• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aynen balböcüğüm 10 bini havaya saçıcak adam niye memur olmak istesin zaten :31: Garip valla yaaa :31:

Kuzum aynen dediğin gibi hanım hanımcık bir elbise olabilir . İlk defa tanısıcaksın sanırım bence henüz ne sevip sevmediğini bilmiyorsun diğer hediyelerde çok abartıda kalabilir bence ilk tanışmada en güzeli çok güzel bi çiçek buketi :32:

öyle değil canım aslında havaya saçmıo ömürlük işe grio maaşı iyi , düzenli , saati belli , izini bol bi iş için 10bin tl , düşünsene sen 10 tl yi 5 ayda kazanmş olucksın ama işin ömrün yetene kadar süper ama vicdan meselesi kuzum ya :25:

Aynen balböcüğüm 10 bini havaya saçıcak adam niye memur olmak istesin zaten :31: Garip valla yaaa :31:

Kuzum aynen dediğin gibi hanım hanımcık bir elbise olabilir . İlk defa tanısıcaksın sanırım bence henüz ne sevip sevmediğini bilmiyorsun diğer hediyelerde çok abartıda kalabilir bence ilk tanışmada en güzeli çok güzel bi çiçek buketi :32:

Çiçek buketi kulağa hoş geliyor tatlım aslında kapalıda bir bayan Eşarp falan alsam mı şöyle güzel kaliteli birşey :26:

Sağol kuzucuğum ..
Ben bizimkinin yanında diyorum ama o benim anneme almayacak sanırım hödük ya kendini sevdirmeyi hiç bilmiyor.
Odunumtırak insan :50:

erkek milleti ywrum ne yaparsın işte :1:
eşarp bnce alma çnkü kıyafete göre uydurup gydikleri için her eşarbı tkamıolar
:1:

Zaten hatunda epey kokoş birşey resmini görmüştüm.
Hem giyim tarzını bilmeen ne tarz bi eşarp alacağımı da kestiremem ki .. püff ..
Ay çiçeği vermeye de utanırım ben ya :37::18::18::17::17::17:

Hem giyim tarzını bilmeen ne tarz bi eşarp alacağımı da kestiremem ki .. püff ..

Buket yaptırma o zaman tatlım orta boylarda falan canlı ev çiçeği al bak o çok uygun olur :51:

Sağol kuzucuğum ..
Ben bizimkinin yanında diyorum ama o benim anneme almayacak sanırım hödük ya kendini sevdirmeyi hiç bilmiyor.
Odunumtırak insan :50:

Çiçek en iyisi canım :16: Bu tanışmada biraz gözlemlersin diğer hediyelerde tercih yapman kolay olur. Erkek milleti biizm kadar ince düşünceli değil malesef kuzum :37:

Ay az önce bi konu okudum kız sevgilisi rihanna nın haberini okudu diye kıyameti koparmış :31:

Buket yaptırma o zaman tatlım orta boylarda falan canlı ev çiçeği al bak o çok uygun olur :51:

Çok utanıyorum şimdiden :17::17::17::17:
Teyze paketi açma 3 e kadar say ondan sonra aç derim sanırım o ara dışarı kaçarım falan :33:
Ben oldum olası hediye verirken utanmışımdır ya püf.

Çiçek en iyisi canım :16: Bu tanışmada biraz gözlemlersin diğer hediyelerde tercih yapman kolay olur. Erkek milleti biizm kadar ince düşünceli değil malesef kuzum :37:

Evet tatlışımm ..
Ya ne diyeceğim ikinizinde yolu bu taraflara düşerse muhakkak beklerim ya adalara falan gideriz fayton turları yaparız gezeriz ayyyy :118:

Teyze paketi açma 3 e kadar say ondan sonra aç derim sanırım o ara dışarı kaçarım falan :33:

Bende utanırım çok genelde suratımda mal bi ifade olur :9::9::9:

Ay az önce bi konu okudum kız sevgilisi rihanna nın haberini okudu diye kıyameti koparmış :31:

Koptum resimlerine bakmış ya :1::1::1: daha neler izleyip neler yapıolar haberi yok galba :9:

Bende öyle çok utanırım :1::1::1:
hediye alırkende çok utanıp hatta üstüne kızarım ama tabi böyle ruhum okşanır egom yükselir mutlu olurum :16:

Aynen ya :1:
Eziklenirim böyle nedense :52:

Ay hele bide süpriz olan şeylerde mesela babamın abimin doğum günü olur salona süpriz pasta gidicek ay sanki yedi kat yabancıya götürcem bi utanmalar bi sıkılmalar ben götürmem demeler :9::9::9:

Ben sevgilime nie Rihanna nın haberini okudun desem aşkım sen iyimisin bi hastahaneye gidelim der :9::9:

Ya ben sevgilime off hatuna bak aşkım çok taş falan diyorum.
Tabi o evet diyince kıyametin kopacağını bildiğinde suratıma bakıp mal gibi sırıtıyor :27::52:
Ama olsun yani onu diyecek medeniyete sahibim dimi ama? :37:

Ay hele bide süpriz olan şeylerde mesela babamın abimin doğum günü olur salona süpriz pasta gidicek ay sanki yedi kat yabancıya götürcem bi utanmalar bi sıkılmalar ben götürmem demeler :9::9::9:

Aahhahaha bende öyeyim ya mesela Doğum Günüm olsun sadece ailem olsun o mastayı üfleyene kadar canım çıkar çok utanırım :9:
Aynı şapşiklik 3 müzde de mevcut o zaman :27:

Koptum resimlerine bakmış ya :1::1::1: daha neler izleyip neler yapıolar haberi yok galba :9:

Bende öyle çok utanırım :1::1::1:
hediye alırkende çok utanıp hatta üstüne kızarım ama tabi böyle ruhum okşanır egom yükselir mutlu olurum :16:

Birisi daha konu açmş ya nişan günlerini unuttu diye evdeki herşeyi kırmış :31:

Ya ben sevgilime off hatuna bak aşkım çok taş falan diyorum.
Tabi o evet diyince kıyametin kopacağını bildiğinde suratıma bakıp mal gibi sırıtıyor :27::52:
Ama olsun yani onu diyecek medeniyete sahibim dimi ama? :37:

:9::9::9: nittin sen ayy ben çok kıskancım , yanımızdan minicik etekli hatun geçio sütun gibi bacaklar falan ben direk sevdiceğimin yüzüne bakarım acaba gözü kayacak mı kaymıcak mı :9: o da direk önüne bakar ya da bana bi baksın oyarım onuuu :27::27::27: ama tabi ben olmadığımda tabi ki gözü kayıyordur
:47:

Back