- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.761
Benim borcum bitse bende hazırlıklara başlayacağım diyorum son 1 ay kala bir Eminönü mahmutpaşa falan yaparım böyle konuşma balonları çerçeve tüller falan alırım süslemek için sonra bir gümüş tepsi makas sonra pasta siparişi veririz bir de dağıtılacak olarak en son boncukla bunun kararını verdik fikir değiştirmezsem bundan dağıtacağım sadece başka da yok
Eki Görüntüle 1111131
güzelce süslersem geldiğiniz için teşekkürler gibi bir yazı x ve x teşekkür ederiz
[/COLOR][/FONT][/B]
sıkma canını kuzum kökü bizde gene uzar
Ben yüzükler için aynalı tepsi beğendim çok güzel haziranda alıcam inşallahÇok güzeller canım elbisen tam istemelik olmuşbende tanışma ve istemede sade birşeyler düşünüyorum sonrası söz içinde sade istiyorum gerçi evde olacağı için bakalım benimde hem kahveler için hem yüzükler için tepsi almam gerek
Hiç haber vermiyorsunhee ben de burdayımm..ayy ben bunlara bayıldımm kiii...içindeki ne niloş??
Yaz sonu dedik kendi kendimize ama kimsenin haberi yok daha belli degil yani :)
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Evet inşallah canım ya.
Ama hep her yanı aynı uzunlukta olacak modelden kestreceğim şimdi ki saçım öyle
Benim borcum bitse bende hazırlıklara başlayacağım diyorum son 1 ay kala bir Eminönü mahmutpaşa falan yaparım böyle konuşma balonları çerçeve tüller falan alırım süslemek için sonra bir gümüş tepsi makas sonra pasta siparişi veririz bir de dağıtılacak olarak en son boncukla bunun kararını verdik fikir değiştirmezsem bundan dağıtacağım sadece başka da yok
Eki Görüntüle 1111131
güzelce süslersem geldiğiniz için teşekkürler gibi bir yazı x ve x teşekkür ederiz
Senin ne zaman canım kesinleşti mi tarihlerinElbet hayırlı bir zamanı vardır herşeyin öyle düşünme:13:
Şeker sende mi buradasın ben geç kalmışım
Kızlar gelinlik topiğim var beklerim orada kına hediyeleri falanda mevcut hatta söz-nişan için bile hediyecikler bulabilirsinizyemek topiğim var yemek öğrenmeye kalktıysanız yardımcı olur sizlere bir de çeyizciklerim var neler almışım en son sayfaya da güncelledim enemm ne çok topiğim var yahu yaz yaz bitmedi kk yı ele geçireceğim
Naptın bebeyimmm :86: Ofis kalabalıklaştı giremedimm :126:
off off benimkilerde kırıldı baya boyadan maşadan kıyamıyorum ama kestirmeye
off off benimkilerde kırıldı baya boyadan maşadan kıyamıyorum ama kestirmeye
Hiç haber vermiyorsuncanım benim baktığım yerde kolonya ya da lavanta koyulabiliyor bunları bilmiyorum ama harikalar değil mi kurabiye düşünüyordum ama şeker hamurlu yenmiyor sonra kırılıyor falan bunların içerisi kullanılsa bile tekrar doldurur insanlar o günden bir hatıra işte dedim bakalım kalpli kalpli çok hoş romantik kız tam senlik
Ee bak geç değilmiş bizimde Eylülben daha geçim :18: babamında haberi yok zaten sevgilim olduğundanda haberi yok en son babalar duyar annemlerin var Ramazandan sonra temizliğe başlayacağız ilkbaharda yapacaktık ama ev boya badana falan istiyor annemler sonbahar olsun dediler birde düğünle arası yakın olsun öyle senelerce sürmesin istedik nasipse
Saka saka :) aklima gelmedi simdi gelince ama sorucam tabii ki bilen birinden ogrenmek isterimm
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Hiç haber vermiyorsuncanım benim baktığım yerde kolonya ya da lavanta koyulabiliyor bunları bilmiyorum ama harikalar değil mi kurabiye düşünüyordum ama şeker hamurlu yenmiyor sonra kırılıyor falan bunların içerisi kullanılsa bile tekrar doldurur insanlar o günden bir hatıra işte dedim bakalım kalpli kalpli çok hoş romantik kız tam senlik
Ee bak geç değilmiş bizimde Eylülben daha geçim :18: babamında haberi yok zaten sevgilim olduğundanda haberi yok en son babalar duyar annemlerin var Ramazandan sonra temizliğe başlayacağız ilkbaharda yapacaktık ama ev boya badana falan istiyor annemler sonbahar olsun dediler birde düğünle arası yakın olsun öyle senelerce sürmesin istedik nasipse
Hiç kuzum ya bıraktığın yerdeyim bende.
Ay karnımın ağrısından öleceğim dün yolda regl oldum ne kara bahtlı kör talihli bi kızım ben ya
yavrum bnde senelerdr saçımı boyuyrm en son kırık oldu kestrdm snra üzülmüştüm , kuaför bana kırıklar için morfose keratin serumu kullan iyi gelio dedi aynende çok iyi gelio hmde çok güzel parlatıo öneririmmm
benim de babamın haberi yokkbayramdan sonra söz olursa düğün ne zaman düşünüyonz canım_?
Çok güzelmiş canım planların hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum desem benimde kullanacağım renk sanırım krem rengi olacak belki bulabilirsem saks mavisi de olabilir daha dikkat çekiciSöz günü....
Tepsi yerine yastık kullanacağım...
Hediyeliklerim minik süs yastıkları(mümkün olursa benim söz yastığımın küçükleri)
mantar tıpalı şişelerde kolonya veya lavanta...
küçük kavanozlarda söz kahvesi...
Bu hediyeler asetat kutulara konulacak... beyaz hasır mor tüllerle süslenmiş sepette misafirlere sunulacak...
Bunların yanında ayrıca 10 adet havlu çorap ve sabun saten kumaştan yapılmış keselerde erkek tarafına verilecek..(bu sadece aile içi)
Ev için ayrıntılara gelirsek..
O güne özel kapı süsü...
kapı kollarına ve sandalyelere mor tül...
Kolonya süslenicek
Makas süslenicek...
Pasta için çatal bıçak ve kadehler süslenicek..
Çerçeve ve konuşma balonları olacak..
Açık büfe planlıyorum...
beyaz örtü yüzen mumlar renkli peçeteler mor ortancalar kürdanlara nazar boncuğu sürahilere ve kurabiyeliğe kurdele...
söz şerbeti ve söz kurabiyesi vardır bizde bu adetleri yaparız heralde:)
ve tabi ki söz mendilini unutmadım :)Eki Görüntüle 1111135 böyle planlıyorum bende
Aynalı tepsiler benimde dikkatimi çekti bir anlamı varmı aynanın acaba ilginç olabilir ben onu gül yaprakları ve nazar boncuklarıyla süslerim sonracığıma içinde bizim yüzük kutumuzBen yüzükler için aynalı tepsi beğendim çok güzel haziranda alıcam inşallahsende al çok güzeller
Bilirim o ağrıyı bende ilk günü çok zor geçirenlerdenim. İmdadıma majejik yetişiyo zararlı ama dayanmıyorum bayılcak gibi oluyorum
Kuzum ilk defa duydum onu. Nerden bulabilirim kuaförlerdemi satılıor acep :26:
Bilirim o ağrıyı bende ilk günü çok zor geçirenlerdenim. İmdadıma majejik yetişiyo zararlı ama dayanmıyorum bayılcak gibi oluyorum
Kuzum ilk defa duydum onu. Nerden bulabilirim kuaförlerdemi satılıor acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?