- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.701
Gorumcem sgk li.1900 tl almis.ne garip bi fark ya.Valla biz sadece dogum raporu ve nufus kayit ornegini okula verdik mudur halletti ikisini birden ne yapti bilmiyorum. Cok bisey degil canim tam bilmiyorum ama 100 kusur gibi bisey..
Kizlar bebis iki haftada kilo alamamis, ek gidaya baslamistik ya, bu hafta 100gr almis. Sizce yine iyi mi ya? Cok yemiyo ama benim elimde olan bise degil. Süt ictikten sonra genelde 20 30ml mama iciyo. Bazen günde bir kere 50ml.
Wowww o nasil bi fark oyle yaa 10 kati.. ulkemde memur olmak...Gorumcem sgk li.1900 tl almis.ne garip bi fark ya.
oğlum sürekli emmek istiyor sağacak süt yok bir kere emzirdikten sonra sağdim 30cc çıktı toplamda sütüm azaldı benim ya ne yapacağımsutunu sagan annelrr 3 saatte bir saginca kac ml cikiyor sutunuz bide kac gunluksunuz
Yani iki hafta almadi bu haftami 100gr.aldi.bizim doktor bebeklerin haftada 150ile 250gr.almasini bekleriz dedi.seninki ek gidaya yeni buhafta gecmisse alir ins merak etmeseninki kac gunluk boyu ve kilosu nekadar
kac kılo cnm kac cm aslında ilk 3 ay hızlı kılo alıyorlar kusması ishalı fılan var mı tam bilmiyorum ama 2 hafta hıç almaması ve bu hafta sadece 100 gr az gıbı geldi bana yerınde olsam dr bı danışırdım onlar daha ii bilir cnmm
hiç alamamasından iyidir tabi ana az. İlk ay kızımda 400 gr almıştı çok az dedi dr. Bi mama Bi meme şeklinde iki saatte bir besle on gün sonra kontrole gel dedi. Tabi baya Bi mücadeleli geçti özellikle mama yedirme ama on günde 3oo gr. Almıştı. Bide mamayla memeyi aynı zamanda vermemeye çalış midesini kaldırabilir demişti.
Bunu duydugum iyi oldu. Bizimki memeden sonra mama aliyo azcik biraz sonra bir daha meme istiyo, bazen bunaltiyo beni. :) Iki saatte bir besleyemem imkansiz cünkü icmiyo. Mesela bugün saat 9`dan 12`ye kadar sürekli meme istedi, mamayi inat etti icmedi bir türlü. Sonra 1 de uyuttum, 3 te uyandi. 60ml benim sütümü 40ml mama icti. Iki saatte bir mesela uyusa uyandirsam icmiyo, bazen de uyumuyo ve icmiyo. Insallah kilo aldiririm.
Senin doktorun dedigi bir seferde mama , bir sonraki beslemede süt mü?
sut malesef bstaki kadr cok degil bnmde bnde emzirirken diger gogsumden 30 ml sut damliyodu cok aktigi icin onune kucuk biberon koyup biriktiriyodum simdi ucu ucuna yetiyooğlum sürekli emmek istiyor sağacak süt yok bir kere emzirdikten sonra sağdim 30cc çıktı toplamda sütüm azaldı benim ya ne yapacağım
vay be arkadaşım hayal gibi birini emzirirken diğerinden kendiliğinden okadar süt akacak he...geçen rüyamda görüyorum süt sağıyorum 1 saniyede biberon doluyor bide taşıyor.ahh ahh allah bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin.bide günlük yiyip içtiğimin haddi hesabı yok düşün yani.nasip iştesut malesef bstaki kadr cok degil bnmde bnde emzirirken diger gogsumden 30 ml sut damliyodu cok aktigi icin onune kucuk biberon koyup biriktiriyodum simdi ucu ucuna yetiyo
bizmki 14 ekadar çıkmıştı açlıktan çocukcağızımınki geçti ama inan bi ayda anca tam olarak bitti diyebilirim(çok sütüm olmadığı için)çokça emzir dediler bitmesi için yada tam olarak doyur.kızlar benim bebeğim doğalı 10 gün oldu sarılık çok az dedi doktor sıkıntı yok dedi şimdi bakıyorum rengi sanki sarı gibi 10. günde öyle bişey olur mu?? risk kaçıncı günde biter ki???
canım nette tomrisın emzirme günlükleri diye bir blog var onu oku sürekli emzirme ve uyuma ile sütun çok artacağından bahsediyor üç gün hiç bir iş yapmayıp sadece emzirip uyu diyor ben yarın başlıyorum inşallahvay be arkadaşım hayal gibi birini emzirirken diğerinden kendiliğinden okadar süt akacak he...geçen rüyamda görüyorum süt sağıyorum 1 saniyede biberon doluyor bide taşıyor.ahh ahh allah bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin.bide günlük yiyip içtiğimin haddi hesabı yok düşün yani.nasip işte
hemen bakıyorumcanım nette tomrisın emzirme günlükleri diye bir blog var onu oku sürekli emzirme ve uyuma ile sütun çok artacağından bahsediyor üç gün hiç bir iş yapmayıp sadece emzirip uyu diyor ben yarın başlıyorum inşallah
hakkaten ben de rüyalarımda bile süt görüyorum.burda yazan süt yapıcıları alıyorum rüyamda..amaaann aman.vay be arkadaşım hayal gibi birini emzirirken diğerinden kendiliğinden okadar süt akacak he...geçen rüyamda görüyorum süt sağıyorum 1 saniyede biberon doluyor bide taşıyor.ahh ahh allah bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin.bide günlük yiyip içtiğimin haddi hesabı yok düşün yani.nasip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?