- 4 Nisan 2014
- 634
- 80
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #37.141
Canım sagol normalde memelerde sertlik var sag memem daha fazla şişiyor böyle bezelye yada nohut gibi sertlik oluyor ama emzirince iniyor. .uykuda bugün iyi uyudu 3.bucuk saat
kendi kalktı benim doktorum kan şekeri artık düşmez öyle ilk doğdugu gibi dedi ama bilmiyorum..ya reflü için şurup verdi doktor her gazdan sonra kusuyor yine bilmiyorum 2 aylık kontrolünde bakacaz ama suda var huyuda değişebilir uyanık kalma zamanı uzun olacak bilmiyorum. Birde sizinki nasıl ac olduğunu belli ediyor mesela benimkni kucağa alınca yavaş yavaş aşağıya kayiyor kafayı memeye yatırıyor çok tatlı oluyor. Ya da nere denk gelirse yüz filan emmeye çalışıyor..
Benim de o sertliklerden var ve emzirince iniyor gibi oluyor ama süt doldugunda yine sert o kisimlar, birini geciriyorum masajla baska yerden cikiyor. Iste o sertlikler süt akisini bozuyor. Cünkü benim sag memede cok var. Sagdigim zaman sagdan 20cc cikiyorsa, soldan 40-50 cikiyor. Reflü oldugunu biliyormussun sen zaten :) Bana da gazi icin damla verdiler ama hicbir ise yaradigi yok.
uyanik kalma zamanlari uzayacak evet dogrudur. Bir de bebekler uykuya dalamadiklarinda cok huzursuz olup iyice uyumamaya baslarmis. Benim kizimda da öyle, döngüsü bir bozuldu mu, güzel uyumuyor o gün ve cok huzursuz oluyor.
Ac oldugunu dedigin gibi her yere saldiriyor emmek icin ordan anliyorum ya da agzini sapirdatmaya basliyor dilini disari cikariyor sürekli, ve cok gec kalmissam agliyor deli gibi :) Normalde 3 saatte bir süt veriyorum.