- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.641
günaydın canım kimse kalmadı artık burdaKızçeler tünaydıııınnn :)
Evet ya kimse gelmiyo burayagünaydın canım kimse kalmadı artık burda
napıyım canım bohça işini halletmeye çalışıyorum bir hızla nereye yetişceksem siparişlerimide verdim :)Evet ya kimse gelmiyo burayasen neler yapıosun
Bende nişan hazırlığı içindeyim kahve kavanozlarım gelecek bugün onları süsleyecem :) bohça işinide nişan alışverişinde beraber halletcez bakalım:)) nişanda ne giyerim bi fikrimde yok:) bugün arkadaşım bi yer dedi tepsiye de oraya bakacam :)napıyım canım bohça işini halletmeye çalışıyorum bir hızla nereye yetişceksem siparişlerimide verdim :)
senin hazırlıklarda baya ilerliyo canım inşallah hayırlı olur :)Bende nişan hazırlığı içindeyim kahve kavanozlarım gelecek bugün onları süsleyecem :) bohça işinide nişan alışverişinde beraber halletcez bakalım:)) nişanda ne giyerim bi fikrimde yok:) bugün arkadaşım bi yer dedi tepsiye de oraya bakacam :)
İnşallah canım. Şimdi güne girdim :) aralıkta elimde en az 6000tl civarı para olacak çeyizimi öyle alacam :)senin hazırlıklarda baya ilerliyo canım inşallah hayırlı olur :)
ooo baya karlı işmişİnşallah canım. Şimdi güne girdim :) aralıkta elimde en az 6000tl civarı para olacak çeyizimi öyle alacam :)
Şimdi zaten alamıcam :) parayıda çar çır etmiim dedim :) kuzum ya tanşmaya gelecekler ya azt opuklu bi terlik giyemem ama 3 4 cm topuklu açık bi ayakkabı nasıl olurooo baya karlı işmiş
ben babet giymiştim canım öyle topuklulardan hoşlanmıyorum evde parkenin üstünden filan geçerken tak tuk ses çıkıyo gıcık oluyorumŞimdi zaten alamıcam :) parayıda çar çır etmiim dedim :) kuzum ya tanşmaya gelecekler ya azt opuklu bi terlik giyemem ama 3 4 cm topuklu açık bi ayakkabı nasıl olur
Canm dolgu topuk alırım kıyafetime babet olmaz :) yoksa babetin rahatlığı hiç bi yerde yok:)ben babet giymiştim canım öyle topuklulardan hoşlanmıyorum evde parkenin üstünden filan geçerken tak tuk ses çıkıyo gıcık oluyorum
evet dolgu topukta olabilir :)Canm dolgu topuk alırım kıyafetime babet olmaz :) yoksa babetin rahatlığı hiç bi yerde yok:)
İnşallah denersem resmini paylaşacam:)evet dolgu topukta olabilir :)
Dualarmz senle kızım mutlaka sonucu bildir:)Kızlaaaar, 2 saat sonra falan tanışmaya geliyorlar dua edin bana iyi geçsin
Kızlar nişan tepsimi 4e düşürdğm seçenklerimi size de sorayım dedim yorum yapın olur mu
Bnde bulamadım aynalı. Sen hangi sitede buldn bunları:)Canım 4. çok hoş gibi geldi bana , hepsi güzel ama 4 diyorum yada aynalı tepsilere bak , ben alamadım ama sen al bari
bunlar fazla süslü değil mi canımKızlar nişan tepsimi 4e düşürdğm seçenklerimi size de sorayım dedim yorum yapın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?