• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ay anca kendime geldim ben :confused:
Dün akşamın şokundan sonra perşembe isteme şokuna girdim şimdi de :KK35::KK8::KK6:

Ben tanışmada bunu giyecem :) tabi içim görğnmüş ama o zaman içine daha güzel bi atlet giyerim :)

Eklentiler

• image_01.png
    image_01.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 94
Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza üye olalı baya oldu aslında ama hiçbir paylaşımda bulunmamıştım. 20 Eylül'de benim de isteme ve sözüm olacak. Aileler tanıştı 2 kez görüştüler. Her şey çok şükür yolunda. Ama benim acayip bir stres durumum var öyle ki rüyamda bile bunlarla uğraşır oldum :( müstakbel kayınvalidem bohça istemedi, zaten ben de istemiyordum onun yerine takı takacağız dedi. Görüyorum ki herkes hediyelik bir şey hazırlıyor ben hiç öyle bir hazırlıkta bulunmadım. Acaba yapmalı mıyım? Çok fazla da vaktim kalmadı, yapan arkadaşların önerilerini alabilir miyim lütfen?

Herkese şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza üye olalı baya oldu aslında ama hiçbir paylaşımda bulunmamıştım. 20 Eylül'de benim de isteme ve sözüm olacak. Aileler tanıştı 2 kez görüştüler. Her şey çok şükür yolunda. Ama benim acayip bir stres durumum var öyle ki rüyamda bile bunlarla uğraşır oldum :KK43: müstakbel kayınvalidem bohça istemedi, zaten ben de istemiyordum onun yerine takı takacağız dedi. Görüyorum ki herkes hediyelik bir şey hazırlıyor ben hiç öyle bir hazırlıkta bulunmadım. Acaba yapmalı mıyım? Çok fazla da vaktim kalmadı, yapan arkadaşların önerilerini alabilir miyim lütfen?

Herkese şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Hoşgeldin canm:) evet hepimiz bişeyler hazırlamaya çalışıyoruz. Eğer büyük bi şehirdeysen uygun fiyata bulabilrsin hediyeliklerdem. Mesala mini kolonya mini yastık küçük kahve kavanozları:)

ben de geldiiiiimmm :KK19:
kızlar benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelicek ve ailemle tanışmıyorlar. ilk kez evimize gelicekler, isteme ve söz olacak. o gün onlara yemek vermek uygun olur mu? yoksa sadece çay, kahve ufak ikram şeklinde mi olmalı? aileler birbirini tanımadığı için biraz kararsız kaldım siz ne dersiniz?

kızlar benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelicek ve ailemle tanışmıyorlar. ilk kez evimize gelicekler, isteme ve söz olacak. o gün onlara yemek vermek uygun olur mu? yoksa sadece çay, kahve ufak ikram şeklinde mi olmalı? aileler birbirini tanımadığı için biraz kararsız kaldım siz ne dersiniz?
Canım yoldan geliyolar bence yemek hazırlayın :) aynı şehir olsa çay ve ikram olurdu:)

biz istanbuldayız sevgilimin ailesi izmitten gelmişti ramazanda aqkşam yemegi vermiştik
ama sadece tanışma oldu şimdi söz olcaksa akşam yemegi yüzüklerin takılması filan sıkıntılı olur çayın yanına bişeylerde hafif kalır açıkçası bilemedim...

Canım yoldan geliyolar bence yemek hazırlayın :) aynı şehir olsa çay ve ikram olurdu:)

hadi yaa ben de ne biliyim hani tanışıklık olmadığı için hemen ilk seferden yemek falan olmaz gibi düşünmüştüm ama haklısın uzak yerden gelicekler

biz istanbuldayız sevgilimin ailesi izmitten gelmişti ramazanda aqkşam yemegi vermiştik
ama sadece tanışma oldu şimdi söz olcaksa akşam yemegi yüzüklerin takılması filan sıkıntılı olur çayın yanına bişeylerde hafif kalır açıkçası bilemedim...
Ama kuzum uzaktan geleceklermiş mecbur yemek olur. Biraz erken gelirlerse hepsi de yetişir :)

Back