e ve l yapıyoruz. Daha doğrusu yapmaya çalışıyoruz. Bugün gidemedi okula hala dün verdiği ödevle uğraşıyoruz hasta hasta. Böyle devam edersek konuşurum zaten bu ne böyle
harflere mi geçtiler,bu kadar çabuk olur mu hiç ya ? Biz çizgi çalışıyoruz
Bide size bisey sorayim.baba önlügü diye bisey varmi.yoksa boya onlugu ama yazim hatasimi yapilmis.istemisler ama baba onlugu diye bisey duymadim daha once.acaba varda benmi bilmiyorum diye kafa patlatiyorum yarim saattir
Ayyy ço
Ayyy çok geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.napcan, küçük çocuklar hep öyle.biz de iki senedir geniz eti, kulakta sıvı sorunu yaşıyoruz.bakalım bu sene neler yaşıcaz
Benim oğlumda burnunu çekip duruyo. Ilaçta veremedim,uyuklar diye. 9dan 4 e kadar okul saati.
2009 lu benim çocuğum,hafta sonu ödevi biraz zorladı bizi. Hemen sıkıldı,sizde durumlar nasıl. Benim çocuğumdamı yoksa sadece sıkıntı
malesef benimki de ödev yapmak istemiyor.Yine mi ödev diyor,sanki yıllardır ödev yapıyor da...Off,nasıl okuyacak bu çocuk.Bugün de mi kul var diye söyleniyor
biz çizgi çalışmalarındayız şuanda bazen boyama ve oyun hamuru da oynuyorlar
benim oğlan da bugün okul var mı / ödev yapmak hiç de eğlenceli değilmiş filan diyorerkek çocuğu işte
Merhaba benimde büyük kızım birinci sınıfa başladı şuan tam 66 aylık. Okul öncesi iki yıl tam gün anaokulunda geçirdiği için kes yapıştır boya dan çok fazla bıkmıştı. bir yıl daha anaokuluna gitmek hiç istemedi. çalışan bir anneyim ; iki hafta yıllık iznimi kullanıp alışma döneminde yanın da olmaya çalıştım; 20aylık bir kızım daha var ve ablasını çok kıskanıyor. öğretmenimiz çok küçük , oyun oynamak istiyor ; fakat gayretli bakalım deneyelim; gibi bi yorum yaptı. çok fazla yazma ödevi veriyor. özel bi yayının okuma yazma dergi setini aldırdı ve şuan onuncu dergideyiz her dergi otuz sayfa. başka arkadaşlarımın çocuklarının öğretmenleri spor -boyama -müzik- etkinlik şeklinde geçirdi bizim öğretmenimiz son sürat gidiyor. okula alışma uyum sorunu kesinlikle yok çok mutlu gidip geliyor. ama gece on bir on ikilere kadar ders yapıyoruz. çok yoruluyor. sıra arkadaşı ondan bir yaş iki ay büyük arasında bakışlarında bile büyük bi fark gördüm. şuan ne yapacağımı bilmiyorum. yapmaya çalışıyor fakat çok yorgun bitkin okuldan almayı düşünebilirim..
malesef benimki de ödev yapmak istemiyor.Yine mi ödev diyor,sanki yıllardır ödev yapıyor da...Off,nasıl okuyacak bu çocuk.Bugün de mi kul var diye söyleniyor
aynı canım yaaa benim oğlanda ağlamaya başladı artıkAynen benimki...iki haftadır sinir stres sahibi oldum..Yapmak istemiyor ..resmen ağlıyarak yapıyoruz. Oyunlarla kandırmaca ile ders yaptırıyoruz.Haftaya harflere başlıycaz inşallah ozamanda böyle olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?