Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Merhaba kızlar,
6 yıllık ilişkimiz var
Bzde ekimde nişan yapmayı düşünüyoruz, Ama benim ve ailemin isteği söz-nişan birlikte olması.
Fakat erkek arkadaşım bunu bir türlü kabul etmiyor,söz ve nişan ayrı olsun istiyor.
Her ikisi de evde olacak nasılsa iki ayrı telaş olmasını istemiyorum, zaten o benim ailemle tanıştı ben onun ailesine sürekli gidip geliyorum. Yalnızca ailelerin tanışması gerekiyor.
Onların ailesi çok kalabalık bizim ev küçük. Nasıl olacak aklım almıyor.
Nasıl ikna edebilirim bilmiyorum (

Merhabaa Salı günü tanışmaya geliyorlarrrrr kısmetse söz de bayramdan sonraki hafta içinde olacak. 4 yılımız bitti bizimde tek engel askerliktii onuda cok sukurr kazasız belasız atlattık ayy ne giycem telaşı sardı beniiii

Kızlaaaaar :) 21 yaşındayım okulumuzu bitirdik işimizi bulduk vee 3 ay sonra isteme ve nişanımız olcaaak Annem babamın en buyuk cocuuguyum ve tek kızlarıyım bu yüzden biraz acemilik var. ben kendimce internetten bazı şeyleri takip ediyorum resimleri kaydediyorum ama tesettür başımı nasıl nerde yaptıracağımı bilmiyorum

merhaba kızlar 6 eylülde sözleniyorum bende temmuzda aileler tanışmıştı, önce onlar bize geldi sonra biz onlara gittiğimizde hayırlı işimiz için uygun tarihde gelelim dediler benim ailemin verdiği tarhidede söz olucak

sevgilim bana haziranda arkadaşlarımla ortak olup güzel bi süprizle evlilik teklif etmişti ve tek taş almıştı ama biz söz nişan alyans hepsi bir arada olsun diye (sağ ve sol parmak ölçüsü fark ediyor çünkü ) kuyumcukentte bi model beğendik ve atölyede çok daha uygun bi fiyata yaptırdık ve ödemeyi yarı yarıya yaptık

15 kasımda salonda nişanımız olucak ve benim elbisemi kayınvalidem alıcak ama nişan masraflarını benim ailem karşılıyor bizde de adet böyle nişanı kız tarafı yapıyor

ben bu sayfayı yeni gördüm hepsini okuyamadım ama bazı arkadaşlar hediyelikler hazırlamış bu hediyelikler söz için mi yapılıyor acaba ?

Merhaba bayanlar. Benimde yakın zamanda telaşım başlayacak, erkek arkadaşımın ailesi ile bizimkilerin tanışması olacak. Yılbaşından sonra da isteme-söz-nişan yapılır gibime geliyor. Ben de hepsini bir arada yapmak istiyorum. Ancak onlar istemeye kalabalık gelecek, biz de kalabalık oluruz. Aşağı yukarı 70-80 kişi olacak bu kadar kişiyi evde ağırlayıp hizmet etmek biraz sıkıntılı olacak gibi. Ama öyle danstı halaydı çiftetelliydi piyanistti gibi şeyler istemiyorum. İsteme olur yüzükler takılır hediyeler verilir tamam. Sonrasında da gençlerle clube yada eğlenmeye bir yere gideriz diye düşünüyorum. Tören evde olacağı için şu tarzda bir elbise düşünüyorum. Fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Sanırım yukarda foto eklemeyi beceremedim Tekrar paylaştım.

Eklentiler

• 12053134_10153346309357663_17655041_n.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 84
Merhaba kızlar bende yeni mayıs ayında nişanlandım .
Nişan tepsisi için fikir olsun size de aşağıda ki görsel de bulabilirsiniz. Çikolata görselimde örnek olabilir. Tepsiyle aynayı aşağıda gönderdiğim site de bulabilirsiniz .
Bu siteyi yeni keşfettim farklı ürünler de burada mevcut.

http://www.zidedekor.com/nisan-ve-soz-tabakta-renkli-tanzim-Cicek-tanz110920151530-.html
http://www.zidedekor.com/nisan-ve-soz-mor-bahce-tanzim-Cicek-tanz110920151502-.html
https://www.zidedekor.com/mutfak/tepsiler/polyester-tepsiler

Nişanlanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Eklentiler

• IMG_6530.JPG
    126 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6654.JPG
    154,7 KB · Görüntüleme: 92
Bendeee geldimmmmmm :)
Bizde yaz sonu nisanlanicaz insallah kismet olursa :))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
merhaba
benim sorum kız istemeye gelecekler yani beni annemden isteseler olurmu veya illa erkekmi olması gerekiyo cünkü babam yok. ikincisi söz kesilirken yüzükleri erkekmi alır ve kız tarafı damada ne alır.kısaca söz nişan ve düğünde kız tarafı damata ne alır ne takar.şimdiden tesekkür ederim

Merhaba öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin :)
Kızı anneden de isteyebilirler , bende mayıs ayında nişanlandım erkek tarafından dede babam olduğu halde anaların hakkı çoktur dedi bu yüzden annemden istedi çokta şık bir davranış oldu ..
Yüzükleri karşı taraf aldı ama bizim nişan olmuştu. nişanda bilezik takıldı . genelde kız tarafı bişey takmaz dediler ama biz yinede yarım altın taktık. tüm altınlar kızda kaldı. düğünde de erkeğe saat alıcaz . erkek tarafı set ve bilezik takıcak tekrar.
bizimde durumlar böyle ilerliyor şuan :) Hayırlısı olsun tekrar :)

çok tesekkür ederim :) çok zormuş valla uzaktan arkadaşlarıma bakıodum kolay geliodu ama içine girince hiçte öyle değilmiş:) birde her ağızdan bişey çıkıo

Cumartesi günü beni istemeye geliyorlar
Acayip heyecanlıyım, çokta kalabalık olacağız
Küçücük eve 40 kişi nasıl sığacak bilmiyorum
Allahım alnımızın akıyla çıkmayı nasip eder inşallah
Bütün sözleneceklere bol şans

40 kişi maşallh :) bende aslında istemede cok kişi istiyodum ama en güzeli az kişiyle nişanı ayrı yapacaksan nişana çağır derim . arkadaslarım hep cok kişi çağırdı ve hep biseylik çıkıo biri bşey dio biri bsey

Valla bende aynı fikirdeyim ama birini çağırmasan darılıyor o yüzden kalp kırmak istemiyorum
Ev küçük tıkış tıkış olacak ama en azından kimseyi reddetmemiş olurum
Benimde aklımda hep isteme aile arasında olsun en fazla 10 kişi, nişana isteyen gelsin ama malesef ki öyle olamadı

Cumartesi gününü kazasız belasız atlattık çok şükür
Herşey çok güzeldi sorunsuz geçti
40 kişiydik, evet sığmakta zorluk çektik ama yinede kimse şikayetçi olmadı
Nişanıda 1 ay sonra bi akrabamın evinde yapacağız daha geniş olduğu için
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
En tatlı zamanlarmış cidden bir daha geri gelmeyecek zamanmış anladım

benimde sözüm 24 gün önce oldu okdr kötü şeyler zorluklar yaşamamıza rağmen güzel geçti bizde çok kalabalıktık 60 kişi belkide daha fazlaydık :) Allahtan evimiz büyük olunca problem yaşanmadı :)

Merhaba kızlarrrr yeni katıldım aranıza bugün Benimde haftaya cumartesi isteme-söz olucak ve çokk heyecanlıyım ama baZı şeylerde yardımınızı istiyorum tecrübeli arkadaslardan

Merhaba KK üyeleri bu yıl sonu nişanım olacak kısmetse sizce misafirlere hediye olarak ne dağıtmalıyız fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…