Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ben de bu tonlar arasındayım sanki

Eklentiler

• f zdh.PNG
    2,2 KB · Görüntüleme: 120
  • fa.PNG
    5,3 KB · Görüntüleme: 95
  • gy.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 96
  • hgstfrgx.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 98
Hatta taslak olarak hazırladıgim masamın resmini göstereyimm :) cok zaman önceden hazırlık yapıyodum adım adım hali :) 2. Resimde şamdanlarımı koymayı unutmustum.

Çok hoş duruyorlar :) yiyecekler de gelince bak bak doyamazsın :)
ben de böyle iki tane mumluk almayı düşündüm masanın iki başına. Bi de renkte karar kılabilsem. Sonra zaten etiket gibi görselleri hazırlamaya başlarım da ortadaki kararsızlık kalkmadı

konspet renginden bahsediyorsun dimi kuzummm

Evett. Masa temelde krem rengi olacak. Ama aralara katacağım renk tonları, ona göre tül ya da kurdele gibi alacağım şeyler var. Bazı servis tabaklarının renkleri de o tonlarda olabilir. Şeker hamuru kurabiye yapılacak ona göre rengine karar vermem gerek bir yandan da.

canım fusya pembe mor her zaman güzeldir ve daha ağır renkler sarı ve mavi çocuksu çocuk partilerinde kullanılan renk tonları genelde benim fikrimce

canım fusya pembe mor her zaman güzeldir ve daha ağır renkler sarı ve mavi çocuksu çocuk partilerinde kullanılan renk tonları genelde benim fikrimce
Evet çok yoğun kullanılırsa öyle olabilir kesinlikle katılıyorum. Ama onları krem ağırlıklı bir yerde renk katmak için kullanırsak öyle durmaz. Mavi rengi çok severim ister istemez elim hep o tonlara gidiyor işte ne yapalım Çalışırken de öyle oluyor zaten, tasarımlar hep mavi mavi

Kizlar beni de yaniniza alin ))))
14 Subat yuzuklerimizi takicaz İnshallahç Ama sey uzak yol geldiklerine gore hem isteme hem nisan gibi olucakmisç gel git yapmak zor biraz

Hayırlı olsun canım. Söz nişan bir arada mı olcak :) Ay insan çok stres yapıyor bişey kalmamış az bi zaman var :)

Çok teşekkür ederim canim )) evet vallah uzun yol geldikleri icin... Vallah çok heyacanlıyım
27 gün kaldi gelmelerine

bende dahil olabilir miyim? mayıs'ta sözlenicem gerçi ama erken gibi aslında ama çoğu kişide son zamanlarda koşuşturma çok oluyo erkenden hazırlıklara başla diyo siz ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…