- Konu Sahibi balbocegi35
- #1.821
Hatunlar sizden şikayetçiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim babam aşçıbaşı Menü derdim olmıcak çok şükür
Hatunlar sizden şikayetçiyim
Ne garibanız
Neyse hatunlar menülerini paylaşsın da bizede fikir olur canım
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaanidennnnn
sizin orası neresi bakim hııı ?
Vayyy aslanım benimmkars canım annem babam karslı
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaa
Canım maddi olarak müsatiseniz eğer yetişilir sonbahar gibi olursa yani herşey paraya bakıyor bu devirde vallahibizim burda mekan ayarlamak kolay daa..yetişirmiyiz bilemiyorumm:44:
Sizin yüzünüzden kpss çalışmz oldum :84::84::84:aklım hep burdaa
bizim burda mekan ayarlamak kolay daa..yetişirmiyiz bilemiyorumm:44:
Canım maddi olarak müsatiseniz eğer yetişilir sonbahar gibi olursa yani herşey paraya bakıyor bu devirde vallahi
Havanı yesinler senin hıhhh
Benim babama menü hazırla desek, Yaşlanmış Yumurta, bol salata, çiğköfte vs vs alakasız fakat en sevdiği şeyleri söyler ve yapardı.
En iyisi hiç sormamak
Havanı yesinler senin hıhhh
Benim babama menü hazırla desek, Yaşlanmış Yumurta, bol salata, çiğköfte vs vs alakasız fakat en sevdiği şeyleri söyler ve yapardı.
En iyisi hiç sormamak
başlasın tabi canım 2 ayagı bi papuca girmesin anneciğinin
Zaten büyük büyük tencerelerle sarma sarılırsa ayrı haftalarda pişirilir işte börek çörek kolay bunlar anlık oluyor dedğin gibi 3-4 kişi rahatlıkla yapılır
Menü kolay iş canım önemli olan o anların gelmesi sadece kafamda oluşturdum bakalım daha ne fikirler değişir
Ooo o zaman sen bize yardımcı olacaksın canım güzel bir menü oluşturabilir baban bizimkisi sıradan
benim babama sorsakk ayyy en iyisi konuyu bile açmayalım salçalı ekmek derdi