• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hala kafamızda saç kaldığına dua etmeliyiz bence :9::9: Bende hergün ya düzleştirici sürerim ya maşa . Canlarını yakmadığım gün yok saçlarımın :9::9: 200 dereceyle işkence yapıyorum hergün saçlarıma :27::51:

Uf aynen tatlım ya ..
Artık ayda 2 kez bakıma gideceğim valla saçım bi küserse yandım :50:
Mahvediyorum saçlarımı :14:

valla yapcam yaa ilk sadece yastık dağıtcaktım :) sonra baktım aman dedim hepsini kendim yapabilirim nolcak yani:1:
senin menüde neler var canım:1:
ne güzel aynı dönemde aynı hazırlıklar içinde olcaz:1:
Ne güzel canım vallahi alınacak çok para yok :60:Menü de önceliğimiz pastamız şeker hamurlu olacak dışı aslında tadını hiç beğenmiyorum ama şekil olarak güzel duruyor ne yapalım:17:siz ne düşünüyorsunuz:27:Evde hepimizin marifetli olduğu şeyleri yapacağız teyzem çok güzel su böreği yapar su böreği yapacak annem harika sarma yapar zeytinyağlı yaprak sarması ondan kuzenim kanepelerden süslü kreplerden sorumlu ben kurabiye ve tanışma zamanı falan yapılacak tatlılardan pasta da olabilir ondan sorumluyum bir de tanışma-isteme faslı var ayrı ayrı yemekler yapılacak çeşit sınırlı değiştirip değiştirip yapacağız ya aslında yuvarlayayım dur böyle uzattık :60:

Tanışma-isteme ;
Peynirli-Kıymalı börek
Yaprak sarma
Süslü kanepe-krepler
Makarna salatası olabilir belki yakışır mı menüye bilemedim:24:
Pasta çeşitlerimden bir tane ve tuzlu tatlı kurabiyeler

Söz akşamı için;
Su böreği
Yaprak sarma
Yaş pasta
Poğaça
Tatlı-tuzlu kurabiye
Belki fazladan bir börek çeşiti
Çikolatalı toplar

Aslında bakıldığında aynı gibi oldu kız menüler:60:ama farklı olacak içleri ve tarifleri farklı olacak ne yapalım farklı yemek vermiyoruz ki dönüp dolaşıp aynı şeyler işte:27:Ne çok konuştum başım ağrıdı:60:

Anlamını bilmiyorum canım ama tesadüfen denk geldim kararımı onda kıldım , ileride saklarım hatıra falan olur , dekor amaçlı kullanablymşsun , içine mumlar koy vazo koy kristal koy vs.. ayy :16:
Evet saklanabilir güzel bir obje olur doğru düşünmüşsün canım bende bir düşüneyim:54:

Son düzenleme:
Ne güzel canım vallahi alınacak çok para yok :60:Menü de önceliğimiz pastamız şeker hamurlu olacak dışı aslında tadını hiç beğenmiyorum ama şekil olarak güzel duruyor ne yapalım:17:siz ne düşünüyorsunuz:27:Evde hepimizin marifetli olduğu şeyleri yapacağız teyzem çok güzel su böreği yapar su böreği yapacak annem harika sarma yapar zeytinyağlı yarak sarması ondan kuzenim kanepelerden süslü kreplerden sorumlu ben kurabiye ve tanışma zamanı falan yapılacak tatlılardan pasta da olabilir ondan sorumluyum bir de tanışma-isteme faslı var ayrı ayrı yemekler yapılacak çeşit sınırlı değiştirip değiştirip yapacağız ya aslında yuvarlayayım dur böyle uzattık :60:

Tanışma-isteme ;
Peynirli-Kıymalı börek
Yaprak sarma
Süslü kanepe-krepler
Makarna salatası olabilir belki yakışır mı menüye bilemedim:24:
Pasta çeşitlerimden bir tane ve tuzlu tatlı kurabiyeler

Söz akşamı için;
Su böreği
Yaprak sarma
Yaş pasta
Poğaça
Tatlı-tuzlu kurabiye
Belki fazladan bir börek çeşiti
Çikolatalı toplar

Aslında bakıldığında aynı gibi oldu kız menüler:60:ama farklı olacak içleri ve tarifleri farklı olacak ne yapalım farklı yemek vermiyoruz ki dönüp dolaşıp aynı şeyler işte:27:

Evet saklanabilir güzel bir obje olur doğru düşünmüşsün canım bende bir düşüneyim:54:

azcık zorlasak menülerimizde aynı olcak:1: bizim isteme ve tanışma aynı akşam olcak canım izmittengelcek o gün bildiğin akşam yemegi vercez:1: çorba ana yemek pilav filan...

isteme günü :)
zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
patates salatası
mercimek köftesi
kurabiyeler
meyveli kek
pasta:1:

azcık zorlasak menülerimizde aynı olcak:1: bizim isteme ve tanışma aynı akşam olcak canım izmittengelcek o gün bildiğin akşam yemegi vercez:1: çorba ana yemek pilav filan...

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
patates salatası
mercimek köftesi
kurabiyeler
meyveli kek

Bir Menüm bile yok anlıyor musun? Hadi gülümse .. :3:

akgünzüccaiye.com diye bişi canım
Bende bekarlığavedapartisi.com diye bir siteden bakıyorum çok güzel şeyleri var:12:
belli deil maleseff eğer ramazandan önce nişan olursa 2014 düğün ama ramazandan sonraya kalırsa düğün de 2015 e kalcak:30:
2014 mü :53:kız nasıl yetişceksiniz düğün mekanı falan ayarlamak gerek her yer doluyor diye biliyorum korkutmak istememde karar verin bir an önce bence:18:

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
patates salatası
mercimek köftesi
kurabiyeler
meyveli kek

Mercimek köftesi bende düşündüydüm tanışma günü yapabiliriz onu bak :27:söz günü yaş pasta falan olacak ya kısa tutarız menüyü insanlar yemezler çünkü o kadar şeyi diyorum:17:bizim aynı şehir o yüzden yemek vermeyiz herhalde aslında tanışma-istemede yemek verilse dahamı kaynaşır insanlar ama çok ugraştırıcı yemek ya sonrası çay yanına tatlı çeşiti ya da yemek sonrası meyve tabağı falan yok ben çay menüsü gibi iki akşamda zaten yakın olacak nasipse araları 1 hafta arayla olsun bitsin:27:

:9::9::9::9:
menüden kolay ne var canım :33:

Ya kuzum bi çoğunuzun çeyizi bile hazır benim niye birşeyim yok ya :84:
Gideyim de anneme biraz baskı uygulayayım.
Gerçi Nişandan sonra Annişkom tutuşmaya başlar.
Yıllardır 1 tane kızım var herşeyin en güzellerini alacağım diyip dururdu bi hatırlatayım kendisine :1:

Bende bekarlığavedapartisi.com diye bir siteden bakıyorum çok güzel şeyleri var:12:

2014 mü :53:kız nasıl yetişceksiniz düğün mekanı falan ayarlamak gerek her yer doluyor diye biliyorum korkutmak istememde karar verin bir an önce bence:18:

Mercimek köftesi bende düşündüydüm tanışma günü yapabiliriz onu bak :27:söz günü yaş pasta falan olacak ya kısa tutarız menüyü insanlar yemezler çünkü o kadar şeyi diyorum:17:bizim aynı şehir o yüzden yemek vermeyiz herhalde aslında tanışma-istemede yemek verilse dahamı kaynaşır insanlar ama çok ugraştırıcı yemek ya sonrası çay yanına tatlı çeşiti ya da yemek sonrası meyve tabağı falan yok ben çay menüsü gibi iki akşamda zaten yakın olacak nasipse araları 1 hafta arayla olsun bitsin:27:

benimde bir hafta olcak araları valla yapcaz artık halam yengem ben annem dört koldan valla sadece yemek vercem arkasından kahveler meyveyide başka gün yesinler beni delirtmesinler:1:

Ya kuzum bi çoğunuzun çeyizi bile hazır benim niye birşeyim yok ya :84:
Gideyim de anneme biraz baskı uygulayayım.
Gerçi Nişandan sonra Annişkom tutuşmaya başlar.
Yıllardır 1 tane kızım var herşeyin en güzellerini alacağım diyip dururdu bi hatırlatayım kendisine :1:

başlasın tabi canım 2 ayagı bi papuca girmesin anneciğinin:16:

benimde bir hafta olcak araları valla yapcaz artık halam yengem ben annem dört koldan valla sadece yemek vercem arkasından kahveler meyveyide başka gün yesinler beni delirtmesinler:1:
Zaten büyük büyük tencerelerle sarma sarılırsa ayrı haftalarda pişirilir işte börek çörek kolay bunlar anlık oluyor dedğin gibi 3-4 kişi rahatlıkla yapılır :52:

Ne garibanız :52:
Neyse hatunlar menülerini paylaşsın da bizede fikir olur canım :34:
Menü kolay iş canım önemli olan o anların gelmesi sadece kafamda oluşturdum bakalım daha ne fikirler değişir :27:
Benim babam aşçıbaşı Menü derdim olmıcak çok şükür :9::9:

Ooo o zaman sen bize yardımcı olacaksın canım güzel bir menü oluşturabilir baban bizimkisi sıradan :23:

bizim burda mekan ayarlamak kolay daa..yetişirmiyiz bilemiyorumm:44:

Back