Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sözlendımmmmmm bu haftasonuuuuuuuuuuuuu

hiçte korktuğum gibi olmadııııığğğ herrrbişey çok güzeldiii :=))

Gunaydınn Morinnn

Hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsinnn . Nasıl geçti bakalım herşey istediğin gibimiydi. Nasıl oluyormuş sözlenmek

Günaydın nazarboncugu nasılsın bakalım

Özgem şık sade bil elbise istiyorsun sanırım
günaydın Efuuşş, iyiyim sen nasılsın

Ben beğenmedim

bıçağıda çok kaba buldum

Geldim bilem Nasılsın boncuğum
Hoşgeldin fıstığım, iyiyim çok şükür sen nasılsın

ahahah adamın hoşuna gitti bu işler demekki

Gunaydınn Morinnn

Hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsinnn . Nasıl geçti bakalım herşey istediğin gibimiydi. Nasıl oluyormuş sözlenmek

canım bu sadece isteme söz olduğu için çok büyük bi hazırlık yapmadık açıkçası
sadece burada konuşmuştuk ben misafirlere hediyelikler hazırlayacaktım ama çok ani olduğu için sözüm yetiştiremedim malesef

İnşallah nişanımda yetiştirip herkese kendi ellerimle sabun yapacağım ama çok önceden başlayacağım hazırlıklara :):)

yalnız benimki tuzlu kahveyi içince bayağı kötü oldu mutfağa geldi başı falan döndü:26: limonlu su yapıp içirdik kendine gelsin diye
sanırım tuzu fazla kaçırmışım aman kızlar ona dikkat edin

büyük bi ihtimal ile ramazandan hemen sonra nişan olacak. bakalım hayırlısı

Kuzuşlar yarın akşam bi arkadaşın evinde başka bi arkadaşın minnak kınasını yapcaz (büyük kınasına gidemeyeceğimiz iiçin evde küçük kına yapcaz diğer adıda bekarlığa veda )

ne gibi hazırlıklar yapabiliriz ne lazım fikir verir misiniz

kına götürcez, kına örtüsü götürcez. nedime tacı götürcez başkaaa?

Allah tamamına erdirsin kuzu
Burada ki çoğu kişiiyle aynı günde nişan yapıcaz desene

Olsun kuzum Nişanında herşey istediğin gibi olur erkenden başlarsın hazırlıklara ohhh

Aman damatlara dikkat Tuzlu kahve psikoljisiyle geliyorlar zaten bide içince fena oluyorlar

herkes avcunun ortasına yuvarlak kına yaksın bunun içinde avuç içi süslü kınalıklar var onlardan alabilirsiniz , tavanlara uçan balonlor , konuşan balon yazıları falan olabilir

Kuzum müziklerinizi ayarlayın

Mor inci fotoğraf isteyikkk , isteyikkk dimi kızlar ?

ayyyyyyy çok eğlenceliiiiiiiiiii :118:

mumları unutmayın kuzu

bulabilirseniz tef mi ne oluyor şu çalı gibi birşey varya ondan bulun çok eğlenceli oluyor oda

herkes avcunun ortasına yuvarlak kına yaksın bunun içinde avuç içi süslü kınalıklar var onlardan alabilirsiniz , tavanlara uçan balonlor , konuşan balon yazıları falan olabilir

yarın akşam yapcaz bunu. alelacele yapılacak bişey kuzum balon ve konuşan balon yazıları olabilir evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…