- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.781
Çok güzelmiş canım planların hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum desem benimde kullanacağım renk sanırım krem rengi olacak belki bulabilirsem saks mavisi de olabilir daha dikkat çekicihavlular sabunlar vallahi bayağı ayrıntı düşünüyorsun ben aslında 2-3 tane hediye düşünüyordum ama sonra kızlar bir tane kolonya şisesi yeter dediler kurabiye yaptırsak mı ki ayrıca acaba böyle diyince şimdi kafam karıştı pasta yenilecek ya o şerbeti bende düşünmüştüm ayy ben yemek menüsünü bile düşündüm ya kapı süsü sonra kapı kollarına ve sandalyelere süsler olacak evet kürdanlara boncuk renkli boncuklar çerçeve ve konuşma balonu alacağı açık büfe olmayacak bizde dağıtımı zor olur mutfakta hazırlanıp sunulacak pasta ortada kesilecek sonra ondanda ayrıca ikram edilir sanırım
[/COLOR][/FONT][/B]
Çok güzelmiş canım planların hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum desem benimde kullanacağım renk sanırım krem rengi olacak belki bulabilirsem saks mavisi de olabilir daha dikkat çekicihavlular sabunlar vallahi bayağı ayrıntı düşünüyorsun ben aslında 2-3 tane hediye düşünüyordum ama sonra kızlar bir tane kolonya şisesi yeter dediler kurabiye yaptırsak mı ki ayrıca acaba böyle diyince şimdi kafam karıştı pasta yenilecek ya o şerbeti bende düşünmüştüm ayy ben yemek menüsünü bile düşündüm ya kapı süsü sonra kapı kollarına ve sandalyelere süsler olacak evet kürdanlara boncuk renkli boncuklar çerçeve ve konuşma balonu alacağı açık büfe olmayacak bizde dağıtımı zor olur mutfakta hazırlanıp sunulacak pasta ortada kesilecek sonra ondanda ayrıca ikram edilir sanırım
Aynalı tepsiler benimde dikkatimi çekti bir anlamı varmı aynanın acaba ilginç olabilir ben onu gül yaprakları ve nazar boncuklarıyla süslerim sonracığıma içinde bizim yüzük kutumuz
Çok güzeller çok şekerler evet bonibonda koyuluyor canım internette var diye biliyorum güvenilir bir siteden sipariş verebilirsin ben yakında vereceğim ya da şimdiden mi versem kalmazsa yaAy bennn bu şişelere bittim , izmir de koskoca yerde sadece tıpalı şişe satan tek yer vardı ama kapli yoktu :44: bende içlerine bonibon koymayı düşünüyorummmorta gibi şie tane 1tl idi hemde indirimliii
Biz nasipse evde söz-nişan bir arada yapacağız dışarıdaki nişan bana ikinci bir düğün gibi geliyor ve genel olarak çok kişi gelmiyor salona verilecek paranın 3 de 1 ni anca veriyorsun ev için daha samimi oluyor takı takan zaten evdede takar takmasınlar zaten düğünde toptan taksınlar diye düşünüyorumYa benim sevdicegim askere gidicek nisanli kalicaz gelene kadar disaridami bi yer tutuptami nisan yapsam evdemi yapsam karar veremiyorum kizlarr
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Çok şeker çok
İnşallah nasipse 2015 kuzum sizbenim de babamın haberi yokkbayramdan sonra söz olursa düğün ne zaman düşünüyonz canım_?
Hatunlar nette gördüm 20li kalpli mantarlı şişe 32tl miş sizce iyi mi ?
Ben 40yada 50 tane dağıtıcam nişanda içine kilo ile satılan boninon koyucam ve ismimizin olduğu yapşyak yapıcam sicim iple krdele yapıp uğur böceği yapıştrıcam
akgünzüccaiye.com diye bişi canımÇok güzeller çok şekerler evet bonibonda koyuluyor canım internette var diye biliyorum güvenilir bir siteden sipariş verebilirsin ben yakında vereceğim ya da şimdiden mi versem kalmazsa yaama Eminönünden falan bakıcam orada var dedi kızlar bulurum bence
Biz nasipse evde söz-nişan bir arada yapacağız dışarıdaki nişan bana ikinci bir düğün gibi geliyor ve genel olarak çok kişi gelmiyor salona verilecek paranın 3 de 1 ni anca veriyorsun ev için daha samimi oluyor takı takan zaten evdede takar takmasınlar zaten düğünde toptan taksınlar diye düşünüyorumevde en yakınlara işte ikramlar falan yapılır öyle bir akşam geçer bence
Çok şeker çok
İnşallah nasipse 2015 kuzum siz
Güzelmiş canım fiyatı gayet uygun nereden buldun bende bakayım benim baktığım kolonya doldurulmuş adet hali 5 TL 100 TL ye falan geliyor 20 adet falan alıcam ben
hobi de belki vardır , kuaför malzemesi satan yer olabilir , ben işyerime yakın bi parfümeriden almıştım
Çok güzeller çok şekerler evet bonibonda koyuluyor canım internette var diye biliyorum güvenilir bir siteden sipariş verebilirsin ben yakında vereceğim ya da şimdiden mi versem kalmazsa yaama Eminönünden falan bakıcam orada var dedi kızlar bulurum bence
Biz nasipse evde söz-nişan bir arada yapacağız dışarıdaki nişan bana ikinci bir düğün gibi geliyor ve genel olarak çok kişi gelmiyor salona verilecek paranın 3 de 1 ni anca veriyorsun ev için daha samimi oluyor takı takan zaten evdede takar takmasınlar zaten düğünde toptan taksınlar diye düşünüyorumevde en yakınlara işte ikramlar falan yapılır öyle bir akşam geçer bence
Çok şeker çok
İnşallah nasipse 2015 kuzum siz
Güzelmiş canım fiyatı gayet uygun nereden buldun bende bakayım benim baktığım kolonya doldurulmuş adet hali 5 TL 100 TL ye falan geliyor 20 adet falan alıcam ben
Ben kestirdim de noldu hergün maşa yapıyorum
Bide saçalrım düz olduğu halde.
Uf gıcık oluyorum ya.
Ama maşa ile daha güzel duruyor :44:
Ya kizlar kafam cok karisik sevdicegim askere gitmeden nisan yapicaz bende guzel bisey olsun istiyorum askerden gelene kadarda nisanli kalacagiz sizce evdemi yoksa disarimi nisan yapimmm
Fikirlerinizi soyleyin lutfenn
Benimde babamla abim bilmiyor hala
Ya kizlar kafam cok karisik sevdicegim askere gitmeden nisan yapicaz bende guzel bisey olsun istiyorum askerden gelene kadarda nisanli kalacagiz sizce evdemi yoksa disarimi nisan yapimmm
bi anda söyle korkma bişey olmuyo
bizim söz nişan bir arada olmazsa nişanı dışarda planlıyorum canım ama aile arasında bi akşam yemegi tarzında
Nişan için canım ev ideal derimgece oluncada gençler eğlenceye kop kopa gdersiniz olur bter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?