- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.821
Hatunlar sizden şikayetçiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim babam aşçıbaşı Menü derdim olmıcak çok şükür![]()
Ne garibanız
Neyse hatunlar menülerini paylaşsın da bizede fikir olur canım![]()
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaanidennnnn![]()
sizin orası neresi bakim hııı ?
Vayyy aslanım benimmkars canım annem babam karslı![]()
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaa![]()
Canım maddi olarak müsatiseniz eğer yetişilir sonbahar gibi olursa yani herşey paraya bakıyor bu devirde vallahibizim burda mekan ayarlamak kolay daa..yetişirmiyiz bilemiyorumm:44:
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaa![]()
bizim burda mekan ayarlamak kolay daa..yetişirmiyiz bilemiyorumm:44:
Canım maddi olarak müsatiseniz eğer yetişilir sonbahar gibi olursa yani herşey paraya bakıyor bu devirde vallahi![]()
Havanı yesinler senin hıhhh
Benim babama menü hazırla desek, Yaşlanmış Yumurta, bol salata, çiğköfte vs vs alakasız fakat en sevdiği şeyleri söyler ve yapardı.
En iyisi hiç sormamak![]()
Havanı yesinler senin hıhhh
Benim babama menü hazırla desek, Yaşlanmış Yumurta, bol salata, çiğköfte vs vs alakasız fakat en sevdiği şeyleri söyler ve yapardı.
En iyisi hiç sormamak![]()
başlasın tabi canım 2 ayagı bi papuca girmesin anneciğinin![]()
Zaten büyük büyük tencerelerle sarma sarılırsa ayrı haftalarda pişirilir işte börek çörek kolay bunlar anlık oluyor dedğin gibi 3-4 kişi rahatlıkla yapılır
Menü kolay iş canım önemli olan o anların gelmesi sadece kafamda oluşturdum bakalım daha ne fikirler değişir
Ooo o zaman sen bize yardımcı olacaksın canım güzel bir menü oluşturabilir baban bizimkisi sıradan![]()
benim babama sorsakk ayyy en iyisi konuyu bile açmayalımsalçalı ekmek derdi
![]()