Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ay almasınlar benim sevdicek sonra kıtır kıtır kesmez çatara pataraa diye keserrr :18:ay tövbe de

:)) aa tabii o ihtimalde var :))

Bu arada evlilik teklifini gordummm cook sevindim allah tamamina erdirsin kuzumm

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

çeyiz işini bi kenara bıraktım şu sıralar :)
hediyeliklerle ugraşıyorum canım sürekli plan yapıyorum ee bide bohça konusu var

Kizlar hic uzulmeyin burada en son evlenecek nisanlanacak kisi benim :)

Valla ertelesem mi diye düşünüyordum nişanı ama vazcaydıııımmmmmmm 21 Haziran'da nişanım var Dımtıs dımtıs dımtıs dımtıs

çeyiz işini bi kenara bıraktım şu sıralar :)
hediyeliklerle ugraşıyorum canım sürekli plan yapıyorum ee bide bohça konusu var
Benim borcum bitse bende hazırlıklara başlayacağım diyorum son 1 ay kala bir Eminönü mahmutpaşa falan yaparım böyle konuşma balonları çerçeve tüller falan alırım süslemek için sonra bir gümüş tepsi makas sonra pasta siparişi veririz bir de dağıtılacak olarak en son boncukla bunun kararını verdik fikir değiştirmezsem bundan dağıtacağım sadece başka da yok

güzelce süslersem geldiğiniz için teşekkürler gibi bir yazı x ve x teşekkür ederiz
Kizlar hic uzulmeyin burada en son evlenecek nisanlanacak kisi benim :)

Senin ne zaman canım kesinleşti mi tarihlerinElbet hayırlı bir zamanı vardır herşeyin öyle düşünme:13:
Hayır bennnnnnn

Şeker sende mi buradasın ben geç kalmışım

Kızlar gelinlik topiğim var beklerim orada kına hediyeleri falanda mevcut hatta söz-nişan için bile hediyecikler bulabilirsinizyemek topiğim var yemek öğrenmeye kalktıysanız yardımcı olur sizlerebir de çeyizciklerim var neler almışım en son sayfaya da güncelledim enemm ne çok topiğim var yahu yaz yaz bitmedi kk yı ele geçireceğim

Memnun oldum canım bnde böcük

İsteme elbisem , nişan alyans için yükselti ve makasım , söz mendili için bitmemiş ahşap kutum, ve son olarak aldığım kahve dağıtma tepsimmm

hee ben de burdayımm..ayy ben bunlara bayıldımm kiii...içindeki ne niloş??

:)) aa tabii o ihtimalde var :))

Bu arada evlilik teklifini gordummm cook sevindim allah tamamina erdirsin kuzumm

Sağol kuzum , darısı tüm bekarların başına artıkın

Yaz sonu dedik kendi kendimize ama kimsenin haberi yok daha belli degil yani :)

Çok güzeller canım elbisen tam istemelik olmuş bende tanışma ve istemede sade birşeyler düşünüyorum sonrası söz içinde sade istiyorum gerçi evde olacağı için bakalım benimde hem kahveler için hem yüzükler için tepsi almam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…