Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar bugün komik bişe oldu:) yeni evli çift arkadaşlar geldi. Tuzlu kahve konusında dedi ben içmedim. Benim sevdicek dediki sesizce kahve yapta içirelim dedi. Tabi bem gittim yaptım :) ama tuzlu kahveyi sevdiceğe verdim :) benim odunum su istedi benden bende içsin die bekliyorum. kimseye çaktırmadan kahveleri değiştirmiş:) ben geldim tuzlu kahveyi bi güzel içtim :) tadı ne kötüymüş(( istemede yapmıcam sevdiceğme:))

Ava giderken avlanmak
Abim sevdiceğimin kahvesine karabiber pulbiber bile attı
Ama çok değişik bi lezzetmiş diye yüzü bile değişmeden içti sevdiceğim, sanırım sevdi

Ava giderken avlanmak
Abim sevdiceğimin kahvesine karabiber pulbiber bile attı
Ama çok değişik bi lezzetmiş diye yüzü bile değişmeden içti sevdiceğim, sanırım sevdi
Tuzlu kahve berbat bişe ya hala aklıma gelince tadı midem bulanıyo ama içmiş insanın midesi hiç mi bulanmaz ya :)

Kızlar nişanlı hatunn geldiii heyooo :) kpss çalışıyorum , birazcıkta bunalımdaydım burayı çok boşladımmm çokk

İyi haftalar herkese. Cumartesi günü isteme ve sözüm oldu. Her şey gayet güzel ve benim için gergin geçti :)
Herkes fotoğraf paylaşmış ben de paylaşmak istiyorum. Darısı en kısa sürede bekleyişte olanların, isteyenlerin başına diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalarrr o kada koşturma içindeyim ki uğramaya vaktim hiç kalmıyor. söz için hazırlıklarımızı tamamladık gibi bayramda isteme ve söz olacak. sonrada Kasımın 8'i nişan ama daha hiç birşey yapmadık

Yaparsınız daha canım sen sakin ol işlerini planla, sıraya koy. Yavaş yavaş hepsi hallolur takma kafana

Yaparsınız daha canım sen sakin ol işlerini planla, sıraya koy. Yavaş yavaş hepsi hallolur takma kafana

öyle de işte ben plan yapsam erkek arkadaşım vakit ayıramıyor çok yoğun çalışıyor hadi şuna bakalım diyoruz hoop bişey çıkıyor gelemiyor nişan yerimiz belli ama daha beraber gidip bakmadık bile :)

Oyy, kuzum hiç üzülme, biz de nişan yerimize 3 gün kala birlikte gidip bakabilmiştik. Tabi havalar kötü gidince son yarım günde mekanı değiştirdik açık havaydı çünkü. Düşünsene ertesi gün nişan var ama nişan yeri yok. Ama oldu mu çok güzel oldu. Bazen akışına bırakma gerekiyor gerçekten. Hayırlısı olsun de. Rabbim en güzelini veriyor

çok doğru diyorsun canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım ve 1 ay sonra istemeye gelicekler nişanımızda aynı gün olcak. Ne yapmam gerekiyo söz mendili ne için oluyo hiçbir fikrim yok yardım edermisiniz lütfen..

Haftasonu sözü atlattım çok şükür. Her şey harikaydı!
Sırada nişan var, kış sonu düşünüyorum düğün nasıl olsa yaza.

8 kasım istemeye geliyorlar 16 kasım nişan Rabbim nasip ederse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…