- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #2.121
ayy ne güzel aynı duayı bende istiyorummmmm :)
:)) inşallah seninde olur tatlım bi kızın bi oğlunnnn :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel aynı duayı bende istiyorummmmm :)
inşaaaaahhhh hepimizfitt anneler oluruzzzz
İnşallah önce saglıklı bebek dünyaya getirelim sonra İnşallah kolay dogum yapalım Sonra da İnşallah kilolarımızdan saglıklı şekilde kurtuluruz
ahahah bulunmaz bısı sankı cok tatlı geldı :) halbukı zehır ekşiydi uzun zamandır bole ezletlı bısı yememıstım
olur tatlım az daha sabır
İnşallah önce saglıklı bebek dünyaya getirelim sonra İnşallah kolay dogum yapalım Sonra da İnşallah kilolarımızdan saglıklı şekilde kurtuluruz
:)) inşallah seninde olur tatlım bi kızın bi oğlunnnn :)))
seninle regl ve yumurtlama tarihlerimiz aynıymış :)
bende kaç gundur var adet olcam sanıyom yok hamılelık belırtılerını aynen yasıyoruzda ondan korkma allahın ıznıyle bısı olmazbenim daha varrr ozaman :) çok merak ediyorummm ama kocama cnm istemesede gece atıyorum canım erik istedi diye yollucamm normalde totosunu kaldırmaz yerinde bakalım napıcak ahahahhaha
yaa bide sağ kasığımda öğlenden beri bi ağrı var geçmio korkuorm artıkk sürekli wcde kontroldeim stres oldm ((
frenk ıncırı aserseydın barıııben papaya aşercem görcek o kocammmm öyle mevsiminde bişey aşeremem bi insan hayatında kaç kere hamile kalıyo yahuuu
bende kaç gundur var adet olcam sanıyom yok hamılelık belırtılerını aynen yasıyoruzda ondan korkma allahın ıznıyle bısı olmaz
frenk ıncırı aserseydın barııı
sadece antalya manavgatta var ve elıne soyulmamıs halınıde alamaz :) dıken ıcınde
ne güzel çok sevindim. Dr kontrolüne gittinmi peki
bi oğlum var bi oğlum daha olsa yok demem ama kızım olsada sevinirim heralde :) saol canım duan için allah seninde gönlüne göre versin inşallah
taaam bunuda ekliyorum listeye papayadan sonra bunu aşercem frenk inciri yemeden duramam hemen bulması lazım frenk incirsiz bi hemilelik düşünemiyorum
benimde 10 aylık bir oğlum var :) seninki ne kaç yaşında.
yazık kız adama :) ben doğuraydım dedirticen illa desene
Kızlar doktora gidiyoruz dualarınızı bekliorum çıkar çıkmaz iyi haber alırsam yazıcsm inşallah :)