- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.861
Selam hatunlar nişanlanan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum Rabbimin izni ile bu ayın sonunda benimde nişanım varrr.
Amin canım sağol darısı başına. Niişanım oldu burda detayları var kuzummNişan oldu mu? Nasıl geçtiii ??? :) :)
Hayırlı olsun bu arada daldım birden :)
İzmir de yaşıyorum 22 yaşındayım çalışıyorum. 18 mayıs pazar günü sözüm var :132: yavaş yavaş hazırlıklara başladım . Çok beğendiğim aynalı tepsi var yakında onu alıcam ve yüzükler için yükselti yapıyorum çok az kaldı içime sindi . Tüm kemeraltını talan ettim benimkinden güzeli yok diyemiycem 1tane buldum gümüş boncuk işlemeli 50tl idi tanesi bende kendim yapmaya karar verdim ve çok güzel oluyorsöz mendilim içinde ahşap kutu süslemeyi düşünüyorum bitince sizlerle paylaşacğm
Bende nisani evde aile arasinda yapmak istiyorum olmaz mi evde ???
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Tatlim biZde ayri sehirlerdeydik once isteme sonra yemek olduya yazdıklarınızı okuyorum da bişe sorcam ayrı şehirlerdeyiz ilk geldiklerinde hep beraber yemek yenip sonra kahve sonrada isteme mi olacak
Ne hayallerle açmıştım bu topiği ama malesef nişanlandıktan sonra ayrıldık... Sana tavsiyem uzun süre nişanlılık iyi değil araya bişeyler giriyor mutlaka, en güzeli düğün gününe yakın bi tarihhte sözlenip nişanlanmak... Araya aileler girdiği için sevgili dönemindeki gibi olamıyorsun, tabi herkes benim yaşadıklarımı yaşıcak diye bişey yok o erkeğine göre değişiyorben ne nişanlı değilim ama bizde düşünüyoruz önümüzdeki sene neler yapılıo çok merak ediorum
Canim üzüldüm adına.. Neden ayrıldınız ki büyük bi sorun vardı anlaşılanNe hayallerle açmıştım bu topiği ama malesef nişanlandıktan sonra ayrıldık... Sana tavsiyem uzun süre nişanlılık iyi değil araya bişeyler giriyor mutlaka, en güzeli düğün gününe yakın bi tarihhte sözlenip nişanlanmak... Araya aileler girdiği için sevgili dönemindeki gibi olamıyorsun, tabi herkes benim yaşadıklarımı yaşıcak diye bişey yok o erkeğine göre değişiyor
Merhaba canım, bizde bayramdan son isteme var haziran başında tanıştı aileler :) nişan söz isteme ne varsa hepsini birden evde yapmayı düşünüyoruz.. Allah hepimize kolaylık versinHerkese merhaba.. Bizde 3 senelik birlikteliğimizi evlilik ile taçlandırmaya karar verdik. Rabbim nasip ederse yaz sonunda eylül sonu yada ekim başı gibi nişanım olacak. Gösterişli nişan törenlerinden pek hazzetmediğimden isteme, nişan bir arada yapacağız. Evde, yakın akrabalar arasında sade bir tören.. Düğünümde Kasım ayında olacak.. Rabbim herkese sevdiğiyle bir ömür mutlu mesut, bir yastıkta kocamayı nasip etsin..
Merhaba tatlımMerhaba canım, bizde bayramdan son isteme var haziran başında tanıştı aileler :) nişan söz isteme ne varsa hepsini birden evde yapmayı düşünüyoruz.. Allah hepimize kolaylık versin
Erkek arkadaşımla sürekli konuşuyoruz o hemen istiyor ama ailem ne der bilmiyorum siz kasım kararlaştırmışsınız yani beklemiceksiniz bende öyle istiyorum ama ne bu acele derler diye çekiniyorum açıkcasıMerhaba tatlımÇok güzel düşünmüşsünüz hepsini bir kere de yapmak hem daha az zahmetli oluyor, hem maddi açıdan daha rahat oluyor.. Biz gösterişli bir nişan törenine yapacağımız masrafı balayına katacağız.. Düğün ne zaman ?
Bu biraz ilişkinin gidişatıyla ilgili birşey aslında.. Ne kadardır birliktesiniz ?Erkek arkadaşımla sürekli konuşuyoruz o hemen istiyor ama ailem ne der bilmiyorum siz kasım kararlaştırmışsınız yani beklemiceksiniz bende öyle istiyorum ama ne bu acele derler diye çekiniyorum açıkcası
5 yıl bitti 8 hazirandaBu biraz ilişkinin gidişatıyla ilgili birşey aslında.. Ne kadardır birliktesiniz ?
Bu durumda ne bu aceleniz demezler sanırım zaten uzun süredir birlikteymişsiniz5 yıl bitti 8 haziranda
İkimizde çalışıyoruz ev var nisan falanda yapmayacağım çeyiz hazırlıyorum ufak tefek borçlarım var zorlanmadan ödüyorum.. Evet istemiyor gerçekten :)) Sizin tanışma oldu mu yoksa direkt istemeye mi geliyorlar ayy çok heyecanlıBu durumda ne bu aceleniz demezler sanırım zaten uzun süredir birlikteymişsinizMaddi olarak, iş güç açısından da şartlarınız uygunsa bence evlenmemeniz için hiçbir neden yok.. Biz de 3 senedir birlikteyiz. Üniversitede beraber okuduk, haziran ayında yeni mezun olduk.. Erkek arkadaşımın işi hazır zaten, bende ücretli öğretmenliğe başlayacağım. Eylül ayında da resmiyete dökeceğiz. İnsan sevince uzak kalsın istemiyor ki hiç..
Bizimkiler 3 yıl önce biz çıkmaya başladığımızda tanıştılarİkimizde çalışıyoruz ev var nisan falanda yapmayacağım çeyiz hazırlıyorum ufak tefek borçlarım var zorlanmadan ödüyorum.. Evet istemiyor gerçekten :)) Sizin tanışma oldu mu yoksa direkt istemeye mi geliyorlar ayy çok heyecanlı
14 Haziranda tanıştılar çok güzel geçti vede heyecanlı tabikiiBizimkiler 3 yıl önce biz çıkmaya başladığımızda tanıştılarAynı memleketliyiz ve aynı üniversitede okuduk. Üniversitede bizi ziyarete geldiklerinde tanıştırmıştık. O yüzden tanışma stresimiz olmayacak çok şükür.. Sizinkiler tanıştı mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?