- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.881
Sizin de tanışma telaşınız olmayacak o zaman, ne güzel :) Bir ömür mutluluklar diliyorum şimdiden size14 Haziranda tanıştılar çok güzel geçti vede heyecanlı tabikii
Hepimize canım Allah utandırmasınSizin de tanışma telaşınız olmayacak o zaman, ne güzel :) Bir ömür mutluluklar diliyorum şimdiden size
merhabaBendeee geldimmmmmm :)
Bizde yaz sonu nisanlanicaz insallah kismet olursa :))
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Merhaba öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin :)merhaba
benim sorum kız istemeye gelecekler yani beni annemden isteseler olurmu veya illa erkekmi olması gerekiyo cünkü babam yok. ikincisi söz kesilirken yüzükleri erkekmi alır ve kız tarafı damada ne alır.kısaca söz nişan ve düğünde kız tarafı damata ne alır ne takar.şimdiden tesekkür ederim
çok tesekkür ederim :) çok zormuş valla uzaktan arkadaşlarıma bakıodum kolay geliodu ama içine girince hiçte öyle değilmiş:) birde her ağızdan bişey çıkıoMerhaba öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin :)
Kızı anneden de isteyebilirler , bende mayıs ayında nişanlandım erkek tarafından dede babam olduğu halde anaların hakkı çoktur dedi bu yüzden annemden istedi çokta şık bir davranış oldu ..
Yüzükleri karşı taraf aldı ama bizim nişan olmuştu. nişanda bilezik takıldı . genelde kız tarafı bişey takmaz dediler ama biz yinede yarım altın taktık. tüm altınlar kızda kaldı. düğünde de erkeğe saat alıcaz . erkek tarafı set ve bilezik takıcak tekrar.
bizimde durumlar böyle ilerliyor şuan :) Hayırlısı olsun tekrar :)
40 kişi maşallh :) bende aslında istemede cok kişi istiyodum ama en güzeli az kişiyle nişanı ayrı yapacaksan nişana çağır derim . arkadaslarım hep cok kişi çağırdı ve hep biseylik çıkıo biri bşey dio biri bseyCumartesi günü beni istemeye geliyorlar
Acayip heyecanlıyım, çokta kalabalık olacağız
Küçücük eve 40 kişi nasıl sığacak bilmiyorum
Allahım alnımızın akıyla çıkmayı nasip eder inşallah
Bütün sözleneceklere bol şans
40 kişi maşallh :) bende aslında istemede cok kişi istiyodum ama en güzeli az kişiyle nişanı ayrı yapacaksan nişana çağır derim . arkadaslarım hep cok kişi çağırdı ve hep biseylik çıkıo biri bşey dio biri bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?