- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.321
Canım erkek arkadaşımın olumsuz bi kaç özelliğini abartarak anlatmışlar. Hatta hiç iyi bi yanı yokmuş gibi. Zaten onu yapan ilk bana anlattı ben inanmadım araştırdım sonrada anneme anlatmış. Annemde öğrendiğinde bana seni evlatlıktan redderim dedi. Ayrılmadım sonra ben kabul etmem babanıda razı etmem dedi ben yine dinlemedim. Aşkımın peşinden gittim. Oda onayladı diye o kadar mutluydum ki onaylamamış hiç. babamla konuşacam eğer daha da devam ederse durumlar ne yapacağım bilmiyorum
Annemi ikna etsem tanısalar sevecekler ondan eminim. Şimdi diyo babanla sen konuş ben babamla nasıl direk konuşacam. Babam biliyo görüştüğümüzü. Ona rağmen çekiniyorumCanım peki anneni ikna etsen bir gelse tanışsalar ailesini tanısanız ikna olmaz mı insanlar saçma sapan herşeyi konuşur nefret ediyorum bu insanlardan ya
Annemi ikna etsem tanısalar sevecekler ondan eminim. Şimdi diyo babanla sen konuş ben babamla nasıl direk konuşacam. Babam biliyo görüştüğümüzü. Ona rağmen çekiniyorumo insanlardan bende nefret ediyorum herşeyin doğrusunu bi tek onlar biliyo sanki (
nasılsın kuzumGünaydın kızlar
İyiym Efuş , sen nasılsın, bayadır uğramadım ben buralaranasılsın kuzum
Ben konuşacam canım. Ama gittikten sonra telefonla derim herhalde çünkü yüz yüze konuşamamGerekirse sen konuşacaksın canım eğer annen aradan çekildiyse başka bir seçenek kalmıyor maalesef
bende iyiyim kuzucum nasıl olayım memlekete gittim geldim bi . Özgede iyi gelir birazdan sanırımİyiym Efuş , sen nasılsın, bayadır uğramadım ben buralara
Özge nerelerdeeee
ee senin isteme nişan durumları ne alemde canımbende iyiyim kuzucum nasıl olayım memlekete gittim geldim bi . Özgede iyi gelir birazdan sanırım
kuzum abime söyledik işte en son oda pek yanaşmıyor kendi kendine sebebler bulup duruyo gözünün üstünde kaş var dicek nerdeyse napcam şaşırdım valla canımda sıkılıyor . Abimin babamın karsısına geçip bnde pat pat konuamıyorum beklemedeyim şimdilikee senin isteme nişan durumları ne alemde canım
Günaydın kuzum ii olmaya çalışıyorum sen nasılsın:)Günaydınnn Ballarımmm
Nasılsınız
abin kaç yaşında canım? o evlenmeyi düşünmüyor mu?kuzum abime söyledik işte en son oda pek yanaşmıyor kendi kendine sebebler bulup duruyo gözünün üstünde kaş var dicek nerdeyse napcam şaşırdım valla canımda sıkılıyor . Abimin babamın karsısına geçip bnde pat pat konuamıyorum beklemedeyim şimdilik
Ayy canım şu an benim durumum annem geçen ay gelsinler demişti bu ay geri döndü sözünden babamla bende konuşamıyorum napacam bilmiyorumkuzum abime söyledik işte en son oda pek yanaşmıyor kendi kendine sebebler bulup duruyo gözünün üstünde kaş var dicek nerdeyse napcam şaşırdım valla canımda sıkılıyor . Abimin babamın karsısına geçip bnde pat pat konuamıyorum beklemedeyim şimdilik
Aynen bende kuzum yazdıklarını okudum umarım biran önce çözülür . Sana benzer durumu bende yaşıyorum abimle bugünlerde napcam bilmiyom vallaGünaydın kuzum ii olmaya çalışıyorum sen nasılsın:)
84 lü bebeğim yok düşünmüyor malesef keşke evli olsa bnim başıma çökmezdi en azındanabin kaç yaşında canım? o evlenmeyi düşünmüyor mu?
valla kuzu varya okdr hayal kuruyoruz gelip içine ediyorlar elini kolunu bağlıyorlarAyy canım şu an benim durumum annem geçen ay gelsinler demişti bu ay geri döndü sözünden babamla bende konuşamıyorum napacam bilmiyorum(
anladım. bildiğim kadaryla annen vefat etmişti. abin sen evlenince napacağını düşünüyor acaba? babanla ikisi kalıcak diye.84 lü bebeğim yok düşünmüyor malesef keşke evli olsa bnim başıma çökmezdi en azından
Evet bebeğim ahh anneciğim olaydı böylemi olurdu. Birbaşıma kaldım bu işlerde . Hiç anlam veremiyorum banada bişey demiyo ama enişteme öyle demişanladım. bildiğim kadaryla annen vefat etmişti. abin sen evlenince napacağını düşünüyor acaba? babanla ikisi kalıcak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?