- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.841
Ay bilmiyorum kafam çok karışık babamada kkıyamıyorum kıt kanaat geçiniyorlar
Evet tam olarak sorunlarımız aynı. Ne yapsam bilemedim. Benim erkek arkadaşım ben alırımdedi eşyayı ama ne kadar doğru bilmiyorum. Herkes bir ağızdan konuşuyor iyice stres oldumCanım aynı sorun bende var bende nişan düşünüyorum. Benim ailemde aynı.birşey pacak durumda değiller. Erkek arkadaşım çok uzatmak istemıyor. Bende çalıştığım parayı hem eve hem borca veriyorumVe henüz hiç ceyizim yok iki ayağım bir papucta ne yapacağım bilmiyorum. Banka kredi de vermiyor. Offf off
Hatunlar unuttum ben bu topigi normalde takip ediyorrdum ama bildirim gelmiyor epeydir(
Size guzel haberlerim var nisanlandım cok sukur artık nişanlı bir hatunumm darısı tüm isteyen hatunlarin basına insaAllah
Amiiinn canım benim sagolHayırlısı olsun Canımmmm. Darısı başımıza :))
Ayrintilari paylasirsan fikir olabilirHatunlar unuttum ben bu topigi normalde takip ediyorrdum ama bildirim gelmiyor epeydir(
Size guzel haberlerim var nisanlandım cok sukur artık nişanlı bir hatunumm darısı tüm isteyen hatunlarin basına insaAllah
Ayrı sehirlerdeydik biz. Misafirler istanbuldan geldiler otel ayarlamistik orda kaldirlar. Hepsi ayri vakitlerde gelmisti aksam 6ya kadr tum akrabalari otele gelmis hazirlanip 7 de bize geldiler yemek verildi. Ben odamdaydim verilene kadr odamdan cikmadim :) istemem oldu daha sora el opmeye ciktim el optum sora kahveleri dagittim sora pasta kestik cikolata ve hediyeliklerim vardi onlari dagittilar. Sorasinda gittiler. Ertesi gunude kuafore gittik. Ordan dis cekim ve salonda nisan olduAyrintilari paylasirsan fikir olabilir
Kızlar mrb cok onemlı bı sorum var kız görmeye gelındıgınde cıcek ve cıkolata getırılmesı gerekıyormu
bizde ( egede) nişanda takılan takıları kız tarafı alır ama altınları bozdurmaz onlar kalır. evlendiği zaman kendi evine götürür zaten bu süre içinde ister takar ister takmaz kişiye kalmış bşy. nişanda takılan paraları ise ihtiyaçları için harcar . bence sizde öyle yapın sonuçta altınları harcamayacaksıızn onları evlendiğiniz zaman bozdurur borçlarınızı ödersiniz paraları da ihtiyaçlarınız için harcarsınız.ya bende bir şey sormak istiyorum.bu yaz nişan yapmayı düşünüyorum.eşim deniz astsubayı.bende atama bekliyorum.nişanı haliyle kız tarafı yapacağı için tüm masraflar babama ait.benim akrabalarımda nişanda yapılan takıyı kız tarafı alır diye tutturdular. bende çekiniyorum sonuçta evin eşyalarını çalışıp kazandığımızla alıyoruz hatta yarısından çoğunu eşim alıyor.ailesi de değil kendisi çalıştığı parayla bir şeyler yapıyor.arabasını satıp eşyaların kalan kısmını almayı düşündü hatta.benim kalkıp nişan takılarını alıyorum demem çok saçma olur.bizimkileri zorluyorum olmaz öyle şey diye babam tamam dedi ama üçüncü kişiler hep bizimkilerin aklına girmekle meşgul :) ne yapayım siz söyleyin birde.
çiçek ve çikolata kız istemeye geldikleri zaman getirilir. kız görmeye veya tanışmaya geldiklerinde ince bi davranış olsun diye tatlı vs getirebilirler zaten bu da onlara kalmış bşyKızlar mrb cok onemlı bı sorum var kız görmeye gelındıgınde cıcek ve cıkolata getırılmesı gerekıyormu
Evet bende öyle düşündüm teşekkür ederim canım :)gam: 39509344 .!.:bizde ( egede) nişanda takılan takıları kız tarafı alır ama altınları bozdurmaz onlar kalır. evlendiği zaman kendi evine götürür zaten bu süre içinde ister takar ister takmaz kişiye kalmış bşy. nişanda takılan paraları ise ihtiyaçları için harcar . bence sizde öyle yapın sonuçta altınları harcamayacaksıızn onları evlendiğiniz zaman bozdurur borçlarınızı ödersiniz paraları da ihtiyaçlarınız için harcarsınız.
rica ederim canım hayırlı olsun :)Evet bende öyle düşündüm teşekkür ederim canım :)
Benim de nisan başında isteme söz olcak. Yahu bişi sorcam samada hediye alınıyor mu? Saat filan alınmıyor muydu sankim? Ne zaman nerde takılıyo
Benim de nisan başında isteme söz olcak. Yahu bişi sorcam samada hediye alınıyor mu? Saat filan alınmıyor muydu sankim? Ne zaman nerde takılıyo
aaaa nişan yüzüğünü biz mi alcaaaaaz? kız tarafı?? bak bunu bilmiyodumAynı tarihte bizede isteme söz olcak kzum bnm bildiğim kız tarafı bi nişan yüzüğünü alır düğündede isteğe bağlı bi saat takarsa takar
aaaa nişan yüzüğünü biz mi alcaaaaaz? kız tarafı?? bak bunu bilmiyodumbugün alcaz üstelik yüzükleri ama benimki üstleniyo her şeyi. biz evde hazırlıkları filan yapıp tepsi filan alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?