• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

İyiyim Kuzu haftasonu Pendiğe gideceğiz.
Nişan hazırlıkları başlıyorrrrrrrrrrr :32:
Kıyafet araştırması falan yapacağım.
Bide dağıtacağım hediyeliklere bakacağım.
Nerede bulurum bilmiyorum ama ya :44:

Ayyyy ne güzel yaa. Sende de başladı telaşlar desene kuzumm. Sen nişanı evdemi yapıcaksın. İstemeye geldiklerinde nişandamı olcak :32:

Ayyyy ne güzel yaa. Sende de başladı telaşlar desene kuzumm. Sen nişanı evdemi yapıcaksın. İstemeye geldiklerinde nişandamı olcak :32:

Evet Aşkitom isteme ile nişan bir.
Biraz telaşım fazla olacak maalesef ki.
Ya bide sçımı da kestirdim ben nasıl model yapayım uf ne safım ya bilinçsiz hareket ediyorum :47:

Evet Aşkitom isteme ile nişan bir.
Biraz telaşım fazla olacak maalesef ki.
Ya bide sçımı da kestirdim ben nasıl model yapayım uf ne safım ya bilinçsiz hareket ediyorum :47:

Ohh süper valla 1 taşa 2 kuşş :27: Hadi başlayalımm hazırlıklaraaaa :52::52: Canım saçın çok kısa değil dağınık bi topuz çok rahat yapılır :32:

Ohh süper valla 1 taşa 2 kuşş :27: Hadi başlayalımm hazırlıklaraaaa :52::52: Canım saçın çok kısa değil dağınık bi topuz çok rahat yapılır :32:

Bana çok kısa geliyor sevgim ya bide kıyafeti abiye tarzı düşünmüyorum bana önerebileceğiniz modeller varsa açığım hani :32:

Bana çok kısa geliyor sevgim ya bide kıyafeti abiye tarzı düşünmüyorum bana önerebileceğiniz modeller varsa açığım hani :32:

Canıım, saçın çokta kısa değilmiş ki. ne istiyosan olur saçın, ister fönlü bırak ister maşa yaptır dağınık topuz yaptır :21:

hızlandınız mı siz :10:

Canıım, saçın çokta kısa değilmiş ki. ne istiyosan olur saçın, ister fönlü bırak ister maşa yaptır dağınık topuz yaptır :21:

hızlandınız mı siz :10:

Evet bebeğim fazlası ile hızlandık :1:
Diyor ki beyimiz, askim tanışmaya geldiklerinin ertesi günü nişan yapsak olmaz mı yaa diyor.
Eee yuhhh yani dedim :30:

Şimdi alacağım yemek takımını sizlere sunacağım yavru kuşlar :46:

Eveeeettttttt huzurlarınızda beniiiiiiimmmmmmmmmm yemek takımııııımmmmmmmmm :46::46::46::46:

Yorumlarınızı bekliyorum Kuzular henüz almadım değiştirebilirim fikrimi.
Her türlü eleştiriye açığım :)

$krc-153.01.02.1166.jpg $ring_imaj-800x800.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sözlendımmmmmm bu haftasonuuuuuuuuuuuuu :27::1::16::16::16::16:

hiçte korktuğum gibi olmadııııığğğ :1: herrrbişey çok güzeldiii :=))

Back