Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Merhaba :)
İsmim Rümeysa.
Konuyu görünce hemen üye olmak istedim, çünkü benimde nişanlanmama az bir zaman kaldı.. 25 Nisanda isteme ve nişan aynı anda olacak.
6 Mart 2013'ten beri birlikteyiz, evlilik teklifini bu sene 6 Martta aldım ve hemen nişan olsun istedik.
Çok fazla heyecanlıyım..
Tesettürlüyüm ve ne giyeceğime dahi karar veremedim. Meğer ne fena şey imiş şu isteme ve nişan mevzuları. :)
Rabbim herkese kolaylık versin, aranıza beni de kabul ederseniz çok memnun olurum kızlar :)

Kızlar merhaba. Hepiniz için hayırlısı olsun şimdiden allah tamamına erdirsin. Butik kurabiye ile ugrasıyorm. Söz,Nişan,kına,Nikah,bebek,asker,ev aklınıza ne gelirse. Yardımcı olablrm

ben ne nişanlı değilim ama bizde düşünüyoruz önümüzdeki sene neler yapılıo çok merak ediorum

Bende nisani evde aile arasinda yapmak istiyorum olmaz mi evde ???

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

ya yazdıklarınızı okuyorum da bişe sorcam ayrı şehirlerdeyiz ilk geldiklerinde hep beraber yemek yenip sonra kahve sonrada isteme mi olacak

ben ne nişanlı değilim ama bizde düşünüyoruz önümüzdeki sene neler yapılıo çok merak ediorum
Ne hayallerle açmıştım bu topiği ama malesef nişanlandıktan sonra ayrıldık... Sana tavsiyem uzun süre nişanlılık iyi değil araya bişeyler giriyor mutlaka, en güzeli düğün gününe yakın bi tarihhte sözlenip nişanlanmak... Araya aileler girdiği için sevgili dönemindeki gibi olamıyorsun, tabi herkes benim yaşadıklarımı yaşıcak diye bişey yok o erkeğine göre değişiyor

Canim üzüldüm adına.. Neden ayrıldınız ki büyük bi sorun vardı anlaşılan

kızlar merhaba.biz ramazan gibi erkek arkadaşımın ailesini yemeğe aldık.sonrada isteme olacak yani o şekilde kararlaştırdık. ben biraz korkuyorum açıkcası.bunun sebebide eşim asker yani astsubay ve denizci.aileler işin içine girecek ve benim erkek arkadaşım denizci olduğu için sürekli seyirlerde.buraları idare etmek bana kalacak.hemen hemen ailelerle tek başıma kalacağım anlaşılan.bu gibi olaylara girmekten öyle çok korkuyorum ki.hiçbir şey sevgili olduğumuz gibi serbest ve rahat kalmayacak.tartışırken bile tırsacağız aileler ne der diye.ve en önemlisi ben tek başıma bir evde kalmaktan çok korkuyorum.evlilik hayatımın 4/1 i yalnız geçecek.heyecanlı ve mutluyum ama ne yapacağım inanın bilemiyorum.

Herkese merhaba.. Bizde 3 senelik birlikteliğimizi evlilik ile taçlandırmaya karar verdik. Rabbim nasip ederse yaz sonunda eylül sonu yada ekim başı gibi nişanım olacak. Gösterişli nişan törenlerinden pek hazzetmediğimden isteme, nişan bir arada yapacağız. Evde, yakın akrabalar arasında sade bir tören.. Düğünümde Kasım ayında olacak.. Rabbim herkese sevdiğiyle bir ömür mutlu mesut, bir yastıkta kocamayı nasip etsin..

Merhaba canım, bizde bayramdan son isteme var haziran başında tanıştı aileler :) nişan söz isteme ne varsa hepsini birden evde yapmayı düşünüyoruz.. Allah hepimize kolaylık versin

Merhaba canım, bizde bayramdan son isteme var haziran başında tanıştı aileler :) nişan söz isteme ne varsa hepsini birden evde yapmayı düşünüyoruz.. Allah hepimize kolaylık versin
Merhaba tatlım Çok güzel düşünmüşsünüz hepsini bir kere de yapmak hem daha az zahmetli oluyor, hem maddi açıdan daha rahat oluyor.. Biz gösterişli bir nişan törenine yapacağımız masrafı balayına katacağız.. Düğün ne zaman ?

Erkek arkadaşımla sürekli konuşuyoruz o hemen istiyor ama ailem ne der bilmiyorum siz kasım kararlaştırmışsınız yani beklemiceksiniz bende öyle istiyorum ama ne bu acele derler diye çekiniyorum açıkcası

Bu biraz ilişkinin gidişatıyla ilgili birşey aslında.. Ne kadardır birliktesiniz ?

5 yıl bitti 8 haziranda
Bu durumda ne bu aceleniz demezler sanırım zaten uzun süredir birlikteymişsiniz Maddi olarak, iş güç açısından da şartlarınız uygunsa bence evlenmemeniz için hiçbir neden yok.. Biz de 3 senedir birlikteyiz. Üniversitede beraber okuduk, haziran ayında yeni mezun olduk.. Erkek arkadaşımın işi hazır zaten, bende ücretli öğretmenliğe başlayacağım. Eylül ayında da resmiyete dökeceğiz. İnsan sevince uzak kalsın istemiyor ki hiç..

İkimizde çalışıyoruz ev var nisan falanda yapmayacağım çeyiz hazırlıyorum ufak tefek borçlarım var zorlanmadan ödüyorum.. Evet istemiyor gerçekten :)) Sizin tanışma oldu mu yoksa direkt istemeye mi geliyorlar ayy çok heyecanlı

Bizimkiler 3 yıl önce biz çıkmaya başladığımızda tanıştılar Aynı memleketliyiz ve aynı üniversitede okuduk. Üniversitede bizi ziyarete geldiklerinde tanıştırmıştık. O yüzden tanışma stresimiz olmayacak çok şükür.. Sizinkiler tanıştı mı peki ?

14 Haziranda tanıştılar çok güzel geçti vede heyecanlı tabikii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…