- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.661
Öyle mi ki yaaa daha sadesi yok ki hep böyle gittigidiyordakilerin napsam ki ya memlekette bulurum belki ama şansa bırakmak istemiyorum.bunlar fazla süslü değil mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi ki yaaa daha sadesi yok ki hep böyle gittigidiyordakilerin napsam ki ya memlekette bulurum belki ama şansa bırakmak istemiyorum.bunlar fazla süslü değil mi canım
aynalı bak bence canım hatta yüzük yükseltisi bile kullanmasan olur :)Öyle mi ki yaaa daha sadesi yok ki hep böyle gittigidiyordakilerin napsam ki ya memlekette bulurum belki ama şansa bırakmak istemiyorum.
Herşeyi hallettim bi bu kaldı kavanozlarımı süslemeye de başladım bakalım :)aynalı bak bence canım hatta yüzük yükseltisi bile kullanmasan olur :)
Ayy maşallah kuzum :))) bayram olsunda benide istesinler yaaaa:)))Ay anca kendime geldim ben
Dün akşamın şokundan sonra perşembe isteme şokuna girdim şimdi de
Yalnız aldığım elbiseyi bugün denedim ve hiç beğenmedim napıcam bilmiyorumAyy maşallah kuzum :))) bayram olsunda benide istesinler yaaaa:)))
Öncesinde denememişmiydin ki canm. Nasl bişe?Yalnız aldığım elbiseyi bugün denedim ve hiç beğenmedim napıcam bilmiyorum
Ay hadi bakalım hayırlısı:)Günaydın kızlar bugün beni istemeye geliyorlaar!
Ruh halim;
Hoşgeldin canm:) evet hepimiz bişeyler hazırlamaya çalışıyoruz. Eğer büyük bi şehirdeysen uygun fiyata bulabilrsin hediyeliklerdem. Mesala mini kolonya mini yastık küçük kahve kavanozları:)Merhabalar, ben de yeni katıldım aranıza üye olalı baya oldu aslında ama hiçbir paylaşımda bulunmamıştım. 20 Eylül'de benim de isteme ve sözüm olacak. Aileler tanıştı 2 kez görüştüler. Her şey çok şükür yolunda. Ama benim acayip bir stres durumum var öyle ki rüyamda bile bunlarla uğraşır oldum müstakbel kayınvalidem bohça istemedi, zaten ben de istemiyordum onun yerine takı takacağız dedi. Görüyorum ki herkes hediyelik bir şey hazırlıyor ben hiç öyle bir hazırlıkta bulunmadım. Acaba yapmalı mıyım? Çok fazla da vaktim kalmadı, yapan arkadaşların önerilerini alabilir miyim lütfen?
Herkese şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Canım yoldan geliyolar bence yemek hazırlayın :) aynı şehir olsa çay ve ikram olurdu:)ben de geldiiiiimmm
kızlar benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelicek ve ailemle tanışmıyorlar. ilk kez evimize gelicekler, isteme ve söz olacak. o gün onlara yemek vermek uygun olur mu? yoksa sadece çay, kahve ufak ikram şeklinde mi olmalı? aileler birbirini tanımadığı için biraz kararsız kaldım siz ne dersiniz?
biz istanbuldayız sevgilimin ailesi izmitten gelmişti ramazanda aqkşam yemegi vermiştikben de geldiiiiimmm
kızlar benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelicek ve ailemle tanışmıyorlar. ilk kez evimize gelicekler, isteme ve söz olacak. o gün onlara yemek vermek uygun olur mu? yoksa sadece çay, kahve ufak ikram şeklinde mi olmalı? aileler birbirini tanımadığı için biraz kararsız kaldım siz ne dersiniz?
Canım yoldan geliyolar bence yemek hazırlayın :) aynı şehir olsa çay ve ikram olurdu:)
Ama kuzum uzaktan geleceklermiş mecbur yemek olur. Biraz erken gelirlerse hepsi de yetişir :)biz istanbuldayız sevgilimin ailesi izmitten gelmişti ramazanda aqkşam yemegi vermiştik
ama sadece tanışma oldu şimdi söz olcaksa akşam yemegi yüzüklerin takılması filan sıkıntılı olur çayın yanına bişeylerde hafif kalır açıkçası bilemedim...
Ne kadar uzaklar canm?hadi yaa ben de ne biliyim hani tanışıklık olmadığı için hemen ilk seferden yemek falan olmaz gibi düşünmüştüm ama haklısın uzak yerden gelicekler
yani evet öglen yemegi olsa sonra biraz sohbet kız istenir kahveler yapılır yüzükler takılır :)Ama kuzum uzaktan geleceklermiş mecbur yemek olur. Biraz erken gelirlerse hepsi de yetişir :)