2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Psikolojik degil canim benim de agriyo 33 gun oldu bana da.hic gecmeyecek gibi geliyo. Karnim sert biraz ve gobegim var canim sikiliyo.bu göbek korse sarmadan falan gecermi acaba yaa.bi erise su gobek sinir oluyorum
Bilemiyoum ki canim yani iste spor falan diolar da ben iyice iyilesmeden nasil spor yapayim mekik cekeyim bilmem ne yapayim..iyilesmem de baya uzun surcek heralde. korseyi de bugun taktim ama dayanamicakmisim gibime geliyo sanki takinca daha cok agrim oldu gibi. Bakalim aksama kdr boyle olursa cikarcsm. Gobek benim de sinirlerimi bozuyo ozguvenim yerlerde yani gordukce

Kizlar temizlik fln yapiyor musunuz neler yapabiliyorsunuz? Mesela ben hala hic supurge acmadim annem burdaydi o yapiyodu simdi de esim supuruyo. Ben bugun baya banyoya fln giristim camasir suyu fln ana bi yandan da korkuyorum ayaklarimi fln usutur muyum diye bi de cok egil kalk yaptim korktum sonra da.. sizler nasil yapiyorsunuz abartiyor muyum acaba?

kızlar benım oğlan deli edecek beni sureklı gazı var gaz sancısı gelıne susmuyo sallamak bile fuyda etmyıo sadece emmek ıstıyo uyanık olduğunda surejlı mememde hıc ağzından cıkarmıyo emzık de almıyor mama verıyorum ac mı dıye mamayı ıcıyo yıne emmek ıstıyo sonrada kusuyo.. sizinkiler nasılllll

benımkınıden 2 gundur gazı var ıkınıyp kıpkırmızı oluypr ne o uyudu ne ben..gaz damlası aldım bugun verdım 2-3 saattır uyuyor bakalım..ama gaz cıkardıgını duymadm emdıkten sonra masaj yapıyorum yınede cıkarmıyor..demır hapı ıcıyorum hala bende kabızlık yapıyor acaba bebegede gecıyormudur dıyorum..

benimki de aynı bu saatlerden gece 12 ye kadar kivraniyor sürekli memede sonra kusuyor tam bir kısır döngü mecbur ayakta sallıyorum karşıydim ama karşı oldugun çoğu şeyi yapıyorsun bebek kitaptaki bilgilere uymuyor.birde gazı varsa çok sıkmadan kundak yapıp emzir rahatliyor canım

Canım gazdan dolayi bunlar benimkindede var biraz emerken ikiniyor memeyi alıyor. Canım kilosu iyiyse doyuyordur benimki bazen beş dk emiyor 26 günlük doğum kilosundan 1130gr almış doktor demek ki yetiyor dedi ,ilk üç ay,ayda 1kilo alması gerekiyormuş doymadigini düşünme..gazdan dolayı böyle benimkide normalde yok ama memede ikiniyor , ağlıyor memeyi tutuyor.

bize gaz daması fayda etmıyo inş size ii gelir bend demir kullanıyorum bugun33. gun onun zararı olduğun sanmıyorum yalnız dun d vit3 verdim gece hiç yatmadı ıkındı durdu oyle ıkınıy kı babası bıle uykudan uyanıyo

saol cnm dneyecegım ya ben ıstıyorum kı uyanık olunca emsın bıraz etrafna baksın sakin sakin...ama nerdee yaygaracı oğlan basıyo cıglıgı hep kucakta hep memede

kılo alımı ii cnm ama görsen ac dersın . bi de o kadar uzun emıyo kı artık gogsumu sıkınca sut gelmıyo bende o zamna mama veriyorum

yirmi dakka anca uyudu tekrar emiyor ıkınıyor memeyi çekiyor ağlıyor gece 12 ye kadar başlıyor mesai yine :-(

Ben üçüncü günümde kalktım ayağa evimi süpürdüm sildim sadece yere eğilmedim inan ondan sonra hem psikolojik hemde fiziksel olarak daha iyi hissettim demek ben kendi kendime yetiyorum diye düşündüm maşallah şimdi süperim doktorumdan mı yoksa benim vücudum hassas değildir ondanmı bilmiyorum hiç ağrım sızım yok sanki sezeryan olmamışım gibi göbeğim biraz var ama daha çok yeniyiz kızlar zamanla gidecek merak etmeyin

saol cnm dneyecegım ya ben ıstıyorum kı uyanık olunca emsın bıraz etrafna baksın sakin sakin...ama nerdee yaygaracı oğlan basıyo cıglıgı hep kucakta hep memede
aynen o şekilde sürekli babasının kucağında akşamlari beşiğe koyduğun an başlıyor ağlamaya ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar bide ben yanlış hatırlamıyosam gaz için elma yağı ile bebişlerin ayaklarının altına masaj yapınca iyi geliyor aşağıdaki sizin için buldum
Elma Yagının Bebeklerde Kullanımı - Elma Yağı Bebeklerde Nasıl Kullanılır ?

Acı elma yağı nedir

Adaçayı olarak da bilinen acı elma yağı ballıbabagiller familyasından olup insanlığa yüzyıllardır hizmet veren bir drogdur. Yapraklarından distilasyon yöntemi ile acı elma yağı elde edilir. Bünyesinde tuyon, sincol, barneol ve piren maddeleri içerir.
Adaçayı

Adaçayı

Acı elma yağı faydaları

Bebeklerde gaz giderici, ter kesici ve idrar arttırıcı etkileri vardır.
Bunun dışında bronşit, adet düzensizliği ve hormon dengelenmesinde de kullanılır.
Cilt bakımı ve temizliğinde etkilidir. Mikrop öldürücü ve yara iyileştirici olarak da bilinmektedir.

Nasıl kullanılır
Acı elma yağı bebeklerde sabit bir yağla seyreltilerek kullanılmalıdır. Örneğin 50 ml susam yağına bir kapak dolusu acı elma yağı karıştırılarak bebklerin göbek kısmına ve topuk altlarına masaj şeklinde uygulanabilir.

(qünde 2,3 damLa diyor araştırmaLarımda fazLası zararmış =)) qerçi o sırf eLmayaqı için, bu karışımı yaptım az önce susamyaqı ve elma yaqı 2,3 damLa ayakLarına 2,3 damLa qöbeqine yaptım ve süper qaz çıkarttı ama keramet yaq'damı yoksa benim eLLerimdemi biLinmez )

Masallah sana canim. Benim nedendir bilmiyorum 32. Gun hala agriyo hala yaniyo dikis yerlerim.. yoruldum vallaha artik bi daha hic eski ben olamiycam heralde

geçen nette gördüm bebeğin birine ananesi acı elma yağı içirmis bebeği yoğun bakıma almışlar

Masallah sana canim. Benim nedendir bilmiyorum 32. Gun hala agriyo hala yaniyo dikis yerlerim.. yoruldum vallaha artik bi daha hic eski ben olamiycam heralde
Kendini olumsuz düşüncelere kaptırma inan insan daha kötü hissediyor ozaman sen pozitif iyi düşün ki kendini daha iyi hissedesin daha çok yeniyiz herkesin vücut yapısı farklı ben üç günde topladım sen 40 günde ama eninde sonunda toparlıcaz merak etme içini ferah tut

kılo alımı ii cnm ama görsen ac dersın . bi de o kadar uzun emıyo kı artık gogsumu sıkınca sut gelmıyo bende o zamna mama veriyorum
CanIm inan doyuyordur, ya benimki emerken uyuyor kimi zaman uyandıramiyorum, gece bazen uyanmiyor uyandırana kadar uğraşıyorum normal mi acaba bu

Sagol canim destegin icin. Insallah iyi olcam ve buraya bugun cok iyiyim yazcam aminnnn

Canim benimkide oyleydi biraz azaldi bubhuyu.sik sik elinde zaten daha çok gazi oluyor.birini sindirmeden diğeriniemiyo.seninkide benimkibgibi hirsindan emiyodur.bizimkivyalanci eemziği odurumlarda pek kullanmiyo.mes ela memeucuma adilarak ikiniyo e haliyle aciyo.memeyi bbiraknca yalanci emziği veriyom almiyo dahada hiddetleniyo :) insallah duzelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…