticek gaz sancisi diyorum daha ele avuca gelicek daha kendini bilicek.bugun 1 ayi devirdik 2 ayimiz kaldi..avutuyorum kendimi :)canımm seni o kadar iyi anlıyorum ki üstelik bir tek ben değilim eminim burdakilerin çoğu bunu yaşıyordur.kendi kendine "oğlumu güzelce giydirip,kendim de süslenip alışverişe gideceğimiz günler de gelecek "de.birlikte hamburgerciye gideceksiniz ve o istediği oyuncağı aldın diye teşekkür edip yanağına bir öpücük konduracak.inan çok çabuk gelecek o günler.beni geceleri dim durduran oğlum şimdi en büyük yardımcım.Allahım heralde bu kadın ikinci bir Yarkın ı kaldıramaz dedi ve bana onun kadar zor gelmeyen bir de kız evlat verdi.çok şükür.darısı tüm isteyenlere.bu zor günler hiç geçmeyecek gibi geliyor ama deliksiz uyuyacağımız,zayıflayıp süsleneceğimiz,rahat rahat pasta börek yapacağımız,kocamızla başbaşa dışarı çıkıp eğleneceğimiz günler çok yakın.sabır :)
kızlar bugün çok kötü bir gün geçirdim.oğlum sabahtan beri uyumadi öyle ki saat beşe geliyordu kahvalti bulaşıklari mutfaktaydı.üstelik salı misafir gelecek her yer berbat. aglamasina o kadar bunaldım ki bebeği eşime bırakıp süpürgeyi çalıştırdım başladım ağlamaya ama öyle sesli ağlayıp konuşuyormusum ki farkında değilim.eşimde o halimi kameraya çekip bana izltecekmis onu görünce resmen sinir krizi geçirdim başladım çığlık atmaya ama kendimi kaybettim.beni öyle görünce eşimde sinirlenip süpürge borularıni kırdı.ben senden yemek mi temizlik mi istedim diye.ne o beni o şekilde görmüştür iki bucuk yıldır ne ben onu.bir saat sonra sarılıp barisik ama çok üzüldüm aglamaktan gözlerim bulanik görüyor şimdi :-(
Benimkide öyleydi.şimdi biri çok büyükiki gogusten cikan yetiyo cok sukyr de biri cokken biri cok az
Günde kaç Çişli bez alıyorsun 5 tane falan.emzik düşünce Ağlar normal bizimkide öyleydiBebeğim bugün çok huzursuz sanırım doymuyor erken uyanıyor ağlıyor emzik veriyorum bu seferde emzik düşünce ağlıyor canım cok sıkılıyor. .
inşallah görürüz o günleri öyle uzak geliyor ki markete gitmeyi bile ozledim havalar da soğudu.iki yıl ücretsiz izin almayı düşünüyordum ama başlasam mi diyorum kafam karışıkcanımm seni o kadar iyi anlıyorum ki üstelik bir tek ben değilim eminim burdakilerin çoğu bunu yaşıyordur.kendi kendine "oğlumu güzelce giydirip,kendim de süslenip alışverişe gideceğimiz günler de gelecek "de.birlikte hamburgerciye gideceksiniz ve o istediği oyuncağı aldın diye teşekkür edip yanağına bir öpücük konduracak.inan çok çabuk gelecek o günler.beni geceleri dim durduran oğlum şimdi en büyük yardımcım.Allahım heralde bu kadın ikinci bir Yarkın ı kaldıramaz dedi ve bana onun kadar zor gelmeyen bir de kız evlat verdi.çok şükür.darısı tüm isteyenlere.bu zor günler hiç geçmeyecek gibi geliyor ama deliksiz uyuyacağımız,zayıflayıp süsleneceğimiz,rahat rahat pasta börek yapacağımız,kocamızla başbaşa dışarı çıkıp eğleneceğimiz günler çok yakın.sabır :)
inşallah sabır evet ama öyle zor ki bir gün çok mutlu oluyorum gülüyor agu diyor bir gün sürekli ağlıyor elimden birşey gelmiyor.inşallah çabuk geçer.bak hala uyumadi emiyor kusuyor ağlıyor sallıyorum uyuyor uyanıyorCanım bende cok kotu bır gun gecırdım. Kızım sabahtan berı uyumadı sımdı yatırdım. Aglıyor , uykuya dalamıyor ne yapacagımı sasırdım bende. Bizim evde çok berbat durumda ama artık takmıyorum. Hem bebek hem temzılık bulasık yemek olmuyor. Sende rahat bırakmaya calıs kendını cok zor bılıyorum ama ınsallah gecıcek bugunler sanırım tek gereken sey sabır
bende ipi görünce şaşırmıştım ya ben hiç sormadım nasıl diktiniz yakma mı şimdi estetik dikiş mi nasıl yaptınız diye şimdi kızlar bizde ip var ya estetik dikiş olmuyor mu bizim kisi ya da yakma olmuyor mu??Kızlar benim dikiş yerimin sonunda aczık iltihap olur gibi olmuştu doktor baticonla temizle dedi öyle yaptım kurudu ana şimdi bakayım derken ordan bir iplik dışarı doğru çıktı ve hafif kanadı dikişimmi açılıyor çok korkuyorum hemen bidaha baticon sürdüm sargı bezi ile kapattım uarın soktora gidicem sezeryamla yapıştırma olanlarsizde böyle bir iplik yok dimi
bende ipi görünce şaşırmıştım ya ben hiç sormadım nasıl diktiniz yakma mı şimdi estetik dikiş mi nasıl yaptınız diye şimdi kızlar bizde ip var ya estetik dikiş olmuyor mu bizim kisi ya da yakma olmuyor mu??Canim benim de sag tarafta yara kabugu gibi kabuk vardi 43. Gun kendim kaldirdim o yarayi ve icinden ip cikti dr a sordum hah iste o bizim ipimiz dedi (baska kimin ipi olacaksa)hassas olan vucutlar ipi disari atabiliyormus sorun olmaz dedi orda hafif bi aciklik olmustu o da kapandi. Tabi agrilar baki...
Canım her altini açtığımda Çişli oluyor..meseka uyanıyor altını açıyorum sonra emdikten sonra kontrol ediyorum o zamanda cis var ..mesela baya mücadele ediyorum emzik ver ver sonra derin uykuya geçiyor üç saat uyuyor çok aç olsa uyumaz değil miGünde kaç Çişli bez alıyorsun 5 tane falan.emzik düşünce Ağlar normal bizimkide öyleydi
Iki hafta var kontrole iki gündür böyle anlamadım...çok emen bir bebek değildi şimdiye kadar 5-10 dk arası emdi..birde sol memede süt üretimi durdu sanırım orası yumuşuyor geri sertleşmesi baya saat alıyor sag meme tas gibi oluyor bubsefer onu veriyorum genelde. .Nasıl emziriyorsun ben her emzirmede tek memeyi veriyorum hoş çok emmiyordu..Yeni doğduğunda doktor 25dk bir memeni ver sonra diğerine geç emsin bes dk emdi bıraktı bidahakine o memeden başla dedi. .Bu şekilde yapıyorum yanlış mi bilmiyorum. .kilo almasına aldı ama 2.ayda 1 kilo alır mı bilmem ..1.ayda 5040 gr.di şimdi evde dijital tartiyla ben tartiliyorum sonra bebisi kucağıma alıp tartiliyorum farkı alıyorum 5600 gr. Çıkıyor ama tabi bundan eksilmeler ne kadar olmalı bilmiyorum. .doymuyor olma ihtimali yüksek benim kizim ac olunca emzigi atiyor agzindan sürekli...doktor kontrolüne gittin mi?
Ayın 14ünde 2 ay olacak..henüz gidemedim kontrole şuanda eşimle ayrı yerlerdeyiz o gelip gittikçe öyle şey yapıyor ama ben doktora gitmeden olmaz zaten.Dr iki ay bekleyin dedi ne kadar oldu doğum yapalı sizin
Canim icerdeki dikisi disari atmis disarisi yapistirma dikis yok ama nasil yapistiriyolar bilmiyorum. Yakarak yapistirma kulaga korkunc geliyo ne cekmisiz beebende ipi görünce şaşırmıştım ya ben hiç sormadım nasıl diktiniz yakma mı şimdi estetik dikiş mi nasıl yaptınız diye şimdi kızlar bizde ip var ya estetik dikiş olmuyor mu bizim kisi ya da yakma olmuyor mu??
ne zaman kapanacakmış iç dikişler sordunuz mu bari orda dış dikişleri de görmek korkutucu gerçi..
ya senin 43 gün olmuş hala mı ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?