Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

öyle değil canım aslında havaya saçmıo ömürlük işe grio maaşı iyi , düzenli , saati belli , izini bol bi iş için 10bin tl , düşünsene sen 10 tl yi 5 ayda kazanmş olucksın ama işin ömrün yetene kadar süper ama vicdan meselesi kuzum ya

Çiçek buketi kulağa hoş geliyor tatlım aslında kapalıda bir bayan Eşarp falan alsam mı şöyle güzel kaliteli birşey :26:

Sağol kuzucuğum ..
Ben bizimkinin yanında diyorum ama o benim anneme almayacak sanırım hödük ya kendini sevdirmeyi hiç bilmiyor.
Odunumtırak insan

erkek milleti ywrum ne yaparsın işte
eşarp bnce alma çnkü kıyafete göre uydurup gydikleri için her eşarbı tkamıolar

Zaten hatunda epey kokoş birşey resmini görmüştüm.
Hem giyim tarzını bilmeen ne tarz bi eşarp alacağımı da kestiremem ki .. püff ..
Ay çiçeği vermeye de utanırım ben ya :18::18:

Hem giyim tarzını bilmeen ne tarz bi eşarp alacağımı da kestiremem ki .. püff ..

Buket yaptırma o zaman tatlım orta boylarda falan canlı ev çiçeği al bak o çok uygun olur

Sağol kuzucuğum ..
Ben bizimkinin yanında diyorum ama o benim anneme almayacak sanırım hödük ya kendini sevdirmeyi hiç bilmiyor.
Odunumtırak insan

Çiçek en iyisi canım Bu tanışmada biraz gözlemlersin diğer hediyelerde tercih yapman kolay olur. Erkek milleti biizm kadar ince düşünceli değil malesef kuzum

Ay az önce bi konu okudum kız sevgilisi rihanna nın haberini okudu diye kıyameti koparmış

Buket yaptırma o zaman tatlım orta boylarda falan canlı ev çiçeği al bak o çok uygun olur

Çok utanıyorum şimdiden
Teyze paketi açma 3 e kadar say ondan sonra aç derim sanırım o ara dışarı kaçarım falan
Ben oldum olası hediye verirken utanmışımdır ya püf.

Çiçek en iyisi canım Bu tanışmada biraz gözlemlersin diğer hediyelerde tercih yapman kolay olur. Erkek milleti biizm kadar ince düşünceli değil malesef kuzum

Evet tatlışımm ..
Ya ne diyeceğim ikinizinde yolu bu taraflara düşerse muhakkak beklerim ya adalara falan gideriz fayton turları yaparız gezeriz ayyyy :118:

Çok utanıyorum şimdiden
Teyze paketi açma 3 e kadar say ondan sonra aç derim sanırım o ara dışarı kaçarım falan

Bende utanırım çok genelde suratımda mal bi ifade olur

Ay az önce bi konu okudum kız sevgilisi rihanna nın haberini okudu diye kıyameti koparmış

Koptum resimlerine bakmış ya daha neler izleyip neler yapıolar haberi yok galba
Çok utanıyorum şimdiden

Bende öyle çok utanırım
hediye alırkende çok utanıp hatta üstüne kızarım ama tabi böyle ruhum okşanır egom yükselir mutlu olurum

Aynen ya
Eziklenirim böyle nedense

Ay hele bide süpriz olan şeylerde mesela babamın abimin doğum günü olur salona süpriz pasta gidicek ay sanki yedi kat yabancıya götürcem bi utanmalar bi sıkılmalar ben götürmem demeler

Ben sevgilime nie Rihanna nın haberini okudun desem aşkım sen iyimisin bi hastahaneye gidelim der

Ya ben sevgilime off hatuna bak aşkım çok taş falan diyorum.
Tabi o evet diyince kıyametin kopacağını bildiğinde suratıma bakıp mal gibi sırıtıyor
Ama olsun yani onu diyecek medeniyete sahibim dimi ama?

Ay hele bide süpriz olan şeylerde mesela babamın abimin doğum günü olur salona süpriz pasta gidicek ay sanki yedi kat yabancıya götürcem bi utanmalar bi sıkılmalar ben götürmem demeler

Aahhahaha bende öyeyim ya mesela Doğum Günüm olsun sadece ailem olsun o mastayı üfleyene kadar canım çıkar çok utanırım
Aynı şapşiklik 3 müzde de mevcut o zaman

Birisi daha konu açmş ya nişan günlerini unuttu diye evdeki herşeyi kırmış

Ya ben sevgilime off hatuna bak aşkım çok taş falan diyorum.
Tabi o evet diyince kıyametin kopacağını bildiğinde suratıma bakıp mal gibi sırıtıyor
Ama olsun yani onu diyecek medeniyete sahibim dimi ama?

nittin sen ayy ben çok kıskancım , yanımızdan minicik etekli hatun geçio sütun gibi bacaklar falan ben direk sevdiceğimin yüzüne bakarım acaba gözü kayacak mı kaymıcak mı o da direk önüne bakar ya da bana bi baksın oyarım onuuu ama tabi ben olmadığımda tabi ki gözü kayıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…