• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bizim burda mekan ayarlamak kolay daa..yetişirmiyiz bilemiyorumm:44:
Canım maddi olarak müsatiseniz eğer yetişilir sonbahar gibi olursa yani herşey paraya bakıyor bu devirde vallahi :60:
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaa:25:

Bende işi sallıyorum en son işten kovulacağım oturup öyle yazacağım kk ya evde :kkk::51::27:

Kızlar ben kaçtım sonra görüşürük benim gözler fena ağrıdı , şekerimi düşürdü pc :25: ben gidiim azcık uyuklayıp gelimm :112:
Görüşürüzzz :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Benim babam aşçıbaşı Menü derdim olmıcak çok şükür :9::9:

Havanı yesinler senin hıhhh :21:
Benim babama menü hazırla desek, Yaşlanmış Yumurta, bol salata, çiğköfte vs vs alakasız fakat en sevdiği şeyleri söyler ve yapardı.
En iyisi hiç sormamak :37:

Havanı yesinler senin hıhhh :21:
Benim babama menü hazırla desek, Yaşlanmış Yumurta, bol salata, çiğköfte vs vs alakasız fakat en sevdiği şeyleri söyler ve yapardı.
En iyisi hiç sormamak :37:

benim babama sorsakk ayyy en iyisi konuyu bile açmayalım :52::52: salçalı ekmek derdi:1::1::1::1:

başlasın tabi canım 2 ayagı bi papuca girmesin anneciğinin:16:

Evet daha şimdiden koşturmaca başladı 2 hafta sonra aileler tanışacak.
Bize gelecekler annem hemen bugün halıları yıkamacıya vermiş :9:
Yandık 2 hafta boyunca kardeşim ve babama evin duvarlarını sildirir.
Diğer bütün işleride beraber yaparız :43:
2 haftaya ben bu enerji kaybı ile tığ gibi olurum :27:

Zaten büyük büyük tencerelerle sarma sarılırsa ayrı haftalarda pişirilir işte börek çörek kolay bunlar anlık oluyor dedğin gibi 3-4 kişi rahatlıkla yapılır :52:

Menü kolay iş canım önemli olan o anların gelmesi sadece kafamda oluşturdum bakalım daha ne fikirler değişir :27:

Ooo o zaman sen bize yardımcı olacaksın canım güzel bir menü oluşturabilir baban bizimkisi sıradan :23:

Bende bulduğum menüleri size yollarım Yavru Kuşlar.
Fikir olur hepimize de.
Ay ben bu hazırlıkları heyecanları yerim yaa insanın içi kıpır kıpır oluyor :16::16::16:

Back