- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #2.101
bende hafta sekiz cuma dokuz sarma sarar sarar yerdim oğlumda :) bunda tembelim ya habire meyve yiyorum
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hafta sekiz cuma dokuz sarma sarar sarar yerdim oğlumda :) bunda tembelim ya habire meyve yiyorum
Vallahi kordon 8. haftadan sonra oluşmaya başlıyor sanırım ama emin degilim nette 2 araştırdık mı buluruz hemenşimdiden yiyip kilo almaya gerek yok bence hatta ilk 3 ay çok yemenin çocuga zararı bile olabileceğini okumuştum bir yerde hani o yüzden Rabbim ilk 3 ay bulantıları yaşatıp yemememizi sağlıyormuş diye okumuştum ama doğruluğunu bilemiyorum
sanırım aserıyosun hayatım ya annecıgıne yaptırt yada kendın yap bı yerın sısmesınzorbulunur bişey degilmiş canım saninki kolaymış
yaa aşermek nasıl bişey ben mesela bişey istiyorum yani 3 4gündür ama onu hep çok severdim ama yapması biraz zor sadece annem güzel yapıyor buralara özel bişey degil söylemek istediyim ben onu normalde de isterim yaparım (annem gibi olmasa da idare ediyor) şimdi yapamıyorum haraketlerim kısıtlı diye şimdi ben onu aşeriyorummu yoksa herzamanki gibi istiyorum sadece yapamadıgım için hırsmı yapıyorum:26:
yok kız ole cok aseren bı tıp degılım bu seferkıdemı oglan olcak yahu yıne ekşi aşerdim
gecen gebeliğimde kg kg limon yıyordum mandalına gıbı
şimdide ekşi nar![]()
yıne ıyı almıssın gayet gusel ben 7 kg aldım toplamda dogurdugum gıbı 10 kg verdım ıyı oldu bende sımdı ıstahsızlık baslar 1 kac haftayabende hep çiğ köfte yedim aslında bu hamilelik çok iştahlı kadınlar için süper oluyor yahu dimi
ben hep oğluma faydası olcak kadar yedim ve sadece 12 kilo alıp fit bir anne oldum
![]()
aynen aynen ahahaha hemen bi bakalım yaanii :)) ilk 3 ay doktor arkadaşıma kesinlikle kilo almıcaksın dedi ama tabi yediklerine dikkat etmesini sölemişti... bakalım bende haftaya gidince sorucam detaylı :)
aynen canım market tavukları falan yemesek ondan daha iyi.anneannem bana köy yumurtası yolladı her sabah onu yiyorum acaba her sabah yemenin zararı olurmu acaba?:26:Unutmadan soya sütünü duydunuz mu en çoook kalsiyum onda ve tavuk yemeyin köy tavuğu ve köy yumutasıyla beslenin ....
Kan degerim pazartesi 40 iken dun 48 olmus sadecee![]()
ayyy ne bıleyım o arkadasın yazdıgını okuyunca agzımın suyu aktı resmen nara:26:eywaaahh kız tatlı aşer tatlııııbi oğlun var bide kız kardeşi olsunnn :)))
kızlar ilk 3 ay beyin ve omurilik gelişimi önemli olduğundan ilk üç ay bunu destekleyen gıdalar almamız gerekiyomuş yani avakado ceviz fındık gibi tabi bide bunlar acayip kilo yapar yaa :) 9 ayda alacağımız kiloyu ilk 3 ayda alırsak iyidir :)
yok canım proteın kaynagı en ıyı olan sey yumurtadır her sabah haslanmıs br yumurta hem senı zınde tutar hemde bebegı besleraynen canım market tavukları falan yemesek ondan daha iyi.anneannem bana köy yumurtası yolladı her sabah onu yiyorum acaba her sabah yemenin zararı olurmu acaba?:26:
İnşallah yalnışlık vardır arkadaşım bi dahaki sonucun daha güzel çıkar pek bi yorum yapamıycam:26: Allah korusun bebişlerimizi her şey onun nasibi onun kısmeti.
yıne ıyı almıssın gayet gusel ben 7 kg aldım toplamda dogurdugum gıbı 10 kg verdım ıyı oldu bende sımdı ıstahsızlık baslar 1 kac haftaya
ayyy ne bıleyım o arkadasın yazdıgını okuyunca agzımın suyu aktı resmen nara:26:
genelde 7-14.haftalarda bu tarz seyler oluyoahahahahaha olsun kızzz daha başındayızzz hangi aylarda öyle canın çok bişiler istio? heran olabilio mu?![]()
bıtmesın dıye yemege kıyamıyorum bu nasıl ıstır yahuu
eywaaahh kız tatlı aşer tatlıııı :d bi oğlun var bide kız kardeşi olsunnn :)))
annecim burda yokkiiiisanırım aserıyosun hayatım ya annecıgıne yaptırt yada kendın yap bı yerın sısmesın
narım geldı![]()
bende hep çiğ köfte yedim aslında bu hamilelik çok iştahlı kadınlar için süper oluyor yahu dimi
ben hep oğluma faydası olcak kadar yedim ve sadece 12 kilo alıp fit bir anne oldum
![]()
yok canım proteın kaynagı en ıyı olan sey yumurtadır her sabah haslanmıs br yumurta hem senı zınde tutar hemde bebegı besler![]()
annecim burda yokkiiiibaşka şehirde ayda bir gelir sadece.gelince yaptırıcam fazla fazla buzluga koyucam isteyince yicem
ama şimdilik kendim yapmam lazım yarın yapmaya çalışırım artıkk:18: becerirsem
ben de İnşallah sadece 12 kilo alabilirim dikkat edicem mutlaka benim hormonal sorunlarım vardı doktorum kilo almaya yöneliksin dikkat et dedi İnşallah normal kilo alırım
iyi o zaman ben gönül rahatlıgı ile yiyeyimmmm
![]()
genelde 7-14.haftalarda bu tarz seyler oluyo
ahahah bulunmaz bısı sankı cok tatlı geldı :) halbukı zehır ekşiydi uzun zamandır bole ezletlı bısı yememıstımhiç yaşamadım bu duyguyu yaaaa banada olsa da bi görsem nası oluyo![]()