Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

valla yapcam yaa ilk sadece yastık dağıtcaktım :) sonra baktım aman dedim hepsini kendim yapabilirim nolcak yani
senin menüde neler var canım
ne güzel aynı dönemde aynı hazırlıklar içinde olcaz

Anlamını bilmiyorum canım ama tesadüfen denk geldim kararımı onda kıldım , ileride saklarım hatıra falan olur , dekor amaçlı kullanablymşsun , içine mumlar koy vazo koy kristal koy vs.. ayy

Ay bennn bu şişelere bittim , izmir de koskoca yerde sadece tıpalı şişe satan tek yer vardı ama kapli yoktu :44: bende içlerine bonibon koymayı düşünüyorummm orta gibi şie tane 1tl idi hemde indirimliii
Çok güzeller çok şekerler evet bonibonda koyuluyor canım internette var diye biliyorum güvenilir bir siteden sipariş verebilirsin ben yakında vereceğim ya da şimdiden mi versem kalmazsa yaama Eminönünden falan bakıcam orada var dedi kızlar bulurum bence
Ya benim sevdicegim askere gidicek nisanli kalicaz gelene kadar disaridami bi yer tutuptami nisan yapsam evdemi yapsam karar veremiyorum kizlarr

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Biz nasipse evde söz-nişan bir arada yapacağız dışarıdaki nişan bana ikinci bir düğün gibi geliyor ve genel olarak çok kişi gelmiyor salona verilecek paranın 3 de 1 ni anca veriyorsun ev için daha samimi oluyor takı takan zaten evdede takar takmasınlar zaten düğünde toptan taksınlar diye düşünüyorumevde en yakınlara işte ikramlar falan yapılır öyle bir akşam geçer bence
aynen aynen tam benlikkben de buna benzer bişi görmüştüm bak

Eki Görüntüle 1111156
Çok şeker çok
benim de babamın haberi yokk bayramdan sonra söz olursa düğün ne zaman düşünüyonz canım_?
İnşallah nasipse 2015 kuzum siz

Güzelmiş canım fiyatı gayet uygun nereden buldun bende bakayım benim baktığım kolonya doldurulmuş adet hali 5 TL 100 TL ye falan geliyor 20 adet falan alıcam ben

akgünzüccaiye.com diye bişi canım

belli deil maleseff eğer ramazandan önce nişan olursa 2014 düğün ama ramazandan sonraya kalırsa düğün de 2015 e kalcak

Ya kizlar kafam cok karisik sevdicegim askere gitmeden nisan yapicaz bende guzel bisey olsun istiyorum askerden gelene kadarda nisanli kalacagiz sizce evdemi yoksa disarimi nisan yapimmm

Fikirlerinizi soyleyin lutfenn

Ben kestirdim de noldu hergün maşa yapıyorum
Bide saçalrım düz olduğu halde.
Uf gıcık oluyorum ya.
Ama maşa ile daha güzel duruyor :44:

Hala kafamızda saç kaldığına dua etmeliyiz bence Bende hergün ya düzleştirici sürerim ya maşa . Canlarını yakmadığım gün yok saçlarımın 200 dereceyle işkence yapıyorum hergün saçlarıma

bizim söz nişan bir arada olmazsa nişanı dışarda planlıyorum canım ama aile arasında bi akşam yemegi tarzında

Nişan için canım ev ideal derim gece oluncada gençler eğlenceye kop kopa gdersiniz olur bter

Balböceğimmm morfose nin 2 çeşidi çıkıyor. Biri turuncu şişe biri siyah şişe. Sen hangisi kullanıyorsun acep N11 de siyah şişesi 75 ml indirimde 12 tl

bizim söz nişan bir arada olmazsa nişanı dışarda planlıyorum canım ama aile arasında bi akşam yemegi tarzında

Nişan için canım ev ideal derim gece oluncada gençler eğlenceye kop kopa gdersiniz olur bter

Onlarin sulale kalabalik ben herkes olsun istiyorum offf cok kararsizimmm bi evde diyorum bi disarida diyorum
Su kararsizligim beni oldurucekk

bence de söz nişan bi arada daha iyi ben de kendiminkini öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…