Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

napıyım canım bohça işini halletmeye çalışıyorum bir hızla nereye yetişceksem siparişlerimide verdim :)
Bende nişan hazırlığı içindeyim kahve kavanozlarım gelecek bugün onları süsleyecem :) bohça işinide nişan alışverişinde beraber halletcez bakalım:)) nişanda ne giyerim bi fikrimde yok:) bugün arkadaşım bi yer dedi tepsiye de oraya bakacam :)

senin hazırlıklarda baya ilerliyo canım inşallah hayırlı olur :)

Şimdi zaten alamıcam :) parayıda çar çır etmiim dedim :) kuzum ya tanşmaya gelecekler ya azt opuklu bi terlik giyemem ama 3 4 cm topuklu açık bi ayakkabı nasıl olur
ben babet giymiştim canım öyle topuklulardan hoşlanmıyorum evde parkenin üstünden filan geçerken tak tuk ses çıkıyo gıcık oluyorum

ben babet giymiştim canım öyle topuklulardan hoşlanmıyorum evde parkenin üstünden filan geçerken tak tuk ses çıkıyo gıcık oluyorum
Canm dolgu topuk alırım kıyafetime babet olmaz :) yoksa babetin rahatlığı hiç bi yerde yok:)

Kızlar nişan tepsimi 4e düşürdğm seçenklerimi size de sorayım dedim yorum yapın olur mu

Eklentiler

• 123586773_tn50_0.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 123586858_tn50_0.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 125703877_tn50_0.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 125703882_tn50_0.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…