- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #2.081
kızlar hamileyken okunacak sureleri yazıyorum
1.2.3. Aylar yusuf suresi(suret güzelliği için)
4.aydan sonra insan suresi (ahlak güzelliği için)
6.ay meryem suresi ve inşikak suresi (doğum kolaylığı için)
7.ay ibrahim suresi(bebeğin uslu durması için)
O zaman ben haftaya duyarim insallah sende tup bebek oldugu icin 1hafta fark ede bilir benim bir hafta beklemem gereksenle aynıyız cnm 5+6 yım şuan. adet tarihim 9 kasım ama benımkı tup bebek ordan değişir mi bilmiyorum
Ecmel1987:KızAtazan:Kız
İlkem5534:Erkek
hazan86: Erkek
la_nina:Erkek
sosyolog_35:Erkek
Ozgok85:Erkek
sercem89:Kız
ece90ya:Kız
oo maşallah sana.. ben bunların hiç birini yapmıyorum.. cevizden resmen tiksindim.. haftada bir gün faan balık yiyorum.. günde bir bardak süt içiyorum.. bazen de yemekle ayran.. o kadar..çok mu kötü bakıyorum ben şimdi bebişime..
:18: doktorla gorustun mu bu durumu canımKan degerim pazartesi 40 iken dun 48 olmus sadecee
ilk aşermemii yaşıyorummm bilin bakim canım şiddetlice ne istediii
evet acaba ne zaman anneden besinleri alıyorlar? şimdi daha susam kadar zaten mevcutta olan depodan alırlar diye düşünüormmm yanii.. Zaten doktorada gitmedim daa oda yönlendirir...
evet acaba ne zaman anneden besinleri alıyorlar? şimdi daha susam kadar zaten mevcutta olan depodan alırlar diye düşünüormmm yanii.. zaten doktorada gitmedim daa oda yönlendirir...
ne?ne? ay çok merak ettimmmmmmben aşermek istiyorum yaaa hem böyle zor bulunur bişey olsun da kocişi yollara salayım
yok kız ole cok aseren bı tıp degılım bu seferkıdemı oglan olcak yahu yıne ekşi aşerdim
gecen gebeliğimde kg kg limon yıyordum mandalına gıbı
şimdide ekşi nar
Ekşi Narrannemı aradım anne evde nar var mı
annem :var kızım
ben:anne ayıklarmısın bı kaseye gelıp alayım
yanınada 2 meyve dedım onlarıda ayarlarsan ıkı dak gelıp alayım
arkadasın bırı yazmıs ya dogdugunda bebegın agzına 2-3 damla sıkarsan gaz sancısı olmaz dıe
sankı kendı agzıma sıktım o ıkı uc damlayı
:18: doktorla gorustun mu bu durumu canım
ben oğlumda bi çiğ köfte aşerdim onuda zaten pek severim ondan yaniYoksa hiç ekşi tatlı bişe yemedim bakalım belki bunda olur
evet cnm pazartesi yine kan verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?