- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.701
Hadi hayırlı olsun :)
ne kadar güzel geçmiş hayırlı olsun darısı başımıza tebrik ediyorum
bende şunu görsem gelip göbek atıcam burda artık herşey çok güzel geçmiş resmide gördüm maşallah çok yakışıyorsunuz:)
Amin inşallah bizdede stres başladı ne yemek yapalım nasıl yapalım die:)Sağolun kızlar darısı başınızaa
Ava giderken avlanmakKızlar bugün komik bişe oldu:) yeni evli çift arkadaşlar geldi. Tuzlu kahve konusında dedi ben içmedim. Benim sevdicek dediki sesizce kahve yapta içirelim dedi. Tabi bem gittim yaptım :) ama tuzlu kahveyi sevdiceğe verdim :) benim odunum su istedi benden bende içsin die bekliyorum. kimseye çaktırmadan kahveleri değiştirmiş:) ben geldim tuzlu kahveyi bi güzel içtim :) tadı ne kötüymüş(( istemede yapmıcam sevdiceğme:))
Tuzlu kahve berbat bişe yaAva giderken avlanmak
Abim sevdiceğimin kahvesine karabiber pulbiber bile attı
Ama çok değişik bi lezzetmiş diye yüzü bile değişmeden içti sevdiceğim, sanırım sevdi
Yaparsınız daha canım sen sakin ol işlerini planla, sıraya koy. Yavaş yavaş hepsi hallolur takma kafanamerhabalarrr o kada koşturma içindeyim ki uğramaya vaktim hiç kalmıyor. söz için hazırlıklarımızı tamamladık gibi bayramda isteme ve söz olacak. sonrada Kasımın 8'i nişan ama daha hiç birşey yapmadık
Yaparsınız daha canım sen sakin ol işlerini planla, sıraya koy. Yavaş yavaş hepsi hallolur takma kafana
Oyy, kuzum hiç üzülme, biz de nişan yerimize 3 gün kala birlikte gidip bakabilmiştik. Tabi havalar kötü gidince son yarım günde mekanı değiştirdik açık havaydı çünkü. Düşünsene ertesi gün nişan var ama nişan yeri yok. Ama oldu mu çok güzel oldu. Bazen akışına bırakma gerekiyor gerçekten. Hayırlısı olsun de. Rabbim en güzelini veriyoröyle de işte ben plan yapsam erkek arkadaşım vakit ayıramıyor çok yoğun çalışıyor hadi şuna bakalım diyoruz hoop bişey çıkıyor gelemiyor nişan yerimiz belli ama daha beraber gidip bakmadık bile :)
çok doğru diyorsun canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahOyy, kuzum hiç üzülme, biz de nişan yerimize 3 gün kala birlikte gidip bakabilmiştik. Tabi havalar kötü gidince son yarım günde mekanı değiştirdik açık havaydı çünkü. Düşünsene ertesi gün nişan var ama nişan yeri yok. Ama oldu mu çok güzel oldu. Bazen akışına bırakma gerekiyor gerçekten. Hayırlısı olsun de. Rabbim en güzelini veriyor
15 ekimden sonra da benim sozum olacak ne giyilebilir ki
Tesekkur ederim bir bakayim :)Merhaba, ben elbisemi Forever New'dan aldım, tavsiye ederim çok kibar elbiseleri var gerçekten.
Şimdiden hayırlı olsun mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?