- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #1.741
ay almasınlarbenim sevdicek sonra kıtır kıtır kesmez çatara pataraa diye keserrr :18:ay tövbe de
Hoşbulduk canımBenim gibi bir ayrıntı hastası daha Eki Görüntüle 1111080 henüz bir hazırlık yapmıyorum çeyiz borcu ödüyorum evde bir kaç eksik var onları tamamlıyoruz nasipse Ramazandan sonra temizliğe girişeceğiz sonrası Allah kerim oo ne hayaller ne ayrıntılar kuruyorum en son kafamda bir şeyler oluşturabildim herhal sende ne hazırlıklar var
Kizlar hic uzulmeyin burada en son evlenecek nisanlanacak kisi benim :)
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Hayır bennnnnnn
yaaa kalırsın öleeee çerezlik gelin ne olcak
:) ne zaman pekii soyle bakimm
tüh sana çerez gelin dedi bana
Pekte güzel değil beybitom
Yani öz eleştiri yapmak gerekirse eskisi daha ciciydi
Kızlar napıosunuzzzz menn geldimmm mennnnn
Vayyy sen hoşgelmişseennn yavru ceylanım :13:
Benim borcum bitse bende hazırlıklara başlayacağım diyorum son 1 ay kala bir Eminönü mahmutpaşa falan yaparım böyle konuşma balonları çerçeve tüller falan alırım süslemek için sonra bir gümüş tepsi makas sonra pasta siparişi veririz bir de dağıtılacak olarak en son boncukla bunun kararını verdik fikir değiştirmezsem bundan dağıtacağım sadece başka da yokçeyiz işini bi kenara bıraktım şu sıralar :)
hediyeliklerle ugraşıyorum canım sürekli plan yapıyorum ee bide bohça konusu var
Senin ne zaman canım kesinleşti mi tarihlerinKizlar hic uzulmeyin burada en son evlenecek nisanlanacak kisi benim :)
Hayır bennnnnnn
belirsizzzzzsenin?
Nasip canım geç olsun güç olmasınohh burada paylaştın mı hazırlıklarını ben kaçırdıysam isterim yane ben henüz net bir hazırlık yapmadım Ramazandan sonra olduğu için evin hazırlığı sonra bizlerin artık evde yapacağım süslemeyi düşünüyorum evde klasik söz gibi değilde daha eğlenceli hale getirmek niyetim bakalım kısmet 24 yaşındayım İstanbul'dayım muhasebeciyim nehir ya da nil diyebilirsin canım sanalda ismim bu sen neler yapıyorsun zaten hemen hemen eksikler bitmiş gibi elbiseni merak etmedim değil
Benim borcum bitse bende hazırlıklara başlayacağım diyorum son 1 ay kala bir Eminönü mahmutpaşa falan yaparım böyle konuşma balonları çerçeve tüller falan alırım süslemek için sonra bir gümüş tepsi makas sonra pasta siparişi veririz bir de dağıtılacak olarak en son boncukla bunun kararını verdik fikir değiştirmezsem bundan dağıtacağım sadece başka da yok
Eki Görüntüle 1111131
güzelce süslersem geldiğiniz için teşekkürler gibi bir yazı x ve x teşekkür ederiz
Senin ne zaman canım kesinleşti mi tarihlerinElbet hayırlı bir zamanı vardır herşeyin öyle düşünme:13:
Şeker sende mi buradasın ben geç kalmışım
Kızlar gelinlik topiğim var beklerim orada kına hediyeleri falanda mevcut hatta söz-nişan için bile hediyecikler bulabilirsinizyemek topiğim var yemek öğrenmeye kalktıysanız yardımcı olur sizlere bir de çeyizciklerim var neler almışım en son sayfaya da güncelledim enemm ne çok topiğim var yahu yaz yaz bitmedi kk yı ele geçireceğim
:)) aa tabii o ihtimalde var :))
Bu arada evlilik teklifini gordummm cook sevindimallah tamamina erdirsin kuzumm
Benim borcum bitse bende hazırlıklara başlayacağım diyorum son 1 ay kala bir Eminönü mahmutpaşa falan yaparım böyle konuşma balonları çerçeve tüller falan alırım süslemek için sonra bir gümüş tepsi makas sonra pasta siparişi veririz bir de dağıtılacak olarak en son boncukla bunun kararını verdik fikir değiştirmezsem bundan dağıtacağım sadece başka da yok
Eki Görüntüle 1111131
güzelce süslersem geldiğiniz için teşekkürler gibi bir yazı x ve x teşekkür ederiz
Senin ne zaman canım kesinleşti mi tarihlerinElbet hayırlı bir zamanı vardır herşeyin öyle düşünme:13:
Şeker sende mi buradasın ben geç kalmışım
Kızlar gelinlik topiğim var beklerim orada kına hediyeleri falanda mevcut hatta söz-nişan için bile hediyecikler bulabilirsinizyemek topiğim var yemek öğrenmeye kalktıysanız yardımcı olur sizlere bir de çeyizciklerim var neler almışım en son sayfaya da güncelledim enemm ne çok topiğim var yahu yaz yaz bitmedi kk yı ele geçireceğim
Memnun oldum canım bnde böcük
Eki Görüntüle 1111126 Eki Görüntüle 1111125 Eki Görüntüle 1111127 Eki Görüntüle 1111128 Eki Görüntüle 1111129
Eki Görüntüle 1111132
İsteme elbisem , nişan alyans için yükselti ve makasım , söz mendili için bitmemiş ahşap kutum, ve son olarak aldığım kahve dağıtma tepsimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?