Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Canım peki anneni ikna etsen bir gelse tanışsalar ailesini tanısanız ikna olmaz mı insanlar saçma sapan herşeyi konuşur nefret ediyorum bu insanlardan ya

Canım peki anneni ikna etsen bir gelse tanışsalar ailesini tanısanız ikna olmaz mı insanlar saçma sapan herşeyi konuşur nefret ediyorum bu insanlardan ya
Annemi ikna etsem tanısalar sevecekler ondan eminim. Şimdi diyo babanla sen konuş ben babamla nasıl direk konuşacam. Babam biliyo görüştüğümüzü. Ona rağmen çekiniyorum o insanlardan bende nefret ediyorum herşeyin doğrusunu bi tek onlar biliyo sanki (

Gerekirse sen konuşacaksın canım eğer annen aradan çekildiyse başka bir seçenek kalmıyor maalesef

Gerekirse sen konuşacaksın canım eğer annen aradan çekildiyse başka bir seçenek kalmıyor maalesef
Ben konuşacam canım. Ama gittikten sonra telefonla derim herhalde çünkü yüz yüze konuşamam annem böyle yapıncada erkek arkadaşım annemden soğuyo böyle olsunda istemiyorum

ee senin isteme nişan durumları ne alemde canım
kuzum abime söyledik işte en son oda pek yanaşmıyor kendi kendine sebebler bulup duruyo gözünün üstünde kaş var dicek nerdeyse napcam şaşırdım valla canımda sıkılıyor . Abimin babamın karsısına geçip bnde pat pat konuamıyorum beklemedeyim şimdilik

abin kaç yaşında canım? o evlenmeyi düşünmüyor mu?

Ayy canım şu an benim durumum annem geçen ay gelsinler demişti bu ay geri döndü sözünden babamla bende konuşamıyorum napacam bilmiyorum (

anladım. bildiğim kadaryla annen vefat etmişti. abin sen evlenince napacağını düşünüyor acaba? babanla ikisi kalıcak diye.
Evet bebeğim ahh anneciğim olaydı böylemi olurdu. Birbaşıma kaldım bu işlerde . Hiç anlam veremiyorum banada bişey demiyo ama enişteme öyle demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…