- Konu Sahibi balbocegi35
-
Aynen balböcüğüm 10 bini havaya saçıcak adam niye memur olmak istesin zatenGarip valla yaaa
Kuzum aynen dediğin gibi hanım hanımcık bir elbise olabilir . İlk defa tanısıcaksın sanırım bence henüz ne sevip sevmediğini bilmiyorsun diğer hediyelerde çok abartıda kalabilir bence ilk tanışmada en güzeli çok güzel bi çiçek buketi
Aynen balböcüğüm 10 bini havaya saçıcak adam niye memur olmak istesin zatenGarip valla yaaa
Kuzum aynen dediğin gibi hanım hanımcık bir elbise olabilir . İlk defa tanısıcaksın sanırım bence henüz ne sevip sevmediğini bilmiyorsun diğer hediyelerde çok abartıda kalabilir bence ilk tanışmada en güzeli çok güzel bi çiçek buketi
bencede ya canlı çiçek yada çiçek buketi olur canım
Sağol kuzucuğum ..
Ben bizimkinin yanında diyorum ama o benim anneme almayacak sanırım hödük ya kendini sevdirmeyi hiç bilmiyor.
Odunumtırak insan
erkek milleti ywrum ne yaparsın işte
eşarp bnce alma çnkü kıyafete göre uydurup gydikleri için her eşarbı tkamıolar
Zaten hatunda epey kokoş birşey resmini görmüştüm.
Hem giyim tarzını bilmeen ne tarz bi eşarp alacağımı da kestiremem ki .. püff ..
Ay çiçeği vermeye de utanırım ben ya:18::18:
Sağol kuzucuğum ..
Ben bizimkinin yanında diyorum ama o benim anneme almayacak sanırım hödük ya kendini sevdirmeyi hiç bilmiyor.
Odunumtırak insan
erkek milleti ywrum ne yaparsın işte
eşarp bnce alma çnkü kıyafete göre uydurup gydikleri için her eşarbı tkamıolar
Zaten hatunda epey kokoş birşey resmini görmüştüm.
Hem giyim tarzını bilmeen ne tarz bi eşarp alacağımı da kestiremem ki .. püff ..
Ay çiçeği vermeye de utanırım ben ya:18::18:
Buket yaptırma o zaman tatlım orta boylarda falan canlı ev çiçeği al bak o çok uygun olur
Ay az önce bi konu okudum kız sevgilisi rihanna nın haberini okudu diye kıyameti koparmış
Çiçek en iyisi canımBu tanışmada biraz gözlemlersin diğer hediyelerde tercih yapman kolay olur. Erkek milleti biizm kadar ince düşünceli değil malesef kuzum
Çok utanıyorum şimdiden
Teyze paketi açma 3 e kadar say ondan sonra aç derim sanırım o ara dışarı kaçarım falan
Ben oldum olası hediye verirken utanmışımdır ya püf.
Bende utanırım çok genelde suratımda mal bi ifade olur
Evet ya bende yorum attım gül gül geberdim. Dersin ki rihanna sevgilisini elinden alacak
Ay az önce bi konu okudum kız sevgilisi rihanna nın haberini okudu diye kıyameti koparmış
Çok utanıyorum şimdiden
Teyze paketi açma 3 e kadar say ondan sonra aç derim sanırım o ara dışarı kaçarım falan
Ben oldum olası hediye verirken utanmışımdır ya püf.
Aynen ya
Eziklenirim böyle nedense
Ben sevgilime nie Rihanna nın haberini okudun desem aşkım sen iyimisin bi hastahaneye gidelim der
Ay hele bide süpriz olan şeylerde mesela babamın abimin doğum günü olur salona süpriz pasta gidicek ay sanki yedi kat yabancıya götürcem bi utanmalar bi sıkılmalar ben götürmem demeler
Koptum resimlerine bakmış yadaha neler izleyip neler yapıolar haberi yok galba
Bende öyle çok utanırım
hediye alırkende çok utanıp hatta üstüne kızarım ama tabi böyle ruhum okşanır egom yükselir mutlu olurum
Ya ben sevgilime off hatuna bak aşkım çok taş falan diyorum.
Tabi o evet diyince kıyametin kopacağını bildiğinde suratıma bakıp mal gibi sırıtıyor
Ama olsun yani onu diyecek medeniyete sahibim dimi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?