Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Söz günü....
Tepsi yerine yastık kullanacağım...
Hediyeliklerim minik süs yastıkları(mümkün olursa benim söz yastığımın küçükleri)
mantar tıpalı şişelerde kolonya veya lavanta...
küçük kavanozlarda söz kahvesi...
Bu hediyeler asetat kutulara konulacak... beyaz hasır mor tüllerle süslenmiş sepette misafirlere sunulacak...
Bunların yanında ayrıca 10 adet havlu çorap ve sabun saten kumaştan yapılmış keselerde erkek tarafına verilecek..(bu sadece aile içi)

Ev için ayrıntılara gelirsek..
O güne özel kapı süsü...
kapı kollarına ve sandalyelere mor tül...
Kolonya süslenicek
Makas süslenicek...
Pasta için çatal bıçak ve kadehler süslenicek..
Çerçeve ve konuşma balonları olacak..
Açık büfe planlıyorum...
beyaz örtü yüzen mumlar renkli peçeteler mor ortancalar kürdanlara nazar boncuğu sürahilere ve kurabiyeliğe kurdele...
söz şerbeti ve söz kurabiyesi vardır bizde bu adetleri yaparız heralde:)
ve tabi ki söz mendilini unutmadım :) böyle planlıyorum bende

Ben yüzükler için aynalı tepsi beğendim çok güzel haziranda alıcam inşallah sende al çok güzeller

hee ben de burdayımm..ayy ben bunlara bayıldımm kiii...içindeki ne niloş??
Hiç haber vermiyorsuncanım benim baktığım yerde kolonya ya da lavanta koyulabiliyor bunları bilmiyorum ama harikalar değil mi kurabiye düşünüyordum ama şeker hamurlu yenmiyor sonra kırılıyor falan bunların içerisi kullanılsa bile tekrar doldurur insanlar o günden bir hatıra işte dedim bakalım kalpli kalpli çok hoş romantik kız tam senlik
Yaz sonu dedik kendi kendimize ama kimsenin haberi yok daha belli degil yani :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Ee bak geç değilmiş bizimde Eylül ben daha geçim :18:babamında haberi yok zaten sevgilim olduğundanda haberi yok en son babalar duyarannemlerin var Ramazandan sonra temizliğe başlayacağız ilkbaharda yapacaktık ama ev boya badana falan istiyor annemler sonbahar olsun dediler birde düğünle arası yakın olsun öyle senelerce sürmesin istedik nasipse

Ay bennn bu şişelere bittim , izmir de koskoca yerde sadece tıpalı şişe satan tek yer vardı ama kapli yoktu :44: bende içlerine bonibon koymayı düşünüyorummm orta gibi şie tane 1tl idi hemde indirimliii

off off benimkilerde kırıldı baya boyadan maşadan kıyamıyorum ama kestirmeye

yavrum bnde senelerdr saçımı boyuyrm en son kırık oldu kestrdm snra üzülmüştüm , kuaför bana kırıklar için morfose keratin serumu kullan iyi gelio dedi aynende çok iyi gelio hmde çok güzel parlatıo öneririmmm

Ya benim sevdicegim askere gidicek nisanli kalicaz gelene kadar disaridami bi yer tutuptami nisan yapsam evdemi yapsam karar veremiyorum kizlarr

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

aynen aynen tam benlikkben de buna benzer bişi görmüştüm bak

Son düzenleme:

benim de babamın haberi yokk bayramdan sonra söz olursa düğün ne zaman düşünüyonz canım_?

Hiç kuzum ya bıraktığın yerdeyim bende.
Ay karnımın ağrısından öleceğim dün yolda regl oldum ne kara bahtlı kör talihli bi kızım ben ya

Bilirim o ağrıyı bende ilk günü çok zor geçirenlerdenim. İmdadıma majejik yetişiyo zararlı ama dayanmıyorum bayılcak gibi oluyorum

Kuzum ilk defa duydum onu. Nerden bulabilirim kuaförlerdemi satılıor acep :26:

Hatunlar nette gördüm 20li kalpli mantarlı şişe 32tl miş sizce iyi mi ?
Ben 40yada 50 tane dağıtıcam nişanda içine kilo ile satılan boninon koyucam ve ismimizin olduğu yapşyak yapıcam sicim iple krdele yapıp uğur böceği yapıştrıcam

Çok güzelmiş canım planların hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum desem benimde kullanacağım renk sanırım krem rengi olacak belki bulabilirsem saks mavisi de olabilir daha dikkat çekicihavlular sabunlar vallahi bayağı ayrıntı düşünüyorsun ben aslında 2-3 tane hediye düşünüyordum ama sonra kızlar bir tane kolonya şisesi yeter dediler kurabiye yaptırsak mı ki ayrıca acaba böyle diyince şimdi kafam karıştıpasta yenilecek ya o şerbeti bende düşünmüştüm ayy ben yemek menüsünü bile düşündüm ya kapı süsü sonra kapı kollarına ve sandalyelere süsler olacak evet kürdanlara boncuk renkli boncuklar çerçeve ve konuşma balonu alacağı açık büfe olmayacak bizde dağıtımı zor olur mutfakta hazırlanıp sunulacak pasta ortada kesilecek sonra ondanda ayrıca ikram edilir sanırım
Ben yüzükler için aynalı tepsi beğendim çok güzel haziranda alıcam inşallah sende al çok güzeller
Aynalı tepsiler benimde dikkatimi çekti bir anlamı varmı aynanın acaba ilginç olabilir ben onu gül yaprakları ve nazar boncuklarıyla süslerim sonracığıma içinde bizim yüzük kutumuz

hobi de belki vardır , kuaför malzemesi satan yer olabilir , ben işyerime yakın bi parfümeriden almıştım

Benim kanamam hep çok az olur tatlım ilaç içersem tamamen kesilir diye korkuyorum o yüzden çekmek zorundayım bu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…