- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.681
Evet rahat olur en azından:) sen napıosun canm nasl gidiyo:)yani evet öglen yemegi olsa sonra biraz sohbet kız istenir kahveler yapılır yüzükler takılır :)
okul açılcak yaa bir stres başladı bende alıp başını giden vaziyetteEvet rahat olur en azından:) sen napıosun canm nasl gidiyo:)
Ne kadar uzaklar canm?
yani evet öglen yemegi olsa sonra biraz sohbet kız istenir kahveler yapılır yüzükler takılır :)
Ne gibi şeyler canm :) bende kavanozlaral uğraşıorum:) ayın 15ini bekliyorum tepsi için :) ii ya sen bitirdin bende bişe yok:)))okul açılcak yaa bir stres başladı bende alıp başını giden vaziyette
bohça siparişlerini verdim işte canım biliyorsun hala elime ulaşmadı gerçi bugün 4 gün
pijama takımı çamaşırını çorabınıda sipariş vericem pazar günü
annem seccadesini kuran kabını bohçasını hazırlıyor..
yani ekim ayında bohçası tamamlanmış olucak sonra yine çeyize devam acaba diyorum birazda kendime mi bişeyler alsam napsam :)
Biraz zamn geçsin istemezsin gitmelerini :)batmandan ankaraya :) gerçi direkt bize gelmeyecekler bi akrabaları var ama yine de oldukça uzaktan geliyorlar yani :)
öğlen yemeği gibi de olabilir, ben aşırı heyecanlı olduğum için bana kalsa gelip 1 saat sonra gitsinler yoksa bayılırım herhalde elim ayağım gider
kavanozlar ne durumda var mı resmi:)Ne gibi şeyler canm :) bende kavanozlaral uğraşıorum:) ayın 15ini bekliyorum tepsi için :) ii ya sen bitirdin bende bişe yok:)))
Kesinlikle katılıyorum :) günlük ev içinde kıyafet bulmamız şart:) canm yapıştrma kaldı bide içine kahve koymakkavanozlar ne durumda var mı resmi:)
ev kıyafetleri filan diyolar kendime böyle güzel cici şeyler alıyım diyorum evde bütün gün pantolon elbiseyle duramam şık olmanın bi yolunu bulmak lazım
şimdiden çok şirin olmuş bitmiş halini merak ettim :)Kesinlikle katılıyorum :) günlük ev içinde kıyafet bulmamız şart:) canm yapıştrma kaldı bide içine kahve koymaketiketinide sevdiceğim yapacak:)
Ehliyet sınavım bitsin onlarıda bitircem canım:)şimdiden çok şirin olmuş bitmiş halini merak ettim :)
Kesinlikle katılıyorum :) günlük ev içinde kıyafet bulmamız şart:) canm yapıştrma kaldı bide içine kahve koymaketiketinide sevdiceğim yapacak:)
Gittigidyordan canım:)çok güzel olmuuuş :) o kavanozları nerden buldunuz acaba?
Hadi hayırlı olsun :)Hemen özet geçiyorum;
Sevdiceğimler gelmeden ben kuaförden geldim, siyah bi elbise giydim saçlarımı balerin topuzu yaptırdım.
Sonra onlar geldi, ayakta durmak bile çok zordu heyecandanSevdiceğim çiçeğimi bana verdi, anneme de çiçek yaptırmış kerata Neyse hoş beşten sonra mutfağa geçtik, kahve yapmaya. Abim sevdiceğimin kahvesini baharatlarla zenginleştirmiş sağ olsun :) Sevgilim çok beğendiğini söyledi
Kahveler bitti, hala beni isteyen yokneler oluyor neden istemiyorlar derkeeen, müstakbel kayınpeder söze girdi, dedemden istedi, dedem de babama sormadan aileler anlaşmışsa diye söze girince babam espriyi patlattı Daha bana sormadın baba belki başlık parası isticem dedi Bi gülüşmeler falan. Sonra babam bana sordu ben de her genç kız gibi 'Siz nasıl uygun görürseniz babacığım' dedim, yine gülüşmeler Neyse hayırlı olsun denildikten sonra sevdiceğim tektaşımı taktı el öpüldü, çaylar falan geldi, bol şekerli bi çay yaptı sevdiceğime hiç sevmez Sonra fotoğraf kısmına geçildi en zor kısmı oydu sanırım çok sıkıldık, gelin gibi süzülmek hiç bana göre değilmiş
Atlattık geçti gitti çok şükür, haftaya cumartesi de nişanım var, şerbet derler bizim buralarda çok yakın akrabalarla sözün biraz büyüğü gibi bişey, alışverişler bizi bekler
Hemen özet geçiyorum;
Sevdiceğimler gelmeden ben kuaförden geldim, siyah bi elbise giydim saçlarımı balerin topuzu yaptırdım.
Sonra onlar geldi, ayakta durmak bile çok zordu heyecandanSevdiceğim çiçeğimi bana verdi, anneme de çiçek yaptırmış kerata Neyse hoş beşten sonra mutfağa geçtik, kahve yapmaya. Abim sevdiceğimin kahvesini baharatlarla zenginleştirmiş sağ olsun :) Sevgilim çok beğendiğini söyledi
Kahveler bitti, hala beni isteyen yokneler oluyor neden istemiyorlar derkeeen, müstakbel kayınpeder söze girdi, dedemden istedi, dedem de babama sormadan aileler anlaşmışsa diye söze girince babam espriyi patlattı Daha bana sormadın baba belki başlık parası isticem dedi Bi gülüşmeler falan. Sonra babam bana sordu ben de her genç kız gibi 'Siz nasıl uygun görürseniz babacığım' dedim, yine gülüşmeler Neyse hayırlı olsun denildikten sonra sevdiceğim tektaşımı taktı el öpüldü, çaylar falan geldi, bol şekerli bi çay yaptı sevdiceğime hiç sevmez Sonra fotoğraf kısmına geçildi en zor kısmı oydu sanırım çok sıkıldık, gelin gibi süzülmek hiç bana göre değilmiş
Atlattık geçti gitti çok şükür, haftaya cumartesi de nişanım var, şerbet derler bizim buralarda çok yakın akrabalarla sözün biraz büyüğü gibi bişey, alışverişler bizi bekler
bende şunu görsem gelip göbek atıcam burda artık herşey çok güzel geçmiş resmide gördüm maşallah çok yakışıyorsunuz:)Hemen özet geçiyorum;
Nasıl canm beğendin mi :)Eki Görüntüle 1241337 kargom geldi kızlar :)
çok begendim canım bi problem çıkmadı rahatladım :)Nasıl canm beğendin mi :)
İyi bari tatlım :)çok begendim canım bi problem çıkmadı rahatladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?