- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.301
Canım peki erkek arkadaşın niye Eylül istiyor sonuçta askere de gitmiyormuş bu sene düğün yapılır yazın diye mi acele ediyor şimdiden söz olsun
Eğer kararlıysa sende istiyorsan ailene anlatırsın bir şekilde itiraz etmezler herhalde diycem ama ediliyor biliyorum ona göre temizlik evde hazırlık falan
Canım 1eylülde bizim okullar başlıyo ya o oyüzden erken olsun istiyodu. Hatta kurban bayramına düğün istiyodu :)) ama konuşa konuşa vazgeçirdim. Kurban bayramına karar verdik. Yarın aileme söylicem bakalım hayırlısı:)Canım peki erkek arkadaşın niye Eylül istiyor sonuçta askere de gitmiyormuş bu sene düğün yapılır yazın diye mi acele ediyor şimdiden söz olsun
Eğer kararlıysa sende istiyorsan ailene anlatırsın bir şekilde itiraz etmezler herhalde diycem ama ediliyor biliyorum ona göre temizlik evde hazırlık falan
Anladım canım gönlünüzdeki olsun inşallahCanım 1eylülde bizim okullar başlıyo ya o oyüzden erken olsun istiyodu. Hatta kurban bayramına düğün istiyodu :)) ama konuşa konuşa vazgeçirdim. Kurban bayramına karar verdik. Yarın aileme söylicem bakalım hayırlısı:)
günaydınn tatlım nasılsınGünaydınlar efenim herkese hayırlı haftalar olsun
biraz daha harekete geçmezsen gerçekten geç kalmış olursunGunaydin gelincikler :) ekimde nisanim var hicbir hazirlaga baslamadim henuz baslamaya da niyetim yok normal mi :) ne zman baslamak gerekliki ?
iyiyim dün bomba gibi hazırlandım bu haftayaİyiyim canım sen nasılsın
biraz daha harekete geçmezsen gerçekten geç kalmış olursun
ben bi topik açmıştım hazırlıklarımla ilgli:)Cidden mi ya ben fazla mi rahatim :) arkadaslar evde yapacagiz nisani ne gibi degisik fikirlerle daha ozel hale getirebilirim
iyiyim dün bomba gibi hazırlandım bu haftaya
dün sevdiceğimle attık kendimizi dağlara bayırlara miss gibi orman havası aldık yürüyüş yaptık ata filan bindik resmen kendimi yenilenmiş hissediyorumNeler yaptın bakalım
Ohh ohh ne güzel gelmiştir tabidün sevdiceğimle attık kendimizi dağlara bayırlara miss gibi orman havası aldık yürüyüş yaptık ata filan bindik resmen kendimi yenilenmiş hissediyorum
kızlar söz tepsisini kız tarafımı alır?Hayirli olsun :) su tepsi ve magnetlerin resmini paylasirmisinnnn fikir olsun bendede
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
ben kendim aynalı bi tepsi aldım zevkime göre canımkızlar söz tepsisini kız tarafımı alır?
Kızlar bizim işker iyice sarpa sardıçıkar yol yok. Annem beni oyalamak için şubat demiş. Vazgeçirmek için zaman kazanmak istemiş. Konuda açmıştım zaten dün. Babamla konuşacam ama ben nasıl diyecem babama kurbanda gelecekler die
Canım erkek arkadaşımın olumsuz bi kaç özelliğini abartarak anlatmışlar. Hatta hiç iyi bi yanı yokmuş gibi. Zaten onu yapan ilk bana anlattı ben inanmadım araştırdım sonrada anneme anlatmış. Annemde öğrendiğinde bana seni evlatlıktan redderim dedi. Ayrılmadım sonra ben kabul etmem babanıda razı etmem dedi ben yine dinlemedim. Aşkımın peşinden gittim. Oda onayladı diye o kadar mutluydum ki onaylamamış hiç. babamla konuşacam eğer daha da devam ederse durumlar ne yapacağım bilmiyorumCanım annen neden istemiyor annene ne söylemişler de bu kadar kesin oyalamaya seni ikna etmeye çalışıyorlar bunu öğrenebildin mi senin bilmediğin bir şeyler biliyor olabilirler mi bir anne kızının mutluluğundan başka ne ister ki anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?